RSS 2.0

gotland


gotland - ush vad hängit jag står.. blää


halloween

Halloween idag eller igår ? aja jag firade igår men idag blir det lite halloween middag med några vänner. Runt halv 12 imorse kom jag hem från Gotland som var skitkul! Michael Jackoson - This is it var bra men inte suuper. Man får se när de tränar inför konserten, alltså alla sånger och så. Men den är lungt värd att titta på! R.I.P.
Han sa hela tiden God bless you och I love you och I say this with love. Haha så gulligt, han verkade fett sjysst!
Gästerna kommer snart, jag är redo!


på båten (sorry vridningen) och en halloween bild.. jag vet inte om ni ser att det är jag! (vridning)

hello gotland!

Igår kväll satt jag på båten med bästa tjejorna i cirkus 3 timmar. Vi var framme runt ett på natten, döödströtta -.-
Nu är vi här på öde ön hihi! Ikväll ska vi gå på premiären av MJ moovie och skära pumpan till imorron. Varför undrar ni, för att vi firar Halloween imorron ofc! Jag kommer troligen inte skirva något imorron tills jag kommer hem på lördag. Då kanske ni får se scary pics! :)
puuzz

tiips



PLUS:
♥ långa fransar upp till 12 x mer.
♥ bra böjning
♥ stor borste = snabb applicering 
♥ tjocka ögonfransar

MINUS:
♥ klumpar för sånna som använder mycket mascara
♥ svårt att applicera på underfransarna (stor borste)

Jag gillar den väldigt mycket för man ser stor skillnad på längd och böjning. För de som använder mycket mascara är den här ett litet minus för att den klumpar sig mycket.

tjohoo

Elin och Frida slaaaggar här och just nu kan jag knappt andas eftersom elin sitter på min rygg, ööhö!
hahha man skrattar åt ingenting när någon sitter på ens rygg. Nej nu orkar jag inge meer haha hon kommer mosa mej! gonatt people,

p.s look tomorrow! dååå kommer mascara-tipsen

fortfort

Va med Nefya igår i centrum och vi hade a great time! :) Fikade och provade Bratz-skor haha. Det var jätterea på Glitter så några örhängen som skulle kosta 70 kr. fick vi för 17kr.!
Nu väntar Frida och ikväll får ni ett tips på en ny mascara jag köpt,
see ya latero

n-n-nice



pälsväst från bikbok, två par örhängen från gina tricot

Här har ni som sagt en bättre bild av dagens inköp, tack igen Encarni!
Om ni vill läsa lite mer om dagen se inlägg nedan!
Nu börjar Love actually, woooooo

todays



glansiga leggings h&m, tisha monki, lederjacka hollies, väst bikbok (ny), skor rizzo, väska åhlens.

Här är dagens outfit. Idag var jag i troligen största shoppingcentret jag har vart i! Fanns massa affärer som inte finns i vanliga fall. Jag shoppade med Encarni (mammas bästa kompis), mamma och syrran. Min present från Encarni var att gå på en shoppingrunda med henne och hon köpte västen jag har på mej på bilderna och två par örhängen! TACK :)
Vi åt Galetter och till efterrätt en crêp med nutella, banan och cocos på, shiiiiit va gott!! haha, nej nu väntar maten på mej, dagens köp i bättre bild kommer efter. 
xxx

dont miss

Missa inte Blog Awards (i repris tror jag) på TV400 kl. 19.30 ikäll!
Elin var här men gick hem klockan halv fem för att titta på biiio. Jag har vart uppe och lämnat hyrda filmen (legally blond 3) och börjat titta på Beverly Hills Chihuahua. Vad ska man annars göra en lördag när det är svinkallt ute och ingen är hemma? Snart är det dags för middag och efter den får vi se vad jag hittar på. Blir antagligen att jag drar till nån kompis.

Imorron där emot ska jag storshoppa med mamma, mammas bästa kompis och syrran. När jag fyllde år fick jag nämligen ett brev där står att jag ska ut på en shoppingrunda med de. Jag får handla kläder eller skor för en viss summa. Det blir skitkul. Sen äter vi på ett creperie! muums,
ciaaao grabbar

dagens


glansiga leggings och tröja/klänning - h&m,  armband - gina tricot +  spanien.

Jätteful bild men efter femtioelva misslyckade tagningar blev den här den bästa..
Har ingen aning vad jag ska göra idag men snart är elin här så då blir det paarty för två pers.

paljett



paljett tröja/klänning-h&m, armband gina tricot

Gårdagens inköp. Jennie, Jannica och jag var och åt middag på Donken igår. Vi hade jättekul! Först yrade vi runt lite i affärer och sen var vi så hungriga så vi stack till donken, vår kära middag. Vi skrattade så mycket att folk tittade snett på oss haha. Vi åt efterrätt och jag provade för första gången Mc pajen med vanlij och jordgubb i! Shit vad gott säger jag bara!! Kom hem runt 22 och tittade på en bra film med mamsen, sen var det läggdags.
Snart kommer elin hit, vi får se vad vi hittar på.
puzz

23/10

YEEES HÖÖÖSTLOV!!! På onsdag ska jag till Gotland med Elin och Frida, yeey! Det blir grymt kul fast ganska öde just nu på Gotland. Kallt och ruggigt haha men bara att vara med kompisar där piffar till ön väldigt mycket.
Ikväll ska jag äta på Donken med Jannica och troligen Katarina och Jennie. Vi får se vilkan som kommer. Tänkte hinna med att titta på ett par vita Converse till mej innen middan.
En uppdatering får ni ikväll! ciaaaao

Oreo


byxor cheep monday, stickad tröja gina tricot, halsband jc, armband spanien och ett svart linne weekday

Här sitter jag i mitt vardagsrum som en säck potatis i vår lädersoffa och äter Oreo kaka. Snart börjar min drog på kanal 5, gissa vad det kan vara...! Jag har tagit mej igenom den här dagen oxå med ett leende på läpparna och faktist känt att det gick rätt snabbt. Varför är det alltid fredagarna som är sega fast vi inte slutar senast då? Aja ikväll har jag en hög med plugg till matteprov som måste minskas. Vi får se om jag hinner med ett inlägg ikväll,
ciaaao

gossipgirl



glansiga leggings h&m, 3/4 linne mango, linne bikbok, kofta bikbok

Tjena! Jag sitter och tittar på Gossip Girl och ska göra lite mellis nu. Blir väl en macka som vanligt och en liten kaka som jag såg fanns, hihi (a)
För tre dagar sen var det ju Blog Awards och min favorit Lisaplace blev årets fashionista, grattis!

Det blir dålig kvaliteé på bilderna plus att de blir jättefula pågrund av att jag inte fått igång några mappar eller överfört de gamla bilderna till den här datorn. Men jag försöker göra de så snygga som möjligt med hjälp av lite photoscape. Bilderna är tagna med min webbcam och de blir ännu sämre om man tar i sånt här dåligt ljus. Ska försöka få igång allt snabbt, kisses


headset



Haha världens bästa bild? not.. Men där har jag på mej mina nya hörlurar till sony ericsson ! asbra ljud, låser mej inne i min egen värld. gonatt

mees

yoho (?) Har varit i centrum med elin och farhiya för att elin skulle pierca sig men det blev inte så. Vi flamsa mest runt där. Elin och jag köpte nytt headset till våra mobiler. Inte tillsammans utan ett var. Hon köpte Koss-lurar och jag vanliga sony ericsson lurar. Ni får se en bild på båda senare ikväll. Jag ska sova hos henne så det blir många bilder haha. Men vi hörs senare ikväll... långt in på kvällen, puuss

dagens



byxor cheep monday, linne trendy petite, tisha monkey

tonight is gonna be a good night

Ikväll blir det filmkäll hos någon av mej och Elin. Jag, Elin o Jannica tänkte hyra en film och göra kladdkaksmet utan att göra själva kladdkakan. Vi ska hälla smeten över en kula glass! hihi GOOTT O TJOOCKT.
Snart blir det en dagens outfit,
see ya soon

tadaa:


Ni läste rätt! Jag har ju sagt att jag ska börja skriva några skönhetstips här i bloggen för att få upp statistiken ännu mer. Hoppas ni tycker det är kul att läsa om det... och ni killar som läser kan ju bara hoppa över om ni inte har långt hår för det är just det jag ska prata om nu x)

Det är ju många tjejer (och killar) som har väldigt slitet hår. Att man har kluvna toppar eller små vita prickar på hårstråna. Om ni redan har det så är det kanske bra att klippa bort det mesta. Ni som inte har slitet hår än och vill spara till långt hår har jag några tips till.
Jag har sparat mitt hår 1 år och 3 månader nu och det är ännu inte slitet! :)

FÖRHINDRA SLITET HÅR:

RAKT HÅR  1. Om man har lockigt eller krulligt hår och vill ha platt kan man ju platta håret med en plattång men det sliter väldigt mkt på håret. Om ni nu ska göra det så måste håret vara alldeles tort och kammat (om du inte har en wet - to - dry tång). Dra inte för många gånger med plattången genom samma ställe. Max 2-3.
Om håret blev fööör rakt eller klistrigt kan man spruta ett fuktigt måntäcke med en vanlig blommspray över håret. Då lyfter sej frisyren litegrann.

RAKT HÅR 2. Ett annat sätt att få rakare hår är att föna håret med ett smalt munstycke. Det koncentrerar luften.

VÅGIGT/LOCKIGT HÅR 3. Om du har rakt hår men vill ha lockigt/krulligt så gör du samma sak som steg ett men du använder dej av en locktång istället. Med locktång behöver du ju bara dra en gång genom håret men du håller/trycker lite längre.

MEDEL OCH SHAMPOO 4. Jag brukar inte ha så många medel i håret som hårinpackningar 2-3 gånger i veckan och sånt. Tycker inte att det hjälper nåt men det känner man själv. Tvätta typ 3-4 ggr i veckan (om det inte blir fettigt efter en dag). Jag använder Elvital-shampoo eller Garnier Fructis.

HÅRSPRAY 5. Använder du mycket hårspray? Inte bra! Någon gång sådär är helt okej men varje dag sliter jättemkt på håret. Isf får man leta efter någon hårspray som är skonsam mot håret. Kom ihåg att duscha eller borsta håret ordentligt innan man går och lägger sig.


Mer skönhetstips en annan dag, puss

 


myyyys

tjobre, asså jag har skitmkt läxor så jag hinner inte skriva nåt "skönhetsinlägg" idag heller. Men jag lovar att hinna med det imorron! Sitter just nu hemma hos skööna elin. Vi sitter och myser på hennes på hennes säng och lyssnar på THE VOICE!! :D Pratar om allt mellan himmel och jord..
Nee nu ska jag va lite soocial, puuss

ville bara...

...säga att jag har ingen koppling till internet på min börbara just nu. Om jag får tillbaka det ikväll så lägger jag upp ett inlägg om skönhet. Om inte ett nytt har kommit upp inom en timme - jaa då får ni vänta tills imorron:/
Tänkte börja med några skönhetstips här i bloggen. De kommer upp då och då, watch out!


Hellyeah


I´m so happy happy... Jaa det jag fick dåra:




Pengar, shoppingtur med mammas bästa kompis.
Om ni går fyra inlägg ner så ser ni två till presenter jag fick av bästa tjejorna <3

Det här var de flesta presenterna, tack för alla de.
Nu blir det film på min lilla söta, coola compuuuter
puss


sweet home

Nu är jag hemma .. eller jag kom hem runt halv fem.  Har precis tittat på GossipGril, love it! Skolan gick väldigt snabbt även fast vi slutar fett sent! Men som sagt ikväll ska jag fota sakerna jag fått och sen visar jag upp det häääär, missa inte!
peace and love man

Guesswhat

Gissa vad!.. Sitter här nu med min nya bärbara data med touchskärm!! :D är så otroligt glad över den. Det blir många fler inlägg nu för det är så kul att skriva. Jag fyllde ju år igår och ikväll får ni veta vad jag fick och lite bilder kommer också. Men nu måste jag cykla iväg till skolan rapido
c ya gays

last day

Ingen förstår min längtan just nu. Jag vill bara gå och lägga mej så snart som möjligt, somna så snabbt som möjligt (vilket är omöjligt av nervositet) och att klockan ska vara 6.45 så snabbt som möjligt. Det är då familjen kommer inte sjungandes på "ja må hon leva" lite halvt falskt... gulligt!
Jag ska slita och krafsa i present pappret och skrika av lycka. Det är min högsta önskan just nu. Fjorton bast, tiden går fortare och fortare för varje år. Hjälp!

IfYouCantHoldOn

Bjöd över bästa tjejerna som bor närmast på en liten tjejmiddag. Vi bakade egna pizzor och flummade hela kvällen. Tack för att ni finns, njut av bilderna.
present från Amanda. Skitfin tröja i ormmönster! ÄLSKAR DEN, tack!
gift från Elin, Frida o Jennie. Gratis bio och middag, tusen tack bästa tjejor!

partey

Kl. 15 fick jag gå hem från att ha tränat småbarn (delvis ungdomar) i fyra timmar i tennis! Det gick riktigt bra och är beredd på att göra om det. Men hungrig blev man. Känner mej som en liten mamma när jag står där- HAHA.
Sitter och lyssnar på the voice och väntar på mina underbara gäster. hööörs fast inte ikväll

mixtape


Klicka på kasettbandet för att höra en skön låt! (väldigt gammal men fortfarande en av de bästa)
Har precis kommit hem från träningen efter en lååång skoldag. Vi slutade 15.20 (!) som är vår längsta lektion. Men nästa termin är det bye bye till den timmen. Skönt! Ikväll kilar jag iväg till Elin och Frida där Jennie också kommer chilla. Sorry för dålig uppdatering men ge mej jättegärna tips på vad ni vill att jag ska skriva om för jag har lite brist på det just nu.
Btw: Imorgon ska jag vara hjälptränare från 10.00 till 14.00. 4 timmar för småbarn runt 7 år. Vi får väl se hur jag hanterar det...


dagens



HELA OUTFITEN FRÅN H&M (!!!) leggings, tröja, halsband och mössa. Utom random armband, bland annat spanien och glitter.

Vi fick tillbaka våra första prov idag från SO:n och man kan väl säga att jag är hyffsat nöjd! Vi hade även franska-prov som vi får tillbaka nästa vecka.
Annars då... jag mår toppen och skönt att veta att det bara är 5 dagar kvar tills jag blir fjortis (ett uttryck som aldrig kommer att hända). Vi får väl se vad jag får - suprise suprise! Oh vad jag längtar.
Jag ska inte föra över min längtan på er men jag tror att alla i hela världen längtar efter någonting, alltid! Vad längtar ni efter ?

GAISH

Tjena! Vi slutade 12.35 som sagt och jag drog hem med Matilda, Sara, Emelie, Sofia och Carro. Många tjejer på en gång hahaa :) Vi garvade ihjäl oss hela tiden - som vanligt! Jag har pluggat engelska och nu återstår bara franska och piano. Satt eeeh det är bäst att jag sätter igång om jag ska hinna lägga upp en dagens,
puzz gaish.


cosy

svart stor tjocktröja-gina tricot, rosett hårspänne + ring + glansiga leggings- h&m
Jag måste verkligen bättra mej på att ta snyggare bilder på dagens outfit. Alltid samma bakgrund - min persienn eller affischväggen.
Imorgon väntar en chill dag. Vi börjar 8.30 med någon nutidsorientering och slutar 12.35 med idrott. Hem tar jag med mej Matilda och kanske två andra tjejer som fortfarande är oklart. Vi får väl se vad vi hittar på för bus! Haha hihi haha hoo love me hate me.... jaa ni vet Britta Spjut låten :) (ingen aning varför jag kom in på den)
Nu ska jag ta och plugga till franska provet på onsdag och sätta på Empire of the sun - igen!

cold as ice

Ruggigt kallt har det börjat bli nu! Känner att vintern är på gång och jag verkligen hoppas att den går snabbt förbi lilla Sverige.. fast det jag tvekar på. Usel uppdatering beror på läxor, kompisar och inte ork att sitta vid datorn.
Igår var jag och shoppade med Amanda som var skitkul och på kvällen tittade vi på film med Elin. Eftersom jag har tappat bort min mobil sladd så ska jag låna Elins och därför kan det ta ett tag tills jag får upp shoppingbilderna. Men där är iaf plaggen jag köpte och nån av de blir det imorgon.
Jag har bara en fråga: vet någon vart man kan hitta snygga vinterboots/stövletter med lite klack? Helst svarta. Tipsa gärna tack!