RSS 2.0

mands


ph and makeup: me  modell: amanda

28/11

GRAAAAATTIS HUNNIES!! Ni är bäääst, fjortisar nu haha! (igår)
Elin fick presentkort på h&m 200 kr. och Frida fick en NY keps som hon önskat sej :) Presenterna är från Jennie och mej, GRAAATTIS IGEEN  haha!

Igår var jag och åt middag hos födelsedagsbarnen (tvillingar men inte alls lika!). Förrätt: toast med skagenröra muuums, Varmrätt: spagetti, kyckling, räkor och saffran muuums, Efterrätt: glass, grädde, fruktsallad och persikahalva muuums! Jättemysig kväll,
puss

bilder kommer framöver, plugg först.


tjaaaa..

..bloggen!! Feeetadålig uppdatering, i know. Varför? 3 prov denna vecka! No, Engelska och So. Jag har även spelat två matcher och en till idag! Träningsvärk i rumpan (glömde stretcha) och fortfarande ont i armen.
Har mest vart med Elin, Frida och Jennie i helgen och i torsdags på studiedagen var jag med Amanda :D Vi fotade så ni får se bilder framöver.


bad bad bad

Dåligare uppdatering finns inte. Imorgon ska jag har match på morgonen till eftermiddagen men när jag har pluggat och allt är klart skriver jag allt mellan himmel o jord.
gonatt på er

livet leker

Studiedag imorgon,  Ska va me Amanda,  Sen shoppa me Jennie Frida o Elina,  Fick praoplats på Waynes Cofée,  Jag mår toppen!
LVET LEKER

fast jag har ont i armen


disco

I gymnasiet har de NT vecka då de inte har några lektioner alls utan bara slöar omkring (ser det ut som, själv har jag ingen aning om vad de gör. Det viskas om en pjäs. Någon som vet?) Det är iaf ett "disco" i typ mitten av skolan med DJ och annat, råhäftigt att gå förbi. De har gröna overaller på sej där de har ritat massa trafikskyltar och annat.
Det är kul att man gör sådana här saker, man blir glad och vill bara gå förbi igen och igen :)

how do you think?




skjorta och glansiga leggings h&m, svart linne cheep monday, tisha och armband gina tricot.

Vad tycker ni är snyggaste sättet att ha skjortan på bland de här bilderna? Själv hade jag alla tre idag, bytte fram o tillbaka (tack tove för idén haha).
En fråga, vad tycker ni att jag saknar i bloggen? Jag vill ha mer besökare som stannar kvar och då behövs något som troligtvis saknas här. Tips please?

8 saker ni kanske inte visste om mej

• Jag var totalt anti-twilight innan jag såg första filmen, nu tycker jag den är jättebra!

• Jag tittar nästan aldrig på TV och missar alla serier som jag har planerat att se. Glömmer helt enkelt.
 
• Jag är helt såld på Lisaplace och Felicias bloggar!

• Jag har bott där jag bor nu i 13 år och jag vill inte flytta!

• Oftast kommer jag på vad jag ska ha på mej själv men många gånger tittar jag på andras bloggar och i modetidningar efter idéer

• Många påstår att jag har Kenzas läppar och att jag liknar Avril Lavigne

• I början av högstadiet tyckte många att jag var ett modefreak :p

• Min mamma är från Spanien så jag är 50% spanjorska.

godnight

todays


glansiga leggings hm, svart linne cheepmonday, tröja massimo dutti, converse

Tjobre, idag var jag på bio med nefya och elinpelin och såg 2012. Gud vad jag blev tagen! Det var grymt bra faktist, rekonmenderar den starkt!!! Nu är jag lite rädd att jorden ska gå under 2012 faktist för allt tyder på det, mayafolket spådde det och typ einstein (stavning?) sa att det var rätt. Har ni tänkt på att vi nästan är i december och ingen snö har fallit än? scary.. aja den var sorlig men bra!
Imorgon - skola!

studiou

Tjena, kom nyss hem från stan där jag var med elin, frida o jennie ;) Vi åkte in en snabbis och kolla äffärer men jag hittade inte något. Nu är de på Winter Jam och jag är hemma och väntar på gästerna.
Imorron ska jag va me Nefya! Vet inte vad vi hittar på men antagligen nåt kul som vanligt :D
Såg Twilight (ettan) på tv igår, nån annan som också såg den? Mycket bättre än vad jag förväntade mej, asbra!
vi hööörs fellas


fotostudion på fotomässan förra helgen

btw: jag mötte jannica i stan också! haha nöjd? <3

dagens


leggingsbyxor & armband gina tricot, linnen cheep monday, pälsväst bikbok, halsband & rosett h&m

Vi vaccinera oss mot svininfluensan i skolan idag. Gissa om jag har ont i armen eller!? Det gjorde inte så ont när de väl stack in den men efteråt... shit. De säger att det gör mer ont dagen efter så troligen kommer jag inte träna imorgon.
Jag har pluggat, spelat kort me syrran (HAHA) och pluggat änne mer. Fredag imorgon - YES!
Aaouch! Kan inte lyfta armen en ända liten millimeter (typ). Vi får väl se om jag överlever imorgon. Ja, jag är klen! 
mannar.

haa ya!


Go rödluvan, go rödluvan! Haha trycktröja från Kukuxumusu (jaa det heter så), en affär i Spanien! Pappa har flera stycken där ifrån men den här är mammas som jag lånade idag. Haha många kommentarer i skolan och någon sa att det var äkta jag!! Det kan jag verkligen inte påstå :( Visst måste man försvara sig om man måste men jag har faktist aldrig behövt.
Imorgon är det äntligen inlämning av analys på franska revolutionen, äntligen slipper jag det! Men istället dyker ryska revolutionen upp, buhuu!
kisses

mjukisrosa


hallå där kött o blåbär. Go och glad som en marabouchoklad! Mysklädd och glad sitter jag i sängen och skriver Franska revolutionen analys - go revolutionen!!! -.-
Lite gladare blir man av marabou men det behövdes nog 9 rutor för att pigga upp lilla mickan. Snart behöver jag 3 rutor till men nu är det sluut och inte ska jag gå och bli tjockis, nejnej. Jag har ju faktist tränat idag och detsamma ska jag göra imorron... så att jag jämnar ut chokladen med träning!
hejhopp

choklá gör mej glá

plugg, plugg, plugg, choklad, musik. sorry

magazine

Tjena, jag vet att jag har vart helt borta nån dag men jag har inte orkat sitta vid datan utan lagt hela min tid och kompisar, och det är mer värt det. Igår var jag på fotomässan! Jättekul faktist, lärde mej en hel del och fick ta del till fotografering i studio. Alltså fotografera modeller och sånt, skitkul. Köpte en klängerapa så att jag kan sätta upp min kamera lite överallt, praktiskt. Senare på dan var jag me jannica och elin hihi <3
Idag, vad har jag gjort idag? Vart me äälin soulmate :) Vi titta på 17 again och åt marabouchoklad - tjockisaar! Hon blev även klar me sin SO som jag knappt har börjat på, dags snart!
What else, läst frida-tidningen!


sheenare

Sitter här i min håla..igen! Har precis pluggat med elina och fridds my homies! Eller jaa pluggat och pluggat.. snarare flamsat men vad ska man göra när man pluggar franska revolutionen, finns det nåt tråkigare? :/ Sorry de som tycker det är intressant och kul... ska ääta
se upp för imorron är det fredag den 13:de mohaha


11-11




höga (!) byxor cheep monday, tröja h&m, converse, armband gina tricot & spanien

pinkpretty


tröja h&m, armband gina tricot.

bättre bilder snart !

bring it on girls



Haha hell yeah girls!

PAINT HAHA



Haha fint ritat i paint... aja för att göra det hela lite roligare (hade faktist ingenting att göra) så här har ni svaret på inlägget nedan :)
kraaamis

hogan

Sitter i soffan med MTV rullande på tv:n. Brook knows best - gamla avsnitt. Hon ska precis ha inflyttningsfest, vi får väl se hur det går.. haha. Sitter samtidigt och läser FRIDA tidningen, vem är din kändiskopia-test. Det finns Lady Gaga, Lauren Conrad och Vanessa Hudgens. Hoppas jag blir Lauren Conrad eftersom hon är så fin och snäll eller Vanessa Hudgens som har hunken Zac som boyfriend! Ni får väl höra vem jag blev sen dåå och en dagens outfit!
kisses

new week

Jahapp, då var man igång med skolan och allt igen då. Har precis kommit från träningen och ska snart hoppa in i duschen. Ikväll ska jag sova tidigt för jag höll knappt på att komma upp imorse, somnade bara om och om igen haha.
Imorrn blir det nog en dagens outfit om jag sätter på mej något riktigt snyggt. Det är idrott imorron också, hoppas att vi inte blir tränade av några som tar livet av oss (som förra gången - en kille spydde t.o.m!). Nej nu fryser jag som fortfarande sitter med träningskläderna på så att hopp i duschen med mej!
c ya mannar

AApparel

Va inne och shoppade med lilla stumpan elin haha bvän. Vi fikade uppe på H&M ?! Joo det är sant, det fanns ett litet fik som hette Moda, ultramysigt! Hon hittade massa saker och jag åkte dit pank så det var inte så mycket att göra. Hon köpte en jättefin mintgrön tjocktröja från bikbok och en svart stuprörsklänning som också är från bikbok, aaavis! Hennes syrra hade bett oss att köpa nåt till henne så hon fick en jättesnygg stor grå tröja, svårt att förklara hur den ser ut men det är assnygg iallafall från Salt.
Vi va självklart inne på American Apparel och jag hittade en snygg stuprörsklänning som var långärmad fast jag hade ju inga pengar så då blir det lite svårt för nåt så dyrt :/ Såhär såg den ut, tycker ni att jag ska satsa på den när jag får pegnar?


converse


converse, armband gina tricot & glitter, shorts top shop, vitt linne h&m

tjatja, har varit och köpt converse med Jannica och ätit på donken. Hon letade efter en jättesöt rosa kavaj fast som bara fanns inne i stan :/ Sen drog vi vidare till ett annat centrum men hittade inget där. Fast centrumet var skitfint! Jag är jättenöjd me mina all stars :)
Nu sitter jag här i min lilla håla och tänker på allt möjligt haha. Dags att göra nåt vettigt!


P.S jag behöver dej. mer än du tror.

zombie


ring gina tricot - present från de bästa!

Ikväll fick jag min lilla present av jennie, frida och elin :) Vi åt middag - tacos, och tittade på bio - zombieland haha. Den var jätteäcklig men bra! Rekomenderar inte för lättskrämda... som jag som höll på att pissa på mej när en zombie plötsligt kom upp och spydde blod överallt :S Aa ni hör ju själva..
En liten extrapresent fick man oxå! Ringen på bilden, taaack ni är bäst!


köttfärspiroger





Mmm middagen igår gjord av mej! Det var ovanligt men det blev riktigt bra. Rekomenderar! Det är bara att googla på receptet (jag som är så lat orkar inte skriva ner hela här). Snart kommer nog syrran hem och senare kommer Carlos till oss för att äta middag här. FREDAG IMORRON.

gluggplugglugg

Nu sitter jag här med en hög plugg bredvid mej som jag inte ens vill titta på men som måste fixas tills på torsdag o fredag då jag har prov och inlämning. Shit, varför har inte de som jobbar läxor? Och varför kan inte vi göra allt i skolan istället för att ta hem? Måste det vara så krångligt... Jag klarar mej väldigt bra i skolan iaf.
Nej nu måste jag plugga vidare och efter allt det här eländet så kanske det dyker upp ett lite trevligare inlägg,
so long mannar

dagens




leggingsbyxor gina tricot, svart linne weekday, vit tisha och ring h&m, armband gina tricot, spanien & glitter

För långt hår? Det tycker pappa och jag kan hålla med om att jag måste klippa minst 5 cm.
Har precis vart på träning och ska hoppa in i duchen, sen blir det plugg till kemiprov - YEEY! -.-
simma lungt

1 november

Gårkvällen blev lyckad! Lilla Hedvig glämde sitt hårspänne här hemma men annars fick de med sig allt. Haha alltid något som blir kvar.
1 November idag och jag har söndagsångest. Ska absolut inte göra någonting idag förutom att plugga och städa. Gissa vad jag gjorde igår då? STÄDA. Shit vad det behövdes, har inte städat på år och dar. Usch tänker ni nu och usch tänker jag oxå. Det var verkligen dags. Man orkar aldrig städa, det är så fruktansvärt tråkigt. Fast inte om man sätter på musik och dansar med kvasten eller var man nu städar med haha. Man kan tillexempel dansa till den här bra låten!
simma lungt