RSS 2.0

I´mbackbutnottostay

I´m back from Spain! Det var helt underbart, ni skulle ha hängt med (!!) Sol och bad varje dag i 35 grader. Åh längtar redan tillbaka. Men jag är inte här för att stanna, på måndag (som ni säkert har hört några gånger) så drar jag igen, nu till Gotland för att möta Elin, Frida o Jennie som redan är där :) Men innan det får ni några bilder från Spanien att glo på. Just nu har jag överfört alla 575 bilder där ifrån så nu är jag gaaanska slut. Men ni får se de imorron eller på söndag, det lovar jag ;) 
b y y e


En tavla som satt i lägenheten. Spanien för 100 år sen ?

NÄSTA SPANIEEN!

Säger ajöss här. I övermorron (söndag) flyger jag till soliga Spanien! Tar farväl av er i 4 veckor nu. Don´t miss me too much.
Bombar er med bilder när jag är tillbaka. Ni får se några från Gotland också,
ADIOOS!fråga vad ni vill medans jag är borta. svarar när jag är tillbaks.


amiiigos

Gummor, nu är Elin, Frida o Jennie tillbaka. Nu när de är tillbaka så åker Amanda :( typiskt. Men snart åker jag meee :)
Vi ska iaf in och shoppa på somamrrean för det är faktist värt det! Men jag ska nog inte köpa nåt... vi får se om jag hittar nåt för just nu måste jag verkligen börja spara igen. Senare efter middan så ska vi hyra en mysig film och ha lite filmkväll tillsammans. Sen funderar vi på att sova över för de åker ju till Gotland på lördag och vi ses inte på hela 3 veckor! Men nu ska jag bort, peace out

och svaret på att jag inte lägger ut bilder är för att jag inte har internet på min dator där alla ligger. Men ge inte upp, efter Spanien ska ni minsann bombas med foton!!!

picturesgone

Sitter i köket med mammas bärbara. Har precis tagit en varm dusch efter att ha spelat tennis med Amanda en timma. Hon är jättebra! Nu när det är sommar så har man liksom inte någon brådska till någonting. Jag sitter hela dagarna på balkongen och solar o jag behöver inte tänka på någonting. Bara koppla av. Egentligen behöver jag inte sola ett dugg eftersom jag nästan kommer att tröttna på solen de kommande 3 veckorna där nere, men det är bara så skönt att inte göra någonting alls. Njut.

piss..

..väder! nu blev det dåligt igen. hoppas att det inte håller sej hela veckan ut.
vill bara säga att jag lever och sommaren i sverige håller på att ta slut för min del. På sönda drar jag till Spain o kommer tillbaka 3 veckor efter som förhoppningsvis en främling. sen är det bara 3 veckor kvar på sommarlovet o en vecka går till Gotland :)
När man har kul går tiden snabbt,
grabbar-

/mickaan

hello

Sommar'n flyter på. Nästan lite för varmt väder.. kommer upp i 35 grader i solen o 27 i skuggan!
Ni har ju sett mina planer för sommaren två inlägg ner men för att få lite mer detaljerat så kommer det här:

denna vecka: i måndags. Var jag med Elin, Frida o Jennie. Vi badade. Sen sov jag hos Elin o Frida MED Jennie :)
                          i tisdags. Var jag med Amanda, Frida o Jennie. Vi badade i havet igen :) Senare badade jag o Elin hos Amanda i hennes pool. På kvällen myste vi framför tvn.
                          i onsdags. Var jag med Amanda o Elin. Vi badade i havet ännu en gång (går inte att motstå). Senare hoppade jag studsmatta hemma hos Elin o Frida. Jag åt middag hos mina föräldrars kompisar.
                          i torsdags. Var jag med Amanda. Vi badade i hennes pool och solade väldigt länge. Den dagen blev jag brunast! :) Nästan brände mej lite på kinderna...
                         idag (fredag). Har jag köpt en ny cykel!! :D Svart 28'' damcykel. Very happy (kommer att behöva den) Senare idag kanske jag träffar Amanda, Elin, Frida o Jennie :) Kanske fredagsmysar med en film.

Vill bara påminna igen att ni inte kommer se så mkt uppdatering... Jag har inget internet i mitt rum för att mamma o pappa bygger en gågarderob.

C ya :]


på midsommar

bloggare?testa dej här