RSS 2.0

late tonight

tjaa bloggen. Ska snart äta middag och sen göra matteläxan -.-
När jag kom hem var jag ett tag med mina grannar som precis har kommit hem från Florida! De var jättebruna <3 Vi bakade lite som ni kommer få se bild på ikväll eller imorron. Jättegoda chokolate cookies :)
Jag har suttit och kollat på gamla sommar bilder. Det kanske inte var så bra för nu spricker jag av längtan! Gud vad jag var brun på Spanien bilderna! Åååh, det finns så mkt man kan göra på sommaren som man inte kan göra på vinter. Nån dag kommer en lista upp på saker som är ett måste i sommar! :) see you later, nu ropar mammsen.
/mickan

New day, new stuff :O

Det är sant... Jag är faktist på städhumör. Jag har vart jätteduktig idag! Jag har:
skola, hämtat syrran, försökt att baka, damsugit köket, städat i vardagsrummet, tränat, gjort två läxor, pluggat och spelat piano! :D En vanlig dag brukar se ut såhär:
skola, kompisar, tv, data, plugga... jaa inte så mkt! Men idag är jag på hugget :) Jag tycker att ja ghar hunnit med en massa saker och jag känner mej jättepigg! Om nån timme är det sängen som gäller och sen är det en ny vakcer dag :P hahahha nu kanske detta låter väldigt tråkigt men så är det ju! Ny dag, nya händelser...
/mickan




snygga bilder sen i lördags

new stuff


byxor weekday, tröja monki, kofta gina tricot, linne weekday

Dagens outfit

Cheep Monday



nya brallor

i´m sorry

Hej bloggen! Förlåt för att jag inte har skrivit på ett tag, men jag har vart väldigt upptagen denna helg. Mitt internet har inte funkat heller! Då är det ju lite svårt att skriva. Men nu sitter jag hemma hos farmor o farfar och skriver. Pappa kommer hem idaag! :D
Igår var jag o shoppade lite med bvän Elin <3 Vi var inne på Weekday, Bikbok, Gina tricot, Monki, Belle, T-shirt store m.m
Jag köpte ett par snygga ljusa jeans. Bild kommer ikväll! De är jättesköna och kommer från Weekday ofc! Riktigt nöjd med de :) Elin köpte en New York tröja men när hon kom hem så fick hon reda på att hennes syrra hade köpt en likadan :P haha, osis. Men idag ska hon åka in o byta den! Jag tycke att den var skitsnygg!
Men som sagt, pappa kommer hem idag och fixar internet så då lägger jag ut bild på byxorna ikväll. Ha det bra tills dess
/mickan

missade våffeldagen,

Igår var det ju våffledagen som de flesta vet! Jag sa till pappa att han skulle köpa det men han missade det! :( Fast jag gav inte upp så mamma, jag o syrran gjorde våffeldeg idag till middag. Pappa har dragit med jobbet längre upp i Sverige för att åka skidor :) Men det blev en mysig tjejkväll. Han kommer tillbaka på söndag så det blir många tjejkvällar! Här är min goooda våffla! (eller en av de iaf). natti natti


crap





man kan ta häftiga bilder på fula saker! (och då menar jag inte johanna som står och poserar, jag menar kontainerna)

JJJeans

Trashade jeans från Gina Tricot får 4/5 för att de inte är så tighta som jag vill ha de nertill.. Annars skulle de direkt fått en 5:a!! Ursnygga!


spotlight




Idag har dagen gått rätt söligt faktist! Jag började med träslöjd och naturligtvis så smutsade jag ner kläderna direkt på morgonen. Men den risken får man ta när man går med snygga kläder till skolan. Sen hade jag musik och vi kollade på School of Rock. Killen i filmen är heeelt galen :P
På svenskan fick vi marsipantårta!!! för att vår lärare slutar imogon ;( Hon ska få barn! Sorgligt sorgligt... Eller kul för henne men inte för mej :( Hon är verkligen bra!
Efter skolan hade jag piano och den gick jättebra, sen har jag bara degat vid datan... Eller Elin kom förbi en timme! :D Hon kom främst förbi för att hon skulle låna ett bara leggingsbyxor till imorron, men det är klart att hon vill träffa mej med? hoppas jag (a) hahha, och nu snart börjar Desperate Housewifes som jag ska checka en stund. Sedan slummar jag i säng tror jag.
God natt folks, hörs
/mickan

Simple


leggings fox, tröja monki, skor rizzo


"målning"

Gjorde ett självporträtt på photoshop :) Blev ganska nöjd, men lite konstiga färger kan jag hålla med om (a)


silver

Hittade supercoola halsband i silver på cocoos


helt otroligt!

Här har ni en fantastisk konstnär och inte vilken som helst, utan en elefant! Det är så himla coolt att elefanter kan måla så fantastiskt! Jag är stum.


2:a matchen förlorad, 3:e matchen vunnen!

Kl. 12.30 spelade jag match, men det gick sådär. Jag förlorade den i avgörande Tiebreak :/ Sen vid 14 spelade jag en till och den vann jag :) Jag är jättenöjd. När jag kom hem så tog jag ett vaaarmt bad! hihi alltid bra slut på dagen och nu sitter jag här i min badrock och äter sockerkaka som mamma precis bakade :) Härligt! Kram,
/mickan

kvällens outfit (igår)

Igår var jag hos några kompisar och åt middag. Vi spelade pingis! (jag sög) Sen kollade vi på Robinsson som började igår. De hade vart i Kenya så vi titta på lite bilder därifrån. Gud vad man blir avis när man ser bilderna! Det var supervarmt och de såg alla möjliga djur! Till o med lejon och leoparder! Bara några meter från de låg de, fast de var redan mätta som tur var! :P Nu är de jääättebruna! Men såhär såg jag ut igår,


byxor bikbok, svart linne trendy petite, spets linne lånat

rest in peace

Natasha Richardsson är död! Hon åkte skidor i barnbacken, ramlade och slog huvudet hårt. Först kände hon inte så mkt så hon åkte vidare, men efter ett tag började hon känna att något var fel. Hon hade blivit hjärndöd! Hon dog på sjukhuset 18 mars 2009 .

1:a matchen - vunnen

Igår spelade jag match med min nya tenniskjol och nya racket :) Det gick sådär, fast jag vann iaf! :)
Nu ska jag byta om för vi ska på middag hos några kompisar. Det ska bli roligt! Imorron ska jag spela två matcher till. Hoppas det går bra på de, det är mest survarna som krånglar :P hihi, men nu ska jag gå o göra mej finare än vad jag är, puss o kram!
/mickan


lilla mickan, skrämd för kameran?

i only dream about -

Summer! Summer! Summer! Summer! Summer! Summer! Summer! Summer! Summer! Summer! Summer! Summer! Summer! Summer! Summer! Summer! Summer! Summer! Summer! Summer! Summer! Summer! Summer! Summer! Summer! Summer! Summer! Summer! Summer! Summer! Summer! Summer! Summer! Summer! Summer! Summer!


Lite av dagen

Idag har jag mest stressat mej igenom dagen. Gick till skolan med Elin o Frida <3 Hade bild på morronen och vi började med ett nytt område. Perspektiv som det kallas! Jag har haft So-prov idag med! Jag tror att det gick bra, det kändes så. Kunde alla frågor iaf :)
Vi fick lämna in en labbraport på No:n och om alla i hela klassen klarade att lämna in den så ska vi få CHOKLADTÅRTA nästa vecka!!! :D Fatta vilken glädje läxan gav alla! Det är klart att man gör läxan på de villkoren. Så tycker jag att det ska vara med alla läxor. Igentligen förstår jag inte vf man har läxor överhuvudtaget. Man jobbar ju i skolan. Plus att i vuxenvärlden på jobben så har de ju inga läxor! Men de jobbar lika flitigt som vi gör. Orättvist tycker jag!

Jag har spelat tennis med min nya kjol och racket i slutet av dagen. Det gick jättebra! Det nya racket är superskönt och det är bara jag som har det , förutom Pim Pim :) Man känner sig lite proffsigare då liksom... Men ha det bra, skriver imorn. Puss o godnatt folks.
/mickan

snygg ny tenniskjol

Det finns faktist snygga tenniskjolar oxå! Igår köpte jag en riktigt snygg (tycker jag). Jätteskön!
/mickan


amatör

Jag vet att jag är en amatör fortfarande men jag blev faktist jättenöjd med min ritning! Checka :)


A-brunn


Vad tar man för risker när man går på en A-brunn?

Collage by me

Hade inget och göra så jag kom på idén att göra lite collage som jag älskar. Har planerat att fylla hela min vägg med snygga collage i alla möjliga sorter. Idag gjorde jag 2 och syrran en.
/mickan



Grådagens outfit

Hann inte lägga upp outfiten igår. Så här kommer den ;)
/mickan


byxor weekday, body monki, kofta gina tricot


Sönderklippt

Klippte min tröja pågrund av att jag fick inspiration av BikBok. Det blev inte riktigt som tröjan på bikbok, men jag är rätt nöjd ändå ;) Tröjan kommer ni få se i andra outfits i veckan! Då blir det lite snyggare kombination :)
/mickan

FÖRE:


EFTER:

Dagens outfit

Här är dagens outfit 15/3. Det blev ny tröja och lite känsla av hippie :S I like it!
/mickan



tröja monki, skärp okänt, tights hm, hårband hm, linne trendy petite

kvällens outfit

Här är kvällens outfit. Det blev de nya kläderna :) Jag hade med leggings. Men man kan ju ha utan till sommaren :)
/mickan


body monki, kjol gina tricot, leggings hm

shopping <3

Jag var och shoppade med mamma, syrran och mammas kompis i lördags :) Vi åt lunch på en Crêperie, muums!
Här är bild på det jag köpte. Vårens färger!
/mickan


t-shirt monki, body monki, kjol gina tricot

före - efter

Slingat ljusare!  Vad tycker ni?
/mickan


slingat håret

Jag har slingat hååret! :) Ljusare slingor och det blev ganska bra. Inte 100% nöjd men kanske 90% :)
Bild på före och efter håret får ni se imorron. Just nu orkar jag inte ladda över bilder. Helt slut! Jag ska leka med photoshop resten av kvällen och kanske se lite av Let´s dance! god night readers
/mickan

dagens outfit



leggings hm, tröja bikbok, linne weekday
/mickan

#!"@&%?/"´ snö!!

Ååååh, snön går ju aldrig bort, det bara snöar mer och mer! Man ser ju vårens trender börja komma i alla tidningar men när ska man kunna köpa de? Jag längtar tills jag kan ha min nya kjol, gladiator skor och sandaler med high heel! Så himla snyggt.
Visste ni föresten att vårens färg är orange eller lite korall? Mellan rosa och orange? Såå snyggt :) Jag har ju en tisha i den färgen och jag gillar det jättemkt. Kul att ha lite med färgglatt!
/mickan


väska Miu Miu, byxor Cheep Monday, topp Topshop.com, sandaler Jimmy Choo

new design

Jag blev klar med designen fortare än jag trodde. Några småsaker ska jag lägga till, men till och börja med så är jag ganska nöjd med headern och menyn och så... eller var tycker ni?
/mickan

huh`?

Här kommer dagens outfit. Tröjan sitter faktist rätt!
/mickan


byxor bikbok, tröja gina tricot, t-shirt (under tröjan) hm

design

Jag tänkte göra lite nytt i bloggen. Lite ny design. Den blir säkert inte riktigt klar ända tills helgen kommer. Men jag ska försöka skynda mej!  :)  Allt kommer inte bli helt nytt, headern kommer dröja mest. Men det ska bli tufft och jag har lite funderingar pågång! Ge mig gärna tips och fråga om det är något ni undrar över design. Jag hjälper gärna till :) kram
/mickan

leder/skinjacka till våren

Ska man ha luva eller icke luva på sin lederjacka? Jag har en med krage. Den till vänster är min (det är leder) . Den andra provar jag på gina tricot.
/mickan


Dagens outfit


byxor weekday, linne weekday, t-shirt hm, lederjacka hollies, skor dna

Vilka skor är snyggast?

Ni måste hjälpa mej att välja skor! Alla är jättesköna att gå i och det är nästan det viktigaste. Nu är det bara att veta vilka som var snyggast för jag kan verkligen inte bestämma mig :(  ALLA BILDER ÄR MOBILKVALITÉ
/mickan



elinpelin

Idag har jag vart nästan hela dan med Elin. Sov hos henne igår! :)  mysigt mysigt. Vi hyrde film och åt chips o choklad , hihi. Bilder på det laddar jag upp efter min match ikväll. Den börjar 19.30 och jag är döötrött! "/ Vet inte om jag kommer orka med matcherna! Vi var i centrum och shoppade lite Elin o jag. Jag har funderat på några skor som är assnygga och jättesköna. Fast jag kan ju inte ha de nu eftersom det fortfarande är snö ute! :( Måste vänta typ tusen år innan det smälter bort och då rä det säkert annat mode inför sommaren, ååh! Hjälp mej att rösta på vilka som var finast i nästa inlägg, please :)
/mickan


(mobilkvalité)

body lotion - Britney Spears

Har en body lotion, stor parfym, liten parfym, glitter rouge, lipgloss och allt är av Britney Spears. Det luktar såå gott!
/mickan


Dagens outfit

Här har ni dagens outfit :) Liknande som igår, jag vet "/
/mickan



jeans weekday, linne weekday, t-shirt hm, kofta hm

Grattis Syrran! ♥

Stort grattis till lillasyrran, hon lever hurra hurra hurra hurraaaa! Pam pam pam paaaam :) <3 Hoppas du gillade presenterna. Ååh, du börjar bli så stor! Snart tonåring redan :)
Jag fick också en liten present av mamma o pappa, en marsmellow formad som en muffin :) Fett sött! Ikväll ska jag sova hos Elin o Frida med Jennie, Mys! Det ska bli jättekul ! Massa bilder från ikväll får ni se imorn. puss
/mickan



badbomber!!                                                                         marsmellow


marsmellow again :) äter den ikväll

Dagens outfit

Här slänger jag upp dagens outfit.
/mickan


byxor weekday, linne sytt själv, kofta hm

Konstiga muffins? Fast goda...

Hejsan folks. Idag slutade jag tidigt tidigt. Vid 13.35 :) Jag var med Elin och vi bakade lyckade muffins! Vi blandade lite. Hade i lite kakao så de skulle bli lite gyllenbruna och sen hade vi i kokos. Fast det smakade inte kokos alls "/
Imorron ska jag sova hos Elin o Frida med Jennie. Vi ska väl ha lite mys framför teven och för det mesta snacka bort natten! :p Men här kommer bild på muffinsen :) (de blev asstora :O )
/mickan


Every footstep has to make you feel walking

Tjabba!
Dagen har varit bra och kort :) Men äntligen börjar det närma sig slutet av dagen och av veckan! Halva veckan har redan gått och det kändes som om det var sportlov nyss!
Jag har iaf inte några läxor förutom att man ska ha med sej en nyhet imorron! -.- Just nu håller jag på att fixa lite till Annikas födelsedagsfest som är på fredag :) Vet inte vilka som kommer men få är det! Jag tror att jag ska sova borta hos Elin o Frida med Jennie då. Vi får se... Presinter får hon på morgonen och ni får kort på det när jag har gett henne. (Hon kanske läser bloggen och då blir det ingen överraskning om jag säger vad det är här och nu) P&K
/mickan


I count every footstep you take, even if I don´t see them so well. You are always gonna be my best friend.

Har ni hört om Grönalund?

Har ni sett på blogg.se framsida att det har kommit en ny berg-och dalbana? Jag hade inte hört det förns nu! Det kanske bara är jag som ligger efter men den ser sjukt läskig ut :O  Jag måste våga åka den! I sommar ska jag prova attrationerna som jag har kvar och de ända är Frittfall Tilt och Insane (den nya) Den går i 60km/h och tar 75 sek. att åka den! Man kan sitta åtta i en vagn så många kompisar får följa med :)  Alla andra har jag åkt och förra sommaren blev det första gången jag åkte Extreme och Katapulten. De var asroliga och jag ska defenitivt åka de igen! :) Haha neej, nu längtar jag ännu mer till sommaren!  "/
/mickan


önskar...

... att all snön smälter bort snart!
Alla nya sommartrender börjar ju komma nu! Läääängtar tills jag kan ha mina söta små ballerina skor som matchar bruna ben (om jag lyckas få några). Nu är det iaf slut på sportlovet och det betyder läxor... Läxor leder till mkt plugg och mkt plugg leder till dålig uppdatering!
Hoppas att det här blir den sista snö bilden ni får se!
/mickan


Dagens outfit 2x

Här har ni Elins och min outfit! Enjoy.
/mickan


byxor weekday, linne bokbok, skor dinsko

byxor weekday, t-shirt bikbok, skor rizzo
Inte samma skor! Väldigt lika, men hennes är alldeles nya och fräscha :) Hon köpte även detta snygga spets linnet: