RSS 2.0

frid o fröjd

Idag har det vart en riktigt hektiskt dag med massa händelser. För det första är det Mors dag så ni har väl inte glömt att gratta? Grattis igen mammsen! <3 Och för det andra så tog min lillasyrra Första Komunion idag. Orkar inte förklara vad det är, men det är det man tar innan Konfirmation. Vi hade gäster hemma som åt lunch och fika hos oss.
Och shit vad bra väder det är!!!!! 30 grader i solen ju! Bränna har jag fått på ryggen där man ser strecket av tröjan :D I´m happy!
Imorn ska jag gå i shorts och linne. Härligt!



shorts never denim, linne hm divided, väst massimo dutti

anoutfit

Här ser ni min nya jumpsuit men på. En grymt snygg sommaroutfit som funkar lika bra utan leggings.




jumpsuit från topshop

darlin'

Tjabba! Skolan gick snabbt och jag slutade 13.35. Drog hem till tvillingarna och Frida o jag åt mellis. Sen gjorde vi lite läxor tillsammans och då joina Elin. Sen satt vi och pratade typ i 3 timmar så läxorna tog typ 3½ timmar att göra :P
Sen satt vi och kollade på gamla kort och skickade låtar o så... Tiden gick och sen var det dags för middag.
Jag åt Galettes. Det är som crêps (pannkakor) fast fylliga med skinka, ost och ägg. MUMS! Imorron är det engelska prov!
Nu bjuder jag på världens bästa låt:
gonatt

How does it feel - Avril Lavigne

wild child


Lite av dagens outfit,   vit t-shirt från åhlens.  Sprettat upp hålen själv.

Heting

tjabba! Seg dag i skolan när inte andra klassen var där. Men roade mej med sötnosarna i min klass istället :D Det gick lika bra, men saknar de andra med. Jag slog vad med Johanna att det skulle regna idag eftersom jag mosade en spindel. Om jag vann skulle jag få 3 kr. och tvärt om om hon vann. Det gäller till kl 21 ikväll men som det ser ut nu så verkar det inte komma ens en miniskur :/
Härligt med så fint väder, men lite droppar kan väl målnen hjälpa mej med? Jag har faktist fått färg av de här soliga dagarna! Fast mest röd.. men det blir väl brun senare :) Och nu är det bestämt, vi åker till Spanien i 3 veckor i juli :D Till stranden så när jag kommer tillbaka ska ni få se på en heting ;) hahha, ska också göra mej en Henna tatuering där nere. En tatuering som håller i 2 veckor. Masssssa bilder får ni se när jag kommer hem. Men det är ju typ en månad och lite till kvar så ni behöver inte vara oroliga. Jag slutar inte blogga tills dess.

Nu ska jag fixa med lite bilder och göra franska läxan. Ikväll kanske ni får se någon, puss

SOMMAR!

Nu är Sommaren här på riktigt! +25 grader i solen! Hääärligt säger jag bara.
Vi var på en utflykt med skolan idag och då gjorde vi nässelsoppa... inte speciellt god, men ätbar. Vi solade mest och jag svettades nästa ihjäl men mina långa jeans. Dåligt klädval! Sen fick vi smaka på en massa saker och lukta på många blommor.. haha det var som om man sprang in sommaren :)
god natt




1:a Idag, 2:a Gotland, 3:dje Gotland

avslutningsklänning!

Nu har jag hittat en avslutningsklänning som jag ska bära med stolthet. Jag hade så himla svårt att bestämma om jag skulle ha den eller inte.. men eftersom jag inte hittade en bättre så blev det denna. TADAA!!


utan axelband, från SALT

om ni går i min skola , så köp den ej! :)

hypro


brallor cheep monday, vitt linne cheep monday, tröja monki

en kväll hos grannarna

Här får lite bilder tala för sej själva. Tog förstås många fler bilder och en aning mer händelserik kväll var det, men några bilder är alltid kul!


alltid god mat likaså dricka

alltid härligt oseriösa

alltid lika söta småbarn.

Har ni tänkt på en sak? Att en gunga kan man säga är som ett bra liv. Den fortsätter alltid att gunga bara den har fart. Som ett bra liv, det fortsätter alltid att funka bara man underhåller det. Bara en tanke :P

finally

Äntligen har elin, jennie o frida kommit hem från Gotland! :) Jag ska dra mej till Jennie nu där Frida också väntar. Ikväll bjuder jag på lite bilder. hörs

allinone

Va och shoppade lite igår och idag med mamma o syrran. Hittade lite mumsmums till sommaren :) Enjoy


shorts från BikBok never denim

all-in-one jumpsuite från TopShop

tre par örhängen från HM divided

strangethingshappens



ännu en fotosession

Jag har gjort en till fotosession, på Alexandra o Annika. Några bilder får ni se ikväll! Kika in då, nu ska jag hälsa på farmor på sjukhuset :/

saknar elin, frida o jennie som är på GOTLAND :(

låånghelg

Långhelg av deprition! Elin, Frida o Jennie har dragit till Gotland och billjetterna var slut när jag frågade så jag stannar hemma.. Men på fredag ska jag kanske va me Matilda o Sara <3 Plus att jag, mamma o syrran ska se 17 again! wiihoo, läängtar asmkt till att få se snyggingen Zac Efron!!! åååh... Vet inte om jag uppdaterar varje dag, jag ska njuta av min långhelg och försöka hitta en avslutningsklänning. När jag har hittat en så får ni såklart se bild på den :) puss

burkupanddown

Gash vad dåligt jag uppdaterar, jag vet. Jag har haft "jag har inte haft tid eller jag har inte orkat" som ursäkt. Men den här gången är det faktist så att jag inte har haft nåt att skriva om. Om man skriver om hur dagen har vart så blir det bara långtråkigt och inga nya bilder har jag heller. Imorron blir det en bild + outfit. Dagens outfit är inte så speciell att jag visar upp den för hela världen, bara hela skolan. Skriver ikväll. peace out

fotosession E&A pictures

Nu får ni äntligen bilderna från modellandet i lördags. Hoppas att ni njuter av de få bilder som får tala för sig själv






p.s kommer mer bilder en annan dag d.s


Dagens outfit

Reeeeegn idag!! :(  Stackars Bruno.
På onsdag ska det bli fint väder igen, men på fredag... buu!  Nu är det bara 3 veckor kvar till sommarlovet!!



e&a

Här får ni ett smakprov till imorron! Då kommer lite fler synliga bilder. Sucktas!


tjollahopp

Idag var jag o Frida och shoppade. Vi skulle köpa en avslutningsklänning men ingen av oss hittade någon :/ Jag provade en väldigt fin, men den var smutsig och vad ska jag göra om det inte går bort i tvätten? Samma affär finns i stan så mamma o jag ska åka dit nästa helg. Men vi hade väldigt kul iaf. Fikade hann vi med!
Jag köpte ett snyggt halsband på H&M och CHOKLAD TUGGUMMI! :O
Imorron kommer bilderna från fotosession om inte ikväll för jag ska till Frida och grilla minimarsmellows :)


fotosession

Nu är det dags att plåta Amanda och Elin. De kommer om några minuter och på dagens slut får ni se bilder förhoppningsvis. Jag ska bort kl. 18 så om jag inte hinner så kommer de imorron! Men antingen imorron eller idag gott folk :) Kika iiiin!
puss

soSosO im happy

Idag hade jag träning och efter det gick jag hem till Elin o Frida bästisar! Vi hade jättekul. Bakade kakor men kakao var slut så vi tog O´boy, det blev lika gott det. Sen hoppade vi studsmatta medans de stod i ungnen. Det är roligt att bli "studsad" som vi kallar det. Att den andra studsar upp en och då flyger man ända upp till himlen, nästan.. Haha det är läskigt men jättefun! Har alltid kul me tjejerna. vad har ni gjort ?


man kan inte kalla det för profetionell




ritade lite när jag kom hem och man kan verkligen inte säga att jag är nån konstnär, men sååå dåligt tycker jag inte att det blev ändå :) HAHA!

dagens outfit


leggings hm divided, svart linne trendy petote, vitt linne cheep monday, halsband spanien, jeansjacka hm

wonder

Ångest, panik och trötthet gör att bloggen kommer i sista hand just nu.. sorry for that men skola och kompisar räknar jag först, alltid.
Min förkylning har fortfarande inte helt gått bort! Jag fortsätter snuva till då och då. Det har pågått mer än en vecka. Pollentabletter tar jag varje dag så jag tror inte att det är det.. men det kan ju påverka lite grann.
På lördag har jag en fotosession med Amanda och Elin bokad! Det ska bli jättekul att få fota de skönheterna. Bilder kommer ni få se iaf så jag hoppas att det dyker in lite fler folk i helgen. Bloggen blir mkt roligare med bilder men jag har inte laddat över några från kameran än... Ni får en gammal bild. (Eller den är en vecka men för mej är det gammal)
Senare ikväll ska jag göra franska-läxa och byta lakan, sen får ni se vad jag har ritat idag när jag kom hem :) schpännandää!


live life well!

Gästerna kommer NUUU! Det är grannarna som har bott i Australien i 3 år och äntligen får vi träffa de igen! Kul kul. Jag tror inte att de har ändrats så mkt faktist... Men de 3 åren har gått så himla fort! Asså det var som om de åkte nyss. Och det sägs att åren går fortare när man blir äldre men då vet jag inte om jag kommer hänga med! Tycker redan att detta är jättesnabbt. Jag kanske är "för-gammal", vem vet? Tycker inte ni att livet är kort? Fast ändå är det det längsta vi kommer uppleva om det inte händer någonting efter döden. Det får man tro vad man vill om.. Men nu ska vi käka god mat. hare gött.

i know

jag vet att jag inte har skrivit på hela helgen men jag har bara inte orkat helt enkelt :/ Jag har vart lite sjuk och har haft mkt att göra. It´s a lot going on right now! Men här får ni lite bilder så ni blir nöjdare och imorron skriver jag om dagen.
Idag har jag vart med Elin heeeeela dan. Hon gick nyss hem för att äta middag och senare kommer hon tillbaka. Från morron till kväll :) Vi har hoppat studsmatta, solat, fikat, snackat, kollat på gamla bilder och gjort lite annat. Den här bilden är från igår. puss


häääärligt väder!

va tycks?

Vad tycker ni om den nya headern? :) Jag blev jättenöjd! Den kommer jag troligtvisha kvar till sommarlovet. Sen kanske det blir en lite mer sommrigare header, hihi älskar att göra de!
Idag är det fruktansvärt tråkigt väder! Regn regn regn och mer regn! Stackars min kanin Bruno som sitter i uteburen. Fast jag har lagt in lite filtar och extra mat. Det ända jag har gjort idag är typ tv, data, tv, data, äta, data, fika, va me syrran, och nu data. Helt sjukt, för jag är ju sjuk. Jag önskar att solen kommer tillbaka och de säger att den kommer på besök på fredag igen! Härligt. Då ska jag och mamma baka jordgubbspaj. Mums säger jag bara!! :D
Här är en fotosession jag gjorde, talar inte om vem det är. Ni får kanske se andra sidan av henne en anna dag. godnatt


modell: anonym
fotograf: jag
styling & makeup: jag

förstasidan

Igår och idag är jag med på förstasidan på blogg.se!! :D Med inlägget Bounce-caution. Tack alla som kikade in då :)

Jag är sjuk och är hemma. Igår fotograferade jag två söta  "modell"  och ni kanske kan få se en bild. Vi får se... men nu ska jag göra en kopp te och krya på mej. Mer inlägg kommer under dagen. pusspåer




före - efter


something new maby baby

Vad sägs som en ny design? Jag börjar tröttna på denna och jag vill ha en design som lyfter upp hela bloggen! Det tror jag alla vill ha och därför startar jag på en ny redan ikväll.
Idag har jag haft utvecklingssamtal och det gick lika bra som alltid. Träningen blev massa matcher och de gick prima de med :) Är väldigt trött på sistonde för att snuvan borrar ner mej mer och mer varje dag... Men jag ska kämpa!
Designen kommer lite varje dag. Lägger på nya saker liksom... Men headern får ni kanske vänta med några få dagar. Pussen

nitar

Chacka mej några Gladiatorskor idag. Jättesköna! Gillar de extra mkt pågrund av dess coola nitar! Det gör de lite rockigare.





Sen hag jag en viktig fråga till alla läsare! Nu måste ni verkligen hjälpa mej snälla. I påsen låg också några svarta Vagabond skor som jag inte är riktigt säker på om jag ska lämna tillbaka de, vad tycker ni? Jag kan verkligen inte bestämma mej. De är inte jättesköna men funkar helt okej att gå i. Men vad tycker ni, var de värda att behålla?


HJÄLP MEJ! Tack på förhand,


stentvättat

Grabbs, va med mamma på en kort shoppingrunda och hittade lite smått och gott. Ett par Prestige solglasögon inne på Åhlens och ett par stentvättade shorts på Top Shop. Vi var även inne i Beyond Retro och kika och mamma fann ett häftigt bälte i guld! Second hand. tjoo



randig



bounce - CAUTION

Igår var jag på bounce från 20-21.30 och det var aascoolt! Jag rekomenderar uppvisningen starkt. Man var rädd i början när det gick runt monster i publiken och en jättelik spindel vandrade fram! Men sedan lungnade man ner sig lite när killarna började hoppa studsmatta. Asså de hoppade inte vanligt inte, utan de kastade sig ner för en vägg och landade på ryggen på studsmattan, sedan studsade de upp igen på väggen, ashäftigt. Jag ska inte avslöja så mkt mer utan ni måste helt enkelt gå och se den själva. Det är sista veckan kvar bara så skyyyynda er!

I slutet så vällde det ner skum som hela publiken badade i. Alla dansade som galningar när showen var slut och det sista de sa var "Jag kan dansa, jag är inte rädd. Jag kan dansa, jag är inte rädd"
De gjorde verkligen allt från att hoppa studsmatta till publiksurfa till att skära sig själva. Ni måste helt enkelt gå och se den! De har gjort flera föreställningar men den jag gick på hette Caution. Om ni vill övervinna er rädsla så är det här ett bra sätt. Killarna och tjejerna var grymma på att dansa! Gå in och kolla mer på bounce.nu.



fire

På Majbrasan var det helt smockat med folk! Många kände man igen men vissa hade man ingen blekaste aning om. Väldigt kallt den kvällen eftersom det var klar himmel och månen hade fritt att kyla ner jorden. Men man värmde sig med den stora elden. Vi åt middag hemma hos grannarna tillsammans med andra grannar. Mys! Jättegod mat, hoppas ni hade lika bra som jag! Nu ska jag tillsammans med the family på en dansuppvisning som heter Bounce. Det stod att det skulle förekomma blod, vatten och hundar :S Man skulle ha oömma kläder på sig och man ska stå hela tiden. Den är 1½ timma lång. Jag börjar bli lite skraj i o med att det förekommer blod, publiken blir blöt och alla bilder jag sett! Men spännande blir det, berättar imorron.   xoxo


valborgs outfit

Det är här hade jag på mej i skolan och senare på valborgskvällen :) Hope you like it! Ha en bra 1 maj och jag vill säga STORS GRATTIS till Camilla som fyller 16 idag! :D


leggings hm divided, linne trendy petite, cardigan massimo dutti, krimskrams, lederjacka hollies