RSS 2.0

sol och bad hela dan

Idag har jag varit med underbara Emelie! Vi har ätit sushi från kiosken, varit nere vid vattnet och svalkat fötterna och tittat på Pyjamas! Hahaha. Sen drog hon iväg för att titta på Eclipse, gissa om jag är avis!
Imorgon ska jag vara med Amanda och båda syrrorna. Vi ska sola och bada, antingen i havet eller i deras härliga pool. Kanske blir det lite minigolf senare? Ni får väl se vad bilderna säger senare. Förresten kommer mormor och morfar hit från Spanien imorgon! Ska bli riktigt najs att träffa de, 2 ½ veckor.
Ha det.

these days

De här dagarna har varit fyllda med sol, bad och shopping. Mina knän är brunast, sen kommer tårna. Varför blir jag aldrig brun i ansiktet? Imorgon blir det sol och sen bär det av till stan för att chacka den reserverade klänningen som väntar på h&m. Har äntligen köpt mig ett par snygga svarta shorts så jag inte behöver gå och svettas i 30 graders dagarna som kommer i helgen! Wohoo!
Nu blir det lite facebook och sen läggdags,
shobre

midsommar 2010

ph: me
Min midsommar 2010 på hembygdsgården. Sockervadd blev det också btw, hehe
godnatt!

midsommar

Jag hoppas att ni har haft en bra midsommar, för det har jag! Mer om den kommer senare ikväll med bilder och allt det där...
Nu då, jag har precis ätit lunch och är varm som ett djur i min flis tröja, varför har jag den på mig!? Har inte bestämt något idag så jag tar dagen som den kommer.
hej

just something, cause i'm bored

'

Kitson LA NK

Nya armband från kända ungdomsmärket i USA - Kitson LA. Köpta på NK.

kronprinsessbröllopet

mobilkvalité på grönan i förrgår.
Idag gifter sig kronprinsessan med Daniel, Grattis! Jag ska in med kompisar och titta lite, inte för att vi kommer se något av själva bröllopet men det är kul att titta på allt folk och känna stämningen :) Ikväll ska jag Elin och Frida cykla/åka hem till Matilda, så det ska bli kul!
Ha det bra älskade läsare.

locka med plattång


Här har jag lockat lite med plattång, det funkar också :)

Igår var jag på Grönan med Elin Frida och Matilda. Åkte Frittfall för fööörsta gången :D Skitläskigt!! Roligaste var Extreme, Jet line och Uppskjutet tycker jag. Sen provade jag Insane för första gången också men den gillar jag inte alls, jag som är så liten åkte runt ganska mycket i selen så jag fick jätteont..
Nu åskar det jättemycket så jag sitter här med Elin och min syrra lite mysigt :)

Har fått förfrågan om att byta header, är det någon mer som tycker det?

scolios

Har röntgat ryggen nyligen. Lite läskigt när maskinen snurrade runt mig men det var okej. Jag ska tillbaka senare för att titta på bilderna och se hur det ser ut. Tror inte att man ser så mycket men min rygg är lite sne, tio grader. Nu ska mamma och jag äta lunch på nån restaurang i centrum här och sen ska jag ta en titt på h&m få se om de har klänningen jag vill ha!
later

röntgning

Nu ska jag snart iväg och röntga ryggen på sjukhuset och sen klockan 17.40 ska jag tillbaka och titta på bilderna. Sjukhuset ligger ganska långt bort så därför stannar jag på mammas jobb och tittar på film och uppdaterar er. Vi hörs om någon timme.

Mango

Min avslutningsklänning från Mango, skor från Harrods i London och armband från Spanien
Nu kommer snart Amanda och Elin hit och jag har precis lockat håret med plattången, skitsnyggt!
Imorgon ska jag röntga ryggen så jag är borta hela dagen, men jag hör av mig senare på kvällen.
Ha det

new stuff

pilotglajjor från bikbok, raybans från indiska, väska från oasis/åhléns
Imorgon ska jag vara  med Amanda och Elin. Jag hör av mig!
Förresten har jag tagit ett sommarjobb! :) Haha jag ska åka buss med min syrra till hennes träningar och lämna henne där, sen måste jag göra frukost och lunch till henne och mig. 1000 riksdaler och månadsbusskort för 7 dagars jobb - I take it!

sommarlov

Äntligen sommarlov! Åh vad jag har längtat och längtat. Nu behöver bara alla moln försvinna så blir det garanterat bästa sommaren!
Planer då? Jag ska för det mesta vara hemma. Till Stockholmsveckan åker jag ner till Gotland med elin och frida som självklart blir höjdpunkten :D Sen är det planer på att åka upp till Emelies land och åka förbi alla moppepojkar vid kjosken med fyrhjulingen hahah! Mitt landställe ligger precis bredvid så vi får slagga där några nätter också, FF hihih. Mormor och morfar kommer förbi 2 veckor och i augusti kommer Nacho och Nuria till Sverige, det ska bli skiiiiitkul för det är första gången för Nuria.
Idag har jag köpt en riktigt snygg väska på Åhlens som det kommer bild på snart.
kisses

nu drar jag...

...till min skolavslutning i regnet - tjohoo! Tur att vi ska vara inne i aulan. Men ikväll hade jag ju planer att gå på en grillning, hoppas det har slutat regna för annars ställs det säkert in. Jag ska iallafall träffa Isabelle idag igen :D Andra gången på 10 år.
Avslutningebilder kommer upp så fort jag kan.
peace out

klassdag

Vår klass hade en liten klassdag där vi spelade brännboll, fotboll, gick tips runda, körde sanning eller konka m.m Musiken var på (när den funkade) och alla satt på filtar i en hög medan vi åt jordgubbar, godsaker och drack läsk - riktigt mysigt! Det skrattades högt och tårarna rann på vissa hehe. Andra fuskade på fotboll och gjorde snygga målsgäster, mitt lag då öhöm.
Kan inte tänka mig att vi ska skiljas åt i 10 veckor. Å andra sidan blir det full fart nästa termin!

Johanna


ph: me  modell: snyggingen johanna

alltid nytt i garderoben

Ny jumpsuit från h&m
Nu ska jag dra till Sara och Matilda för att spendera kvällen med trevligt sällskap!
Till Marta: Hola Marta! Te e prometido escribirte algunas lineas. Aqui pone que me e comprado un "jumpsuit" nuevo y a mi me encanta! Que te parece? Dale besos a David y otro grande para ti misma. Ahora me voy a ir a mis amigas Sara y Matilda. Nos vemos pronto! Muaaaa

love at first sight

urklipp från Elle tidningen. Baddräkten från Michael Kors visning är oerhört snygg! Kan någon förresten gissa hur mycket de stora skorna kostar? Över 1000 riksdaler... och detsamma med baddräkten och tygskorna.
Har precis gjort klart musikuppgiften som man MÅSTE lämna in imorgon, annars räknar hon inte med det i betyget. Nu ska jag göra mig en god kvällsmacka och sen lägga mig i sköna sängen och sticka! Måste göra klart mina vantar till sy slöjden -.-
godnight fellas