RSS 2.0

adios 2009

2009 har vart ett asbra âr faktiskt. Mânga nya kompisar, perfekt sommarlov, spännande händelser hit o dit, bra HT betyg m.m. Men nu är det slut och ett nytt ÄNNU bättre âr börjar om 3 timmar! Jag ska göra mej i ordning inför spansk crazy nyârsafton. Bilder pâ hur crazy det faktiskt kommer gâ fâr ni framöver. Om det är nâgot ni önskar i bloggen till 2010 är det bara att berätta. Vi hörs nästa âr, xoxo

false

Inlägget nedan är lite falskt... sorry. Eller inte hela men den sista meningen där det stâr att det är varmt är falsk. Bilden är pâ en termometer där ute som ALLTID gâr fel! Ena dagen stâr det 42 grader och dagen efter 18 grader.
Nu sitter jag hemma hos morbror, vi kom nyss hem frân att ha spelat bowling och biljard. "Telepizza" levererar snart vâra pizzor och New Moon är pâ, kan det bli bättre? Jag och syrran ska även sova här. Tidigare idag var vi hemma hos mammas kusin med halva släkten minst. Bästa släktingar :) We had a great time.
Nu ska lilla kusin bada bubbelbad sâ jag ska väl se till sâ att hon inte drunknar, mohaha. Har märkt att det är sâ mânga här i Spanien som läser bloggen och Google translate funkar inte sâ bra sâ ibland kommer jag skriva lite pâ spanska om ni inte har nât emot det :)
C ya


Español: Hoy e estade con los tios y primos encasa de Raquel. Lo e pasade bomba, ya sabeis que soys los mejores :) Jaja, Luego vino Rubèn, Marta y Valvanera y nos hemos ido a la bolera a jugar a los bolos y al billar. Muuy diver! Bueno, ahora vamos a pedir de telepizza y ver Luna Nueva. Tambien vamos a dormir aqui. ¿Puede ser mejor? Nos vemos pronto, asta luego!

playground

Sitter och äter "aroz con leche". Vi spelade biljard häromdan och det gick väl sâdär.. Ikväll ska vi till ett stort köpcenter och jag ska kolla pâ târingar till mitt lillfinger haha. Min som jag haft i tvâ âr gick sönder :/ Vi ska även till ett ställe som liknar ett spelhus typ. Massa tv-spel, biljard, kanske bowling och sânt där ställe där man bara slösar pengar. Iallafall kul sâ länge det varar.
simma lungt ikväll, här är det varmt!


spanien 27/12

Kom hem ett igâr frân mammas kusin. Runt âtta pâ morgonen hörde jag ljud i hallen och det var visst morbror som kom hem frânsin trevliga kväll. Varje söndag är det marknad här i stan och idag fick tvâ spetsstrumpisar följa med hem. Ikväll ska morbror, hans flickvän, jag och syrran âka till en bar och spela billjard haha. Det kommer ju gâ sâdär...
hörs

Julklappar hittills


ph: me modell: syrran

Vad fick jag i julkapp? Here it comes :)

• Lipgloss och rouge frân Face
• Money money money
• Presentkort pâ Âhlens 500kr
• 3 tröjor. monki, mango, mango
• rosa kofta
• 3-step skin care system frân Clinique
• örhängen och halsband frân spanien
• tröja frân spanien
• euros (money)
• smink (ögonskuggor, rouge, lipgloss)
• 3 ringar
• kjol frân monki

TACK

¿donde estan los mercadillos?


ph: meee

Vi va ute igâr och skulle till marknaden som finns pâ samma ställe alla âr men när vi kom dit var det stängt. Istället ât vi churros, muums! Vi ât middag runt 22 ofc (spansk tid). Idag ska vi till nât museum och jag har ingen aning vad det handlar om. Sen ska vi äta middag hos mammas kusin med världens gulligaste kanin haha Arturo. Han äter tillochmed stark spansk korv och ost! Alltsâ inte sâ normal.
guys

Spanien 26/12


kjol frân monki, tischa frân h&m, armband frân gina tricot

Outfit för julafton. Inge julig alls, mer för fest men jag tog inte med mej nâgot rött. Skulle behöva minst 3 resväskor till för att fâ plats med allt jag ville ha med. Tyvärr är jag för svag och lat för att orka bära alla. Min systemkamera är fortfarande pajj och det verkar inte finnas nâgon i stan som reparerar nikon kameror. Tur att min syrra fick en kamera i julklapp sâ att jag kan sno den dâ och dâ för att uppdatera er bättre och roligare. Jag vet att ni gillar bilder bättre än text sâ nu ska jag sluta ,
besos

p.s morfar och inget bra redigeringsprogram sâ ni fâr nöja er med lit fulare bilder tills ja kommer hem och bombar er me nya ideer.

24/12 feliz navidad

God jul! Hoppas att alla har haft en bra dag hittills, det är ju trots allt julafton. Här i Spanien ger man julklappar den 6 januari istället eftersom det är dâ de tre visemännen kommer haha. Men jag har redan fâtt mina julklappar innan vi âkte. Mina päron lata som de är orkade inte ta med de. En lista pâ vad jag fick kommer imorgon men tills dess fâr ni ha en fortsatt god jul :)


äntligen

Nu är jag i Spanien efter en 20 timmars lâng resa! Vi kunde ju ha âkt till Australien och det skulle ändâ ta lika lâng tid. Frân Sverige till Prag och frân Prag till Madrid. 5 timmars väntan pâ buss upp till norra Spanien. Jag gick upp kl. 04.30 och var framme i lägenheten 00:00! Det är typ 10 grader sâ det är inte sââ kallt som i Sverige. Min systemkamera pajjade pâ resan sâ jag mâste âka och fixa den idag. Buhuu tvivlar pâ att den är lagad till Julafton - imorgon! fellas, i`m leaving

off i go!



Here I come Spain! Om några timmar åker jag hemifrån till flyget som går mot Spanien. Längtar som bara den att få träffa släkten! Många av er tror säkert att det är varmt där just nu men faktum är att det är snö där jag ska vara. Temperaturen ska dock stiga under veckan och hoppas att det blir över 10 grader. Julafton och nyår ska firas där nere, spanjorerna blir helt galna på nyårsafton haha. Ni ska bara se hur mycket raketer som far överallt när klockan har slagit tolv. Men ni får ha det så bra här i lugna Sverige och jag ska uppdatera så ofta jag kan även fast det knappt blir ett inlägg om dagen.
HA DET SÅ BRA

today


svart fodral & armband & ring från gina tricot, pälsväst från bikbok, strumpisar

Jag vet att jag har haft bilden förut men i like it. Den här gången dubbel. Detta var sista dagen för mej i skolan och sista hela dagen jag är i Sverige för i år! Känns sjukt att åka till Spanien imogron redan. Hela veckan har varit chill med prao och ledigt. Idag har vi mest haft betygsnack på lektionerna och jag kan iallafall säga att jag inte i något ämne har G utan högre. Väldigt proud!
so long

snake


ring från Glitter

shit va vit, jag skyller på blixten!

spotlight



På tisdag åker jag till Spanien och på torsdag är det julafton! goash vad tiden går snabbt. Kan det inte sluta snöa snart? Jag blir galen på att bussarna är 50 minuter försenade. Idag har jag vart så duktig och städat mitt rum (a). Har även hunnit träffa elina och nefya, nicee! Vi åt pepparkakor och lussebullar till en mysig julfilm hemma hos elina.
Jag frös häcken av mej när jag skulle hem haha, nu kommer gästerna snart.
puss

Ursäkta?

Här kommer lite kändisgrodor. Kom ihåg, till och med de som är mest kända säger konstiga saker ibland!

Britney Spears: "Jag har alltid velat besöka andra kontinenter, som Kanada. Jag har aldrig velat åka till Japan. Mest på grund av att jag inte gillar fisk. Och jag vet att det är väldigt populärt i Afrika."

Jessica Simpson: "Åh jag älskar den här doften... Jaså, den var luktfri."

Paris Hilton: "Nicky och jag är olika när det kommer till avgörande saker. Hon är mycket bättre på att shoppa än vad jag är."

Victoria Beckham: "För första gången på länge använder jag min hjärna."

Angelina Jolie: " Jag täner på döden oftare än andra människor. Det beror nog på att jag älskar livet mer än vad de gör."

Brad Pitt: " Jag är en sän där människa som man hatar på grund av genetiken. Det är sanning."

p.s om du inte är säker på hur kändisen ser ut är det bara att klicka på namnet.


yummii



o´boy me grädde o kanel, oink kopp

Sitter i soffan med elina som just nu kör wii haha, skitkul. Vi kör skidor me händerna :) Kl. ett ska vi dra till praoen och försöka att inte komma sent. Äter lunch här hemma först men det blir inte på ett tag eftersom vi nyss åt frukost. Ni ser ju på bilden vilken lyxig gris me grädde vi drack. Dessutom blev det tunnbrödrulle med nutella yuummii!
elina hälsar!
kisses


snooza


sommar 09, längtar tillbaka!
Imorgon kommer elin och stör min skönhetssömn runt 08.30 för att snooza i min soffa. Vi börjar vår prao 14.00 så hon kommer hit innan och äter lunch samt somsagt snoozar i min soffa -.- Vi tänker ha mtv på högsta volym medans vi ligger och dreglar ner våra kuddar haha. Ett inlägg av oss båda kommer säkert upp innan jobbet,
besos

dagens händelse 16/12

Jag har lite exem på halsen och lite på axlarna som ni nog inte visste. Jag och elina var hemma hos mig och hon skulle på ridning om 15 min. Jag ville följa med och tänkte inte på att mitt exem kunde förvärras lite eftersom jag är lite känslig för hästar. Vi sprang iallafall till henne och bytte om och drog till ridningen. Jag satt på läktaren och kände hur halsen började svullna till lite och fick svårare att andas men det var så lite så jag satt kvar. När det var slut kliade det som sjutton på hela mej, jag lovar jobbigaste känslan i världen! När jag kom hem var jag röd som en tomat runt halsen och axlarna, även lite i fejjan så jag duschade av mej och krämade på så mycket jag kunde. Shiiit vad det kliade och jag visste verkligen inte att jag var så allergisk mot hästar. Det blir väl att jag inte får se de på ett tag. Sitter fortfarande här i fruktansvärt lidande men jag är van. Hoppas att det går över tills imorgon. Och jag kan andas igen!

första dan på jobbet


waynes coffees snygga outfit?
Första dagen av fyra avklarad! Wayne´s coffee var inte så farligt som jag trodde, faktist väldigt nice. Vet ni vad vi fick göra? :D diska.. -.- nej men vi fick faktist göra mkt mer! diska, torka borden, bära in brickor o mat, lämna backar nånstans utomhus (iskallt), skära tomat o gurka, lämna/ta beställningar så det var fullt ös. Det var mkt mer, vi skulle kolla så att allt var på sin plats och sånt och att inget tog slut också men det orkar jag inte ta upp även fast jag gjorde det nu. ååh, jag är lite virrig idag. Ni får veta varför i nästa inlägg för annars blir dethär för långt.
puss

snöstorm

Hallå där kött o blåbär! Shit va det snöade idag, minst en decimeter snö ute ju! Jag och elina skulle ju praoa idag men vi fick visst ledigt så vi stack till skolan (tvång). På vägen till henne skulle jag gå upp för trottoaren och snubbla till. Pladask så gick jag ner i splitt och ramlade ner på rumpan i snön. Sen när elina och jag var påväg till skolan ramlade vi minst femtioelva gånger! Inte undra på varför jag har ont i min ruuuumpa hihi.
I skolan var det bara julpyssel och film så det va chill. Sen stack jag till elina och bakade lussebullar. Vi åkte till hennes träning och träffa Katarina som också spelar i hennes lag (jag vet att du läser detta och du var skitbra katta!). Båda var asbra. Runt 20.30 tog vi bussen hem till henne och åt varma lussebullar/lussekatter/saffransbullar haha.
Nu sitter jag här hemma alldeles nyduschad. Kan ni känna lukten av min varma choklad tränga genom datan? Kanske inte, godnatt iallafall.

långt inlägg..

cutta


Som ni ser i inlägget under så lovade jag att visa bild på mitt "nya" hår :) Va tycks? Jag själv tycker att det blev ganske kort jämfört med vad jag hade, som ni ser i dethär inlägget.
Nu snackar jag med elina i tele och hon går före aaallt så byye :D
puss

i cut my hair in two pices. one i lost and one stills on my head

Rubriken säger nästan allt jag tänker skriva i inlägget så jag hoppar det mesta. Va hos frissan och sa max 5 cm, de klippte säkert 8 cm! Man ska alltid säga mindre än man vill klippa sig hos frissan för det blir alltid kortare än vad man förväntade sig, känner jag iallafall. Imorgon kommer bild på det. Ska även slinga ljusare slingor i veckan men det gör jag hemma. Mamma har redan köpt färg:


jag ska inte ha så STARKA slingor utan jag vill att det ska smälta in mer.


Mjukishoodie



Mjukishoodie från OHIO

Igår slagga elin hemma hos mej. Vi hade det gr8 som vanligt! Hon hade sin laptop och jag min, vi låg på två stora kuddar på golvet och va inne samtidigt - datanördar! Runt fyra på natten somnade båda och trötta som vi var vaknade vi kl. ett! Hela dygnet vreds om så vi åt brunch (breakfast+lunch) istället för bara frukost. Sen bar det av till stan för att shoppa julklappar. Ååh det var en sån mysig julstämning med sång, ljus och snö som fall där inne i stan. Äntligen kom snön! Allt la sig som ett vitt täcke över gatorna. En julklapp till syrran (sshhh..) och en ljusrosa hoodie fick följa med hem! Hihih suuperskön! Jag ska gå och lägga mej tidigt idag så att jag vrider tillbaka uret igen.
puss

p.s  jag ska slinga ljusa slingor.

ovanlig tröja



YZZ
Rotade lite i mammas garderob och hade turen att hitta en rätt ovanlig men söt tröja. Lite tjockare än vanligt med små paljetter och pärlor på. Superskön! Ända nackdelen är att den är lite kort.

VEM VINNER?

VEM VINNER IDOL? Just nu går de igenom hela Globen med resultatet och jag hoppas och tror på att det blir Erik som vinner! Höhö hoooooppas.

Senare: Erik vann Idol 2009!!! Grattis champion, klart en värdig vinnare.

fit out




glansiga leggings h&m, svart fodral gina, hoodie bikbok, halsband gina och h&m.

fult hår.

sshhh...


en ful bild med mobilkvalité får ni! HAHA, men det kommer säkert finare snart hihi.
De är iallafall från Eurosko. Det känns som att gå i sneakers, promise! Man märker inte när man går att det är 8 cm klack. Och låter gör de inte heller, det är ultraskönt när man går förbi alla i tysta korridorer. Varma och sköna vinterdojjor.
Skolan idag... jaa vad ska jag säga, som vanligt fast med ett matteprov som gick galant och jätteglatt leende på mej hela dagen. Tills jag kom hem helt slutkörd :)

one dress


klänning från mango

Måste plugga vidare men lägger upp en snabbt inlägg. Nyårsklänning, mycket finare på!! Ni får säkert se en bild med den på också senare.
puss

segt

Allt blir segt med plugg helt enkelt! Jag hade so-prov idag och jag har matte-prov på onsdag. Vi får se om jag hinner lägga upp en bild på min nya klänning och mina nya skor imorgon! :)
gonatt


kroppsstrumpa


fodral & armband gina tricot, strumpbyxor, pälsväst bikbok

Igår köpte jag ett efterlängtat svart fodral (kroppsstrumpan) som jag har på mej på bilden. Jääääättetajt så jag får kråla mej i det, men tillslut sitter den! Och jag KAN andas! Man kan matcha den med flera olika saker, antingen kan man ha den som en tröja eller som en klänning. Den går ungefär ner till knäna men jag har ju knögglat och haft mej.
Ett apsnyggt fodral hittar ni på American Apparel, men då får ni även betala för det ordentligt! Den har mer urringning och går ner på ryggen. Men jag tyckte priset var för högt så jag håller mej till ginas som funkar lika bra!
peace

apsnyggt

Ikväll får ni se ett svart fodral som jag chacka igår, apsnyggt tycker jag. Nu ska mamma och jag till centrum och kolla om jag hittar några skor.
peace out.

spotlight


picture & makeup: jag  modell: syrran

Idag var vi på Cosmonova med klassen + parallell. Lärarna hade beställt en film om människokroppen men de hade beställt den till fel vecka, nästa vecka, så vi såg fel film. Och vi ska inte dit nästa vecka för att se rätt film! KEFF!
Jaja, kom nyss hem från träningen och ikväll ska jag träffa elina innan hon & frida åker till linköping imorgon :(  Kul för de iaf.
Jag ska spela nån konsert imorgon så jag är lite nervös.. men det går säkert bra!
TACOS IKVÄLL
mums

tvillingar


Har man sett nåt så sött förut? Naaaw man vill bara käka upp de, haha kanske inte, men ååh tuttinutti dåå haha! Man kan inte tro att de är tvillingar elin o frida  :O Nu är de också snyggare än nånsin hihi.
Jul lov snaart! Vart ska ni fira jul? För min del blir det i Spanien med släkten :)
Imorron bär det av till Cosmonova men klassen för att se männiksokropppen, undra om det blir fräscht.. Lite bilder kanske jag tar men då blir det mobilkvalité.
Nu ska jag ta en vaaarm dusch,
peace out man.

långa mickan


glansiga leggings h&m, tröja wera

Bilden är från när jag var på middag hos elin o frida när de fyllde år. Men har ni sett vad lång jag ser ut jämfört med vad jag är irl? Ni som inte har sett mej någon gång kanske inte märker det, men ni andra? Wierd.
Jag står iaf i Fridas söta rum :)

Imorgon och på fredag har jag läxfritt - wihoo! Och på fredag ska vi till Cosmonova och titta på en film om människokroppen, toppen. (Lite rim där). Nu magar kurren, jag menar nu kurrar magen (säger alltid fel!). Maten väntar,
kisses.