RSS 2.0

gonatt

tröja weekday, shorts bikbok, kavaj h&m, nagellack turkos h&m, armband spanien, halsband italien

snabbt inlägg

shorts bikbok, tröja (NY) weekday, kavaj h&m, armband & halsband utomlands och nagellack (NYTT) h&m

Äkta vara

Hittade ett par glajjor pappa hade på sin tid. Fanns inga fejkvaror då inte, detta är äkta raybans. Tjusiga!
Idag ska jag träffa en barndomsvän som jag inte sett på ca 10 år! Det ska bli riktigt spännande och det kryllar av fjärilar i magen på mig. Wish me luck!
peace n love

aaamanda & eeelin

Nu sitter jag, amanda och elin som soffpotatisar och tittar på film.... som IGÅR med matilda!!! Men det är det jag älskar med helger, att man verkligen kan göra sånt här och inte behöva bry sig om att det blir för sent och inte orkar gå upp till skolan för att man är rädd att somna på lektion. För man behöver inte gå upp överhuvudtaget om man inte vill!
Nu ska jag njuta så hörs vi imorron. Har förresten vart och tittat på en konfirmation idag :)
hörs folks

matiiiiiiiiilda

Nu sitter jag och Matilda i soffan och proppar i oss glaaass ;D Vi åt sushi till middag (nyttigt) så vi är tillåtna att ta glass nu! Vi får se vad vi hittar på, men just nu är det chiiill vilket är häärligt för en friday night!
ha en skön kväll folks

fysträning

Har haft fysträning idag och vi skulle springa i 30 minuter så långt vi kom, inte så jobbigt när man har laddat upp med en banan! Sen blev det lite situps, armhävningar och plankan... det var mindre kul. MEN det har gått bra i skolan, en redovisning och en pjäs - woho!
"Redovisningen är ganska lång men man hör när den är slut..." Sa en kille. Och jaa när den är slut blir det väl tyst eller nåt? hahah
Nu ska jag duscha av mig och sen dyka ner i min fantastiskt braiga bok "Bara inte du".
NIGHT
tagen och redigerad av mig, på bilden: syster

tjenixen

Tjenatjena! Dålig på att uppdatera. MYCKET PLUGG! Allt jag har att säga, för nu bär det av till sängen. Slumra gött allihopa så ses vi imorron! promiseeee
x x x

BASE

Idag har jag vart och tittat på Base med elin, frida, matilda, sofia och jossan. Ni förstår, Base är en dansuppvisning som min söta kompis Emelie dansar i och hon var.....SKITDUKTIG! Åh såå cool! Underbar.
Som ni vet så har jag flyttat in hos elin o frida tills måndag och vi har det trevligt trevligt. Stekt i solen, ätit glass vid vattnet, cyklat runt och umgåts med skönt folk. thaaats my life :)

two2tvådos

tagen av syrran.  på bilden: jag.  redigering: jag.
Njut av solstrålarna! Vad gör ni här inne? Ut med er!!
Päronen åker till Rom över helgen, de drar imorron, så slaggar hos elin och frida tills på måndag - hur kul? Awsome!

summerdays

jumpsuit från Topshop.
25 grader igen! MEN sen kom besvikelsebomben på vädret... på söndag ska det bli 10 grader! Likaså på måndag och tisdag då vi ska vara på naturskolan en hel utedag! toppen, verkligen!

overandover


Musikredovisningar imorgon och det går inte att logga in på skolans mail = panik!
Improvisera, kan du det mickan? Du är tyvärr tvungen. Wish me luck!

school

Är i skolan och står vid datorerna med sara, matilda och johanna. Vi har snart B-språk och jag är EJ taggad för det! Efter skolan följer emelie mig hem och tränar på vårat tal. im off

sommar, sommar och sol....

hade bråttom på bilden som ni kanske ser... militärlinne från gina tricot, svart linne från weekday, shorts från bikbok, korset är hittat, armband från spanien.
ASSKÖNT VÄDER! Det tillåter bara ben idag. Fortsätt så... plz?
Har So-prov imorron och presentation om Hinduismen. Ska ta och plugga kvällen lång, avis?

militär

militärlinne från gina (nytt), korset är hittat, kofta från h&m.
Nu drar jag till elin och frida där barre också befinner sig. Har vart i stan hela dagen och haft riktigt mysigt men det ända jag fick med mig hem var linnet på bilden. Hade 500kr presentkort på Åhlens när jag åkte dit och även när jag kom hem så det får jag göra mig av med en annan gång ;)
Ha det bäst

wwonderful!

Häääärligt väder asså, fortsätt så plz!
Igår var jag ute med tjejerna för att gratta jannica som aldrig dök upp! Jag var även på TomTits som sagt och det var roligare än förväntat, riktigt kul! Bra sällskap och allt ;) Nu ska jag ut och sola och träffa skönt folk, prova longboard och hoppa studsmatta i 20 grader. Kan det bli bättre?

färgad skugga och emelie som försöker hålla sig fast i stormvind på tomtits

cow

Jä**igt lång tunga!!! Heldag ute i solen har vi vandrat från 6.30 - 10.00. Liten pytte rand har man faktiskt fått från solen :D Ska lägga mig tidigt idag... det är bestämt men vet inte om jag kan hålla det.
Imorron blir det världens roooooligaste museum! see ya later aligators

indian dreamcatcher



Mina drömfångare från Spanien. Nu blir det allt inga mardrömmar inte!

ångest

Har precis tittat på The Hills, favorit-drama-programmet! Efter det The City. Whitney är så sjuukt fin! Snäälla jag önskar mig hennes garderob!!
Vi har elevens val i skolan och jag har valt No-besökdagar. Idag åkte vi till en trädgård. Åt matsäck ute i ISKALLA snuskiga äckliga duggregnet - wohoo! Sen var vi inne i ett växthus med regnskog, tvärtom riktigt varmt och fuktigt! Imorgon ska vi fågelskåda -.- Vi måste vara där 6.30! Men det bästa som räddar hela dagen är att vi slutar runt 09.00! Riktigt nice :D

today

Ska in till stan och sen se på bion Snabba cash med elin. Uppdaterar er när jag kommer hem! Ha en underbar söndag. pussilussi

heels on the road

klackar från Harrods - London
Fortfarande sjuk! Mycket bättre idag så jag går nog till skolan imorgon.

spanien 09

ph: by me

home made

haha ett halsband jag gjorde på bilden. En converse made of lera. Väldigt mycket mindre än vad den ser ut att vara på bilden.
Idag ligger jag hemma är är sjuk. Oerhört förkyld. Legat i soffan med myskläder och tittat på ett avsnitt av days of our lifes, ett av top model, två filmer och ännu ett avsnitt av topmodel. SJUKT att vara sjuk. Och bara därför har jag sprängande huvudvärk. Men vem orkar lyfta sig ur världens skönaste soffa? Man kan inte somna eftersom man måste snyta sig ständigt. Inte så härligt att vara sjuk från skolan trots allt...

cooling på stan

haha -.-

valborg 1

leggings med skinndetaljer från cubus, svart tröja lånad av elin, gammal skinnjacka, pannpand lånad av emelie, armband från spanien.
Jag och tjejerna firade Valborg/Katarinas födelsedag genom att äta bufé på Kinamuren och sen vandra runt i stan ett tag. Det blev ingen brasa för min del eftersom jag stack hem till Hanna senare. Vi sjöng högt på tåget, så högt att de sa till oss i högtalarna att dämpa oss... pinsamt. Hade riktigt mysigt!! Tack för en perfekt kväll tjejer.

VALBORG/KATTAS FÖDELSEDAG

GRAAAAAAATTIS KATARINA!!
HA EN GREAT VALBORG GOTT FOLK!!