RSS 2.0

knokk

Den är ej köpt på knokk.se, jag kommer faktiskt inte ihåg vart den kommer ifrån men jag vet att det finns likadana på knokk.se. Dock 50 kr dyrare. Den här kostade 200 smärtfria spänn.

jag idag

leggings med skinndetaljer från cubus, svart fodral från åhléns, grå kofta från h&m, halsband från lindex, väska från accent, läderjacka från hollies, converse.
Varmare idag, snön smälter riktigt snabbt nu, härligt! Nu är det bara en vecka och två dagar kvar tills jag åker och praoar i Spanien!!! Åh vad jag längtar, få komma till ett ännu varmare ställe där man kanske (om jag har tur) kan gå i shorts.
Förra veckan i fredags hittade jag och syrran en hund när vi skulle hem. Den hade inget halsband eller nånting och ägaren kom inte på ett långt tag, ganska liten var det också. Vi knackade på hos några som vi trodde hade hundar och det var inte deras. De sa att vi skulle prova i det vita huset längre upp och där bodde jycken. Som hittelön fick vi 300 spänn! Inte dåligt, de sa "jaa hon rymmer alltså, hon rymmer". Jag tänkte men håll henne inomhus då! Den stod ju på en parkering alldeles ensam! Aja alla tänker förstås inte lika..
kisses

trötttrötttrött

Åh förra natten sov man ju en timma mindre! Awful. Ska gå och lägga mig i tid. Imorgon får ni se en outfit :)
kram

skinndetaljer


nya leggings med skinndetaljer, me like! ♥

alåå

Åååh har feta mycket träningsvärk i låren och rumpan! Jag gick på ungdomsfys igår och jag visste inte att de skulle köra så hårt första gången... men, men det blir lättare för varje gång.
Vi hade streetdance på idrotten idag och vi la till nya steg på koreografin som emelie har hittat på och visat :) skitkul! I slutet av lektionen hade vi lite balett och Sebbe i klassen hade rosa tights på sig!! haha han såg lite.... jaa ni förstår!
hehe men imorgon får ni en bild på mina nya leggings med skinndetaljer på! Får inte missas.

ponnytail


owl


pojklinne från mango.

Idag efter skolan åkte jag hem till Josefine med Emelie, Matilda och Sara. På hennes baksida finns ett militärtält där tre budist munkar bor i en vecka. De går i tredje ring och har ett projekt om religion och de ville uppleva hur det var att leva som en kloster-munk. De bär oranga lakan virade runt sig och tar arbetet på väldigt stort alvar. De sover, äter och pluggar där. De får inte ha några elektroniska saker som mobil, tv, dator osv. De får bara äta i små träskålar som nu är deras ända ägodel och de får bara ta emot mat om någon bjuder, alltså inte tigga. Endast 3 måltider om dagen och det ända de gör på dagarna är att gå i skolan och sen hem till tältet. Inget annat. Tråkigt? Jag tycker faktiskt det skulle vara kul att prova på. De sa att de sitter och snackar, spelar kort, pluggar etc etc.
Vi tänkte vara snälla och gå ner med någon matbit mer äsch, har de gett sig in i detta så får de klara det. mohaha..


ph by me.
Kärlek till dig syster.
Den här bilden påminner mig om Spanien och sommaren och hur bruna vi var på 5 dagar. Jag och min lillasyster står ute på hamnen och jag håller i kameran medans vi formar händerna till ett hjärta. Love it! Och jag blir ännu gladare när jag tänker på att jag ska dit om 3 veckor. HUR kul som helst! Vi får se om vi åker dit i sommar eftersom vi var där förra sommaren, nu på vindern och på sportlovet var vi i London. Plus att jag nu ska dit igen.. Det blir alltså utomlands 4 gånger på mindre än ett år :)
Hoppas bara att det blir Gotland iallafall.


vart ska jag praoa??

Vecka 15 är det dags att ge sig ut på prao igen och eftersom förra praoen var rätt trist tänkte jag göra det extra roligt den här gången. Jag ska nämligen till............ SPANIEN! Där ska jag praoa på ett apotek som man ser när man går ut ur porten, alltså väldigt super nära. Resten av varje dag blir som en semester. Träffa släkten o kompisarna, sola, shoppa i varma vädret. Hörde senast igår att det var 20+ runt 21.00. Det är 3 veckor kvar så varmare ska det bli! Jag flyger även dit ensam - extra spännande. Xx xX

Adaladola


Rastaman collection. En fick jag av bästa morbror och en fiska jag upp i en automat i Spanien. 6 försök, om man inte fiska upp så fick man pengarna tillbaka.
Någon skickade en fråga och undrade vart jag brukade vara i Spanien och det är i norra. Eller på sommrarna brukar jag vara på olika ställen vid havet men annars vid min släkt i norra Spanien. Så nu vet du och kul att du också är från Spanien :)

*!?@#&*#?+

Åååååååh tror jag dör i sån här tidig ålder!!! När allt höll på att smälta och jag trampade ner hela min fot i slasket igår var jag glad. Nu när jag kom ut från träningen - DET SNÖADE STORA FETA FULA SNÖFLINGOR! Tänkte under det här inlägget lägga upp en bild på hur mycket det snöar men jag blir bara ledsen! Usch och det är inte lite inte, det bara öser ner ju ;( buhuu

alla vi som bär converse fast det är -20 grader kallt


tights, svart fodral från Åhléns, gråa hoodien är elins (från h&m), väska från Accent, lederjacka från Hollies och converse.
Ni får en triss i dagens outfit som jag tycker blev väldigt snygg hehe. Hade på mej annat imorse men så hade elin med sej denna snygga hoodie som hon lånade ut, tack tack. Det är INTE -20 grader utan faktiskt +0. Äntligen börjar slasket komma fram och snön börjar smälta. Jag är absolut inte glad över slasket om ni tror det men då ser man att det inte är långt kvar till sommaren. Har vi kommit in på våren än eller är vi i slutet av vintern? Om någon vet svaret skulle jag vara tacksam om den tala om det hehe :)
HA en BRA dag foolks!

STARBUCKS


Fikade en hel del på Starbucks i London och tog med mej två take-away muggar hem eftersom jag och elin sparar alla snygga take-away från alla olika caféer hehe. Så nu vet ni vad jag samlar på också!
night soon

p.s  det är gulligt att de varnar dej med texten "Careful, the bevarage you´re about to enjoy is extremely hot" längst ner på muggen.  d.s

ByIna

NU måste ni checka min underbara kompis Katarina som har börjat blogga, äntligen! :) Hon skriver om sin vardag och mycket annat. Framför allt saker hon själv gör! Hon har sytt massa saker och jag är säker på att hon kommer öppna en egen smyckesbutik när hon blir äldre. Klicka HÄR för att ge henne ännu en till unik besökare. Nu ligger hon även under länkar här på min blogg.
kissses

jag lever

Bloggen! Mina kära läsare... försvinn inte! Denna vecka har jag knappt läxor så bättre uppdatering ska det bli. I helgen som ni vet slagga jag hos elin o frida, amanda kom även över en stund. Vi hade a gr8 time. Jag har jobbat lite på söööta Katarinas design och kom hem från träningen för 2 timmar sen. Jag ska börja på fys på torsdagar kl 18-19 för att levla upp träningen ett snäpp. Tror det kommer till användning för styrka och konditions lektionerna i skolan också... Fick nämligen STOR smärta (träningsverk) i låren i fredags av idrotten i skolan heheh. Tror inte att jag var ensam om det. Men ville bara be om ursäkt för dålig uppdatering och uppdatera er om att bättre uppdatering kommer. HAHAH
SeeeYaaa fellas


Kvällen är ung

Slaggar hos Elin & Frida!!! Amanda var nyss här men hon stack för kanske en kvart sen. Vi hade vääldigt kul ikväll och det är inte slut än ;) Ha det braaa
Hääälsningar elin o mickan

tonightsss

Har precis ätit och jobbar på Katarinas header :) Elin och Frida kommer hit när de kommer hem från konfan och vi tänkte gå upp o hyra en film. Tråkigt nog kunde vi inte följa med på bio me de andra tjejorna eftersom de kommer hem för sent, men vi alla går nästa helg istället!
Nu ska jag jobba vidare och det kanske blir ett litet inlägg från oss alla ikväll,
seez

dagens outfit


tights, fodral som går ner på ryggen från åhléns, ny kofta från h&m

shopping in london

Katarina, you wanted it!!


Två tygskor och ett par ballerina från Pri Mark, endast 77 kronor för alla!!

Rosa solglasögon från Pri Mark, 11 kronor!!

T-shirt från Covent Gardens Market, 55 kronor.

Bare minerals eller ID-smink som jag säger, Selfridges & Co 450 kronor... jämfört med här i Sverige där det kostar 1000 kronor.

Stickad tröja från TopShop, 200 nånting kronor.

Katarina, there u got it giiirl! And all the other girls too

Madame taussaud #2

Bilderna är inte i samma storlek så det får bli som det blir... tyvärr, men jag hoppas det går bra ändå :)


Amy Winehouse och Nicole Kidman, i bakgrunden ser ni Leonardo DiCaprio

Beyonce

Britney Spears och Christina Aguilera

Leona Lewis och Jennifer Lopez

Michael Jackson och Tom Cruse

Angelina Jolie, Brad Pitt och David Beckham

Bob Marley

David Beckham och Victoria Beckham

Jim Carrey

ingen aning och Will Smith  (nån som har någon aning om den första?)

Och så avslutar vid med världskända (?) SHREK & lilla pepparkakan!

Vissa var bra gjorda och vissa mindre, men på alla såg man vem det var och det är ju det som är meningen?
Ha en bra kväll

Madame Tussaud #1

Johnny Depp  ph: me
Visst ser han sjukt verklig ut? Han är en WAXDOCKA! Jag blev nervös bara jag såg honom för jag trodde verkligen det var han! Hahah såklart fotade jag några foton med han och mej också ;) Mer bilder kommer!

england

London,  ph: me
Vad kul att ni gillar bilderna från london :) It makes me haappy! När jag har ätit middag ska jag dra till Elin för att titta på World trade Center med Amanda och förmodligen Frida, I nästa inlägg lägger jag upp ett provsmak på Madame Tussaud! Bli suktade....

london #2







1:a påväg till Oxford street  2:a Hyde Park  3:dje & 4:de påväg till Picadilly Circus  5:te & 6:te Picadilly Circus.
Har ni märkt att på de flesta bilderna syns en röd dubbeldeckare? Det är för att det kryllade av sånna i London. Vart man än vände och vred sej såg man en röd buss eller en black cab (taxin på 3:dje bilden). Ni ser hur bra väder det var på 1:a och 2:a bilden! Stråålande sol hehe :)

Imorron fyller syrran år så vi ska gratta henne på morgon och eftermiddag, kanske blir något senare också men när jag har tid lägger jag upp bilder från madame tussauds.
ByE

OBS! Inga bilder är tagna med systemkameran eftersom den är sönder men jag lägger den under den kategorin iallafall ;)

london #1



två bilder tillochbörjamed. Fler kommer! Nu ska jag träffa elin, ville bara berätta att jag lever och bloggen uppdateras igen från och med nu.
kisses