RSS 2.0

godbye 2008 and hello 2009

imorron är det äntligen början pâ ett nytt âr. jag har längtat ! i mitt horoskop stâr det att âret ser klart ut och att jag inte kommer vara hemma sâ mkt... mest hos kompisar och fester. vi fâr väl se om det stämmer. jag vet att horoskop inte är sanning men ibland är det roligt att tro pâ nâgot spännande. att sitta där med sina kompisar och läsa hur det ska gâ med kärlek, lycka och vardagliga livet är det roligaste jag vet !
det stod att det skulle ge tur om jag la ett löv frân ett träd och skälken av en blomma klämd i en favvobok. det har jag gjort och det har faktist inte hänt nâgot fruktansvärt. faktist tvärt om ! idag ska jag bowla tillexempel. jag ska oxâ träffa gamla kompisar här i spanien.
om nâgon undrar sâ är jag vâgen ! vad är ni för stjärntecken?
/mickan

p.s här kommer lite bilder på Arturo och Teo :)

 
 

tja bloggen !

hur mâr ni ? imorse sâ var jag och shoppade. jag köpte tvâ koftor och en t-shirt. ni ser ju själva hur de sâg ut pâ bilderna :) jag har faktist fullt upp här sâ jag har inte sâ mkt tid att skriva. vi gör nât spec. varje dag. idag tillexempel sâ ska vi äta middag hos mammas kusin. de har en kanin som är världens sötaste ! bilder kommer sen.
det är lite konstigt för här i spanien har man en vana att äta otroligt sent ! jag har vaknat varje dag kl. 12 och dâ äter jag frukost. sen äter vi lunch kl. 3 till halv 4. och middan blir kl. 21-22. men till middag sâ äter vi bara nân hamburgare eller nân korv eller nân macka. ingen stor middag. jaa.. ni fâr ha det sâ bra och jag ska försöka blogga sâ ofta jag kan ! puss pâ er.
/mickan

 
 

snö i spanien ! :o

för första gângen ser jag att det snöar här i spanien. fast jag är i norra sâ det är ine jättekonstigt. det är typ 5 grader här. igâr när det snöade sâ var det 0 grader. hur varmt är det i sverige nu ?
/mickan

p.s  förlât att jag inte skriver sâ ofta. men jag mâste vara lite social mot familjen och inte vara online hela tiden :p det är ju ändâ jullov ! d.s

images about x-mas


red nails och halsband av morbror :)


goooda bakelser...

...jag tog den här som är vaniljsmak pâ.


25/12

pâ kvällen sâ tog vi en lâng promenad för at hitta ett café där de säjer "churros". en jättegod bakelse som finns i Spanien. de doppar man i choklad. men tillslut hittade vi inget bra café. ett skulle stänga, ett annan var det för mkt rök i och de andra var inte öppna -.- men men.. nu ska jag äta. love
/mickan

paket <3

jaa.. som alla vet sâ var det julafton igâr :) trevligt trevligt !
jag fick:
örhängen
halsbnd
parfym
spegel
sjal

idag när vi gick en promenix pâ morronen var det sol och 15 grader ;) inte jättevarmt men för att vara vinter här i Spanien är det bra ! vi satt pâ en parkbänk och solade. inte för att jag blev nâ brun eller sââ. för det blev jag inte.. :(
men nu ska jag sluta skriva för idag. kanske nâgon bild senare. vi fâ se ! adios muchachos
/mickan

24/12 julafton

Iâr firar jag jul i Spanien. Ikväll blir det sen middag som vanligt här. vi ska äta runt 21-22. Sen blir det julklapps öppning ! :) Vad jag fâr skriver jag imorron för jag tror inte att jag orkar skriva ett inlägg kl. 23 ikväll. men jag hoppas att ni fâr se en lâââng lista ! ;) hihi. God Jul everyone !
/mickan


España !

nu är jag i spanien ! äntligen här efter en lâng resa. det blir inte sâ jättemkt uppdatering här. men sâ ofta jag kan ! promise!
/mickan

låt bilderna tala





inget party utan lysrör !
/mickan

tack alla läsare!

hihihi tack alla som läser min blogg. igår fick jag rekordmånga besökare. jag vet att det inte är jättemånga men jag är jättenöjd :) 30 st. blev det (a) och i förr igåg blev det 27 st. fortsätt att läsa min blogg så kommer vi upp till 50 ! muaach ♥
/mickan


godbye

I don´t know wich way is the best to say godbye  "/  tips?
/mickan


packat o klart

äääntligen har jag paclat klart ! allt är med nu. nu är det bara att vänta på natten och sen kl. sju bär vi av till España !
ha det så braa ! adioos !
/mickan


the sims hela dan -.-

guud, det ända jag har gjort idag är att spela the sims -.- jag har verkligen inte haft någonting att göra idag! här kommer lite bilder på gamla omgångar. puss o kram !
/mickan


                                     gravid !

                                       mask ?
  
                     mobil, utseende och studera.

                                 friar giftemål !

                     en glad mickan inne på H&M

                              snyggt nattlinne !


sorry, men hade verklign inget att göra !

not copyright


bubble



i feel like i´m flying in a bubble. but don´t crack it, cause i´m gonna fall then
/mickan

morgontrött och uttråkad !

helluu !
igår var jag ju på julmiddag som bara de som är vakna vet ! :) det är några kompisar till mej och vi bytte ut julklappar. jag fick ett rosa läppglans som var ursnyggt och ett mode-spel ! det är en massa frågor och mode, film/tv, musik och design. jätteroligt faktist. det är väl till för att spela nån kväll me lite tjejkompisar ;)
just nu sitter jag har och har rätt tråkigt. ingen är hemma och ingen kan heller göra något :(
kan ni inte ge mej några tips på vad jag kan göra idag ? :)
/mickan


jag och frida <33

är på julmiddag

hej hej bloggen!
nu är jag på julmiddag hos mina kompisar :) snart ska vi öppna lite julklappar ! ;) det ska bli jätteroligt ! hihi undra va det är! det talar jag om ikväll ! <3 på tisdag så drar jag till spanien och träffar släkten ! då får jag träffa min kusin som ska fylla 1 år i februari. hon är jättesöööt ! men nu ska jag vara lite social och släppa datan ett tag. love,
/mickan

annikas fransar !

måste bara få visa er en bild på min lillasyrras otroligt långa ögonfransar ! jag är så himla avendsjuk på henne !
/mickan



kolla bara !

jullooooov! <3

äntligen jullov! har längtat som bara den ! på jullovet ska jag åka till spanien och hälsa på släkten :) vi ska fira jul där och nyår. trevligt trevligt. this afternoon så var jag me elin <3 vi hade det ruuligt. satt lite vid datan, krusade håret, "lekte" lite i photoshop och hade lite "disco" hahaha. men nu har hon gått hem :( jag har nyss kollat klart på tånårsliv. vad ska ni göra på jullovet ? ;)
/mickan♥


elin och mitt "disco"

elin o mickan

hejhej!
nu sitter vi här och chillar lite :) vi har haft avslutning så nu är det julloooooooov ! :D <3 det är mörkt och kallt ute och då är det ju inte så trevligt att vara ute :p i skolan hade vi lite tävlingar och på rasten drack vi varm te. vi skulle ta choklad fast det fanns ingen grädde :( annars har dagen varit soft. jag och elin stack hem till mej och nu sitter vi här ;) vi kanske ska baka lite senare :) än vet vi inte vad det blir men en bild på det kommer sen ! puss o kram,
/mickaaaan o eliiiiin <3

♣ jag har haft väldigt tur idag :) har vunnit två "tävlingar" hihi.

förkyld och skräckslagen !

igår kväll hade jag lite feber och ont i huvudet. idag va jag i skolan, men ingen feber :) lite snuvig och ganska hes men det var soft dag så det va lungt. det ända vi gjorde idag va att kolla på en skräckis och äta fika hihi. filmen hette På andra sidan. superläskig men jag rekomenderar den. det va rätt bra !
 vi slutade ett och sen stack jag, linnea och elin hem till mej ;) vi tog lite fika (igen) och satt lite vid datan. vi kollade på lite filmer sen jag va liten , hiihi piinsamt ! efter det så gick vi ut med Sigge. elins hund <3 vi tog lite oboy hos elin efter en promenad och sedan kollade vi på björn gustavsson dvd:n. hahha han är så bra ! nu ska jag göra mej en liten kvälls-te. love
/mickan

 
en bild på när jannica jular <3

så mkt oboy tar linnéa ! <3

sjuk :/

jag är jättesjuk. vi får se hur natten går.
/mickan

ghost week

buhooo. nu är jag tillbaks från en riktigt hemsk spök-dag ! vi började kl. 09.00 och slutade kl. 18.30 !!!! men det var för att vi var på en spökrunda. imorron så börjar vi kl. 12 och slutar vid 14. gå i skolan i endast två timmar verkar faktist lite onödigt tycker jag! vi ska se på skräckfilm hela dan (eller i två timmar). idag på morronen så hade vi en genomgång om spöken och döden. sedan en liten tipsrunda som vi får svaren på imorron. efter lunch såg vi skräckfilm! har någon sett Barnhemmet? om inte så rekomenderar jag den inte för känsliga. den var aaasläskig ! håll på att pissa på mej. eller inte direkt men nästan (a) peace.
/mickan

kolla gärna på trailern på youtube eller sök på bilder på Barnhemmet. det finns en del otäcka bilder :) mohaha

elin darling :)



tjoo,
efter jobbiga skolan så stack jag och elin hem till henne. det var najs! vi åt lite mellis och satt vid datan :) imorron ska vi på spöökrunda! men vi slutar kl. 18  :O  aja, det är värt det! Linnea och Amanda kommer oxå. det är nämligen elevens val och jag valde spökrunda och skräckfilm :S scaary ! :) det blir kul! jag berättar hur det gick.. om jag blev skrämd eller inte.. imorron! :) vad ska jag ha för matsäck ? ;S
/mickan


i don´t know what to do!

jag har faktist ingen aning vad jag ska göra ikväll. pappa snackade om att vi skulle se på en film men man vet ju aldrig vad pappa väljer... jag var nyss iväg och tjackade en ny plattång, provade den och jag är nöjd med resultatet! :)
jag vet inte om jag ska göra lite ny design... vad tycker ni ? kanske dags att ändra lite backgrunder eller lägga till något coolt som gör bloggen ännu lite speciell. jag får se. ska leta lite fakta om design nu ;) skriver senare hur det har gått!
/mickan

p.s jag har typ helt slut på bilder! måste ta några nya, men det blir tyvärr ingen idag. d.s

hot or not?

duger den nya headern eller ska jag ta tillbaka den förra? jag vet inte riktigt :S
 hjälp mej!
/mickan

Kevin! <3

wohoo, Kevin vann Idol 2008! vilken lycka ;)
han är så gullig när har pratar :D hihi, jag hejade på honom. men Alice var såklart jättejättebra oxå! hon är jättesöt.
vilka kollade på finalen? (irl och tv)
/mickan

regn regn bara regn

på fotot: mickan   design: mickan

det regnar och regnar. mest på mej! när kommer det ta slut på tårar?
/mickan

måste bara få visa er...

... den här söta bilder på Bruno. jag skulle ta en bild men han blev lite rädd för blixten  x) (har gjort om den liiite.. inte bruno men bakgrunden och så.. hade inget att göra! )




det är idag det avgörs! vem blir idol 2008? kevin eller alice?
vem tycker ni ska vinna? jag tror faktist att jag hejar lite mer på kevin.

lucia tåg!

nu har jag gått lucia tåg! guuuuud va det va piiiiiiiiinsamt! herregud. heela skolan glodde ju! men äntligen är det över. puuh, stearinet rann jättemkt på ljuset och när jag gick så höll det på att slockna. själva lucia fick massa stearin i håret! men hon var jättemodig, hon sjöng solo på gläns över sjö och strand. men allt gick bra. snart ska jag på piano. jag ska ha en till uppvisning. jag ska spela when your gone av avril lavigne. älskar henne! <3 ha det bra tills ikväll :)
/mickan


urgullig bild på min kanin Bruno.  han är inte så lätt att ta kort på! <3

älska photoshop !

jag älskar photoshop! man kan ju göra vad man vill ! här gjorde jag om lite bilder. jag är rätt nöjd.
eller vad tycker ni ?




/mickan

lucia imorron!

imorron ska jag gå luciatåg på min skola! feeeeeeett pinsamt! jag ska vara tärna och även spela kongus :S (nån slags afrikansk trumma) guuud vad jag är nervös! imorron berättar jag hur det gick.
kläder: vita leggins
             vit lång tröja
             vita strumpor
             glitter i ansiktet
             vitt band runt huvudet.
             ljus i handen
hår:     platta, vitt band runt. kanske lite glitter i håret oxå.

alla kommer titta på mej! jag kommer stå längst ut !



/mickan

dagens låt

Alphabeat - Boyfriend

mer kommentarer tack!

tjaa, nu tjatar jag igen om att jag vill ha mer kommentarer snälla folk! när jag kollar på statistiken så är det rätt många som går in på bloggen men jag ser inga kommentarer ? ni kan väl lämna någon i varje inlägg ni läser ? (a) kanske inte varje, men nästan ? tack på förhand
/mickan

put your name on fire !


sitter här me hanna

hejhej :)
nu sitter jag här med hanna <3 vi ska ta en liten lussebulle var (a)
vet ni, när jag kom hem med min syrra så var hon jättekissnödig och kunde verkligen inte vänta. så jag skulle öppna dörren snabb och då märkte jag att jag hade glömt mina nycklar! så jag ringde till pappa och sa det. han hade ingen bil så han kunde inte komma och öppna. sen ringde jag till mamma, men det skulle ta en timme för henne att komma hem och orka sitta i parken och vänta en timme! men dåå, då ringde vi hanna. vår söta lilla granne :) och då kom hon hem lite tidigare så drog vi hem till henne :D men nu ska vi göra nåt annat, förresten så är lussebullarna klara nu ;) puss o kram!
/mickan o hanna

jag kan den!

hihihi, jag är så glad över att jag kan min pianoläxa bra nu! jag ska nämligen ha en piano avslutning och ska spela låten då. den heter When your gone av Avril Lavigne <3 älskar henne!
träningen idag gick ganska bra, vi körde matcher hela timmen. för er som inte vet så spelar jag tennis :)
nu ska jag "leka" lite med photoshop, försöka lära mej något nytt idag oxå ! (a) kanske slänger upp en bild om det blir bra ! er kääraste,
/mickan


P.S   jag vill bara tacka Frida H för att du har hjälp mej så mkt och vart så snäll mot mej hela tiden! vi har ju knappt kännt varandra i ett halvår ens, men det känns som om jag har kännt dej minst mitt halva liv :) tack, du är otrolig <3   D.S

träning

ska på träning nu, slänger in ett inlägg ikväll :) <3
wish me good luck guys, och mer kommentarer tack !
/mickan

före - efter

denna model (som redan är perfekt) har jag gjort ännu mer perfekt i photoshop :)
det jag har ändrat är inte så mkt, bara hudfärgen, läpparna, ögonfärgen, ögonfransar, ögonskugga och rosh. Jag har även gjort näsan liite liite mindre.



va tycks?
/mickan

ny header, slagget hos the twins

här har ni den nya headern som ni röstade på :) det var inte jättemånga röster, som var lite synd... men men, det kommer fler tillfällen ;) det ska alltså föreställa att det snart är nyår. det är närmare till julafton men jag valde nyår :) fyverkeri är iaf fint (a)


igår sov jag över hos frida o elin <3  jennie var oxå där ! :) vi gick typ och la oss vid halv två och vaknade vid tio. på kvällen så kollade vi på björn gustavsson dvd:n. den var jättebra och vi garvade och garvade :D sen kollade vi oxå på en video när frida o elin var små, de var jätte gulliga! <3 jag hade jättekul iaf ! har du haft en bra fredag?
/mickan


RÖSTA RÖSTA RÖSTA!

nu får ni tillfället att rösta på två tre olika headers! två av de känner ni igen och det är nummer 1 och 2. (ni får rösta på de om ni vill att jag ska ha tillbaka de :P ) gå in på kommentarer och lägg en röst! resultatet om vilken det blir kommer imorron! (klicka för större bild)

header 1:

header 2:

header 3:

/mickan


P.S slaggar hos elin o frida med jennie ikväll. nås på lur. D.S

-

hej !
jag vet inte vad jag ska ha som rubrik ! dagen har varit bra men lång! vi slutade 15.10 vid skridskorhallen för iv hade skridskor på gympan. sen gick jag tillbaka till skola för jag ska ha piano i närheten, tio min. efter gympan slutar! men jag går lite tidigare (a) den roligaste lektionen idag var nog engelska för vi kollade på film då ! haha, harry potter 4. jag ska snart slänga in en bild på en ny header som ni får rösta på! jag vill att så många som möjligt röstar så säg till många på msn eller vad det nu kan vara (a) c ya soon!
/mickan

i´m sorry!

förlåt för att jag inte skrivit på ett tag. lovar att jag skriver imorron och en massa inlägg i helgen.
kisses,
/mickan

p.s   en ny header är påväg! rösta rösta rösta!   d.s

search for a "prao-plats" it´s not so easy

hello guys!,
igår var jag på en adventskonsert... det var en kör med både tjejer och killar som sjöng jättebra :) man fick verkligen en inblick av att julen är här! sen åt vi på en italiensk-spansk restaurant. jag tog en calzone (a)
skolan idag har vart chill, jag menar vi hade ingen lektion man behövde tänka på ;p syslöjd, musik och svenska. på svenskan så kollade vi på en film och sen skulle man svara på lite frågor om filmen, men det var inte så farligt :}
kl. 14 stack jag och carro till shoppingcentret för att kolla prao-plats. vi har nämligen valt att praoa som andrahandsval på elevens val. vi gick runt och frågade nästan alla butiker men ingen ville ha oss eller hade plats... make up store sa att vi skulle ringa till deras chef, men vi vet inte om vi kommer göra det. det är bara 3 dagar men ändå! tillslut fick vi plats på en affär och gissa vart ! hahahaha, BR leksaker! hahaha, vi tackade ja så vi ska jobba där alltså. vi kommer få ha de där "coola" tröjorna på oss :D hoppas man får de sen, hihi. det ska väl gå hyffsat antar jag, det blir kul :)  c-ya guys! <3
/mickan