RSS 2.0

superskönt!

wenas! nu har jag vart i spanien i 1 vecka och 1 dag. det är superbra väder. just nu har vi 37 grader! igâr kväll kl. 21 var det 36 grader, sâ vi tog en liten promenad och ett kvällsdopp i morbrors flickväns pool. det var jättevarmt fast jag är en stoor badkruka :S vi âkte och shoppade lite me morbror Nacho och hans flickvän Nuria. jag skule köpa skor, men det fanns inte i min storlek... jag köpte 2 tröjor istället. (bilder kommer när jag har âkt hem till Sverige) jag har det jätteskönt här. hoppas att ni har det i Sverige oxâ!
saknar en massssssa!
hasta luego! /mickan

nâgra dagar i spanien

hoola :) nu har jag vart 5 dagar i spanien och det är helt toppen! det är supervarmt, alla dagar runt 35 grader. jag har faktist blivit jättebrun (a) har oxâ hört att det är varmt i sverige, sköönt! vi har badat varje dag hittills. morbror har pool och min andra morbrors flickvän har oxâ en (a) tog me tennisracket för morbrors flickvän har en tennisbana oxâ. igâr gick vi till ett vattenland som vi har vart pâ nâgra âr innan. det heter Las piscinas del Lardero. min nya kusin som är 5 mânader gammal är jättesöt och heter Valvanera men syrran och jag kallar henne Valva. just nu sitter jag hemma hos morbror och skriver. Valva har hicka (a) men jag ville bara säga att vi har det bra här och jag saknar mânga. speciellt mamma och pappa (a). men ni fâr ha det sâ bra i sveriges skööna väder! jag ska hoppa i poolen nu (a) nos vemos!
chiaaao!
/mickan

är i spanien nu :)

hooola a todos! igâr kom jag fram till spanien efter en lââââng resa! först 3 och en halv timme i flyget, sen 3 timmar för att bara vänta pâ bussen och sen 4 timmar i bussen... men allt gick bra förutom att jag spillde halva coolan över mej! det torkade snabbt i hettan. just nu är det runt 40 grader här. vi ska snart gâ och bada i pool som min morbrors flickvän har. jag berättar hur dagen har vart ikväll. hoppas att ni har det  bra i sverige... nu mâste jag fixa mej. adios a todos!
un beso grande
/mickan


drar till spanien imorron! (22/7)

tjaaa allihoppa :) imorgon kl. 5 så går jag upp för att åka till spanien och träffa släkten ;) läs näst nästa inlägg allså två här ifrån. där står det lite mer... vi ses!
So looong!
/mickan

kvällsdrink

tja,
på kvällen gjorde pappsen en liten drink till oss. kan tyvärr inte avslöja vad som var i för det är pappas specialare ;)
här kommer bilder på syrrans och pappas egen drink ;)

natti natti /mickan

 
syrrans (sorry att den är sne :/ )

pappsens

spain

tjaaaaaaa :)jag åker till spanien och blir lite brun på tisdag den 22/7 men vill bara säga att jag har tillgång till dator där. kommer inte skriva så bra där eftersom det inte finns några bokstäver som är svenska typ :S så alla Åå blir: Ââ och alla Ä och Ö blir som vanligt ;) bara så att ni vet ;p jag blir kvar där i 3 veckor och kommer hem den 10 agusti ;)

/mickan <3


dagens bästa låt: Alphabeat - Fascination

 

fiska fiska fiska, men ingen fisk...

shululiluu :) idag var jag och fiskade me morfar, syrran, gamla grannen max och mormor. max fiskade me kastspö och vi andra me metspö -.- först kom det typ ingen fisk. det blåste jättemkt så det var en dålig dag vi hade valt. det var varmt och solen stekte som brara den. vi åt lunch där, macka me tortilla i. det var jättegott :D
sen fiskade vi lite till och plötsligt så började jag se mindre och mindre, jag var tvungen att sätta mej ner för jag höll på att svimma ! allt blev bara mindre och mindre... men jag hann sätta mej ner innan allt försvann.
jag låg där ett tag me värsta huvudvärken. det var nog solen som tog i lite för mkt. mormor gav mej en muffin me lite saft och sen kom alla och ville ha :) det var blåbärsmuffins :) supergoooda :D mamma bakade de igår.
lite senare så fick morfar upp en abborre, den var liten så vi slängde i den igen. och ännu lite senare fick vi slänga i en liten mört. tillslut hade vi slängt ner tre fiskar, två abborrar och en mört. alla som morfar fiskade me metspöt !
vi gick hem sen utan nån fisk... men aja. det var typ dagen.  Cs
kraamar /mickan


syrran blev väldigt blöt och fick ta av sej stövlarna. jag försökte oxå, fast det gick bra :)

frissan today !

var hos frissan i sollentuna centrum och blev ganska nöjd :) kommer nog bilder när mitt internet har börjat funka på min data. sitter vid syrrans just nu.

/mickan

nödvändigt för tjejer!

superduktig tjej, håll pekaren över klippet för att se mer videos me henne :)


ppillan sen fjidas

helluu ! idag var jag me pernilla (ppillan@) <3 vi gick en lite promenad till badberget och träffade kenneth och theodore (kesse@ & polishtime@) vi satt där och chillade lite tills klockan närmade sej 14. då drog vi hem till mej för att jag skulle äta (a) hon väntade uppe och var inne på pea (tror jag) . sen kollade vi lite på gamla minnen <3 och när klockan blev 16 så skulle hon bort på middag :/ då drog jag m. mamma, syrran och mormor OCH frida (fjidas@) till täby, jag skulle köpa skor men det blev inte så för att de stängde ;( istället köppte jag jättesnygga byxor på bikbok. seees <3
pussar /mickan


gröna lund !

yoo ! idag var jag på gröna lund. det ägde så hårt! träffade amanda (mands@) där och va me henne. vi åkte allt (på stora sidan) förrutom fritt fall tilt och bläckfisken :p toalt åkte vi eller jaag 37 ggr ! roligaste var katapulten eller uppsjutet som många säger :) sen kommer extreme ! den ägde ju ! det var första gången jag åkte den (a) snurrigast var nog pop-expressen som amanda och jag åkte, vi kom ut alldeles åksjuka :S vi åt där oxå, hamburgare m. pommes frites <3 det var en regning men otrolig rolig dag :) här kommer lite bilder... ha det bra gott folk ;)
/mickan

     
   

     



sigtuna + poolare <3

tja :) idag åkte mormor, morfar, syrran och jag till sigtuna :) det var jättehälit där , och idag var det ju första dagen på länga som det var så varmt :D äntligen! imorron ska jag till grönan så jag hoppas att det blir fint då också (A) vi åt och sen spelade vi minigolf och det blev oavgjort mellan mormor och mej, hon äger ju x) sen åkte vi hem och då kom alexandra en stund <3 vid nio typ så mötte jag frida vid macken och sen gick vi till amanda (fjidas@ & mands@) och "hämtade upp" henne <33 hon har färgat till lite brunare och det blev aaaassnyyyggt! <33 (vill oxå (a)) vi stack hem till mej och satt oss vid datan, lite pea och sen kollade vi faktist på gamla minnen , haha ! vi kollade på en film som vi hade gjort för jättelänge sen som hette 6B´s nyheter. hahha ! alla var fett små... men vi hade iaf jättekul, (garva ihjäl oss nästan) sen kollade vi på lite konståknings filmer på när min syrra åker. hon är så duktig :) <3 sen gick de och nu sitter jag här och skriver... här kommer lite roligt som jag har tagit från en annan blogg (A) fast jag frågade faktist ! (pernillarebecca.blogg.se)

vem?

vem är i rummet med dig? själv (A)
vem fick du senast sms av? mands <3
vem tänker du på nu? saknar shadan <3 .
vem pratade du senast i telefon med? fridds :)<3
vems hus var du senast i? ingen aning :o
vem önskar du var med dig nu? nora bästis <3
vem i din skola går dig mest på nerverna? ingen ?

var :

var går du i skolan? röjö, snart gärde
var är din mobiltelefon? brevid mej (A)
var är din mamma? nere och kollar tv
var sover du? i min säng ?
var handlar du mest? stinsen
var fick du tag i tröjan du har på dej? vaxholm :)
vart åkte du senast bil? sigtuna.
var i ditt rum är du? under sängen (loftsäng).


vad?

vad åt du senast? godis ;) .
vad är den närmaste saken som är blå? pennhållare -.-
vad gillar du mest med skolan? kompisar...
vad har du på fötterna? inget x)
vad är din favorit färg? olika ;)
vilken film såg du senast? ingen aning, snart greese :).
vad hör du just nu? syrrans tangentbord x)

/mickan


chillig dag !

tjaabba :) idag var jag me pernilla (ppillan@) vi möttes vid kruthonet. hon hade med sin söta hund. vi gick ner mot ica och chacka lite godis, sedan fortsatte vi ner förbi gärdeskolan, gick igenom edsbergsparken och bort mot badberget :) <3  hon träffa nåra hon kände men inte jag. sen gick vi hem till mej, jag skulle äta lunch och hon skulle lämna hunden sessan till sin mormor så hon gick och gjorde det och jag åt lunch. jag åt pytt-i-panna. typ 20 min. senare kom pernilla tillbaka. vi satt vid datan en stund (pea/msn) och sen stack vi ut ett tag. vi satt på gungorna och snackade som bara den ! typ en halvtimme eller nåt. men sen skulle hon till "the sickhouse" och kolla knät lite grann så jag stack hem och chillade lite vid datan. sen kom mamma och pappa hem. vi skulle på middag hon farmor och farfar. så vi åkte dit. de bor i märsta så det tog typ 20 min. och sen var vi framme.  vi åt ris med nån kycklingröra. jättegott! ;) och nu ska jag ta lite fika, muums ! ;p såå att ni får väl suktas så sticker jag och äter lite nu, ses.
chill chill /mickan

 
 favvobilen som finns hemma hos farmor och farfar ;p hahaha, (driver)

sthlm

tjaa :) idag har jag inte gjort jättemkt. suttit mest vid datan. fast jag har vart i sthlm :) vi gjorde inte så mkt, mest visade mormor och morfar runt lite. men det var häälit :D sen åt vi på mcdonalds ;p gotti gott gott ;) sen gick vi lite till... tills vi kom fram till jätteroliga skyltar, haha (se bilder) för mer bilder så får ni kolla på playahead på mickaan@
skratt skratt /mickan

  

tjocktröja

mamma köpte en tjocktröja & två tröjor till mej. snygga! mest gillade jag tjocktröjan, hade önskat mej en :D




/mickan

regn igen!

halloo! nu kommer regnet igen! asså vad är det här för sommar ? det ska vara soligt och varmt, jag som hade hoppats på att bli lite brun? (a) åh, kom fram solen! ;) hoppas att det blir bättre tills på torsdag eftersom vi funderar på att åka till grönan nån dag. torsdag eller fredag troligtvis. hoppas, hoppas, hoppas. måste kolla på vädret de här dagarna ;p
jag har så himla boring de här dagarna, typ ingen är ju hemma ! om ca. 2 veckor och lite till (22 juli) åker jag till spanien. ska bli superskönt! de säger att det är runt 35-40 grader där nere! längtar... men nu ska jag sitta lite till framför datan :) hos mej regnar det nu. stackars bruno som sitter ute i regnet, ska nog ta in honom sen (kanin). Cs!
pusshej! /mickan
 klicka på bilden för att förstora ;)

5 juli; lördag

tjabba, har inte gjort nåt speciellt idag, men ska på middag ikväll igen :D
/mickan


dagens måste stoppa i munnen,

bigaråer och krusbär



ha det bra, saknar många
/mickan

tar det på engelska så att andra också ska förstå. (to the boys AND girls! ;p)

hey you!  yea, you boy! its just one of those girls. she is just one that care about her self. how she looks, its make you high. her blond hair and her blue eyes, its make you wanna die.
she is just out for money, i see that look in her eyes, it tells a milion lies! but i now why she talking to you, i hope you trying to find out. because she take you for a ride and you be left with nothing. she is just trouble. you´ll be broken and before you know it she´ll be gone, of to the next one...
what i´m trying to say is that you have to  be careful about your choice. whatever if it is a girl that reading this, i wrote it for girls and boys. be careful guys! ; )
/mickan

4 juli; fredag

hoola ! idag har jag vart i vaxholm me famliljen förrutom pappa, han jobbade ;( det är jättefint där. vi åkte båt till en stor borg, 2 min från vaxholm. i den borgen så spelade de in pippi långstrump ;p haha, vi såg  tornet där hennes pappa hade suttit fängslad :D hahah. det fanns en resturang eller egentligen så är det en nattclub, men där tog vi en glass. daimglass tog jag. det var jättemysigt där och sen åkte vi tillbaka me båten som kommer typ varje 5 min eller nåt. nu måste jag duscha för vi ska bort på middag ikväll till mammas kompis som har två pojkar. en som är ett år mindre än mej och en som är ett år mindre än syrran :p vi ses!
kram från ett härligt väder /mickan

 

mtv:s bästa program top 5. - av mickan och syrran


bästa

Mickans och syrrans åsikt: 
1. NEXT
2. X-effect
3. Punk'd
4. Made
5. All access



Skriv in din åsikt i kommentarer så skriver jag in din lista här!
(gå in på mtv.se och klicka på tv om du är osäker på vilka program som finns)


2 juli; onsdag

tjubaluba ;) idag vaknade jag halv 11, gick ner och åt frukost och kollade på tv. sen satte jag mej vid datan lite och chattade lite ;) lite senare var det mat. (fiskpinnar me potatismos) och sen bestämde vi att vi skulle åka till stinsen en stund. vi kollade lite i intersport, vinn stormarknar, kapphal och sen burgerking.
jag tog en mjukglass me chokladtopping , muums!! syrran och mormor tog oxå en fast syrran tog utan chokladtopping. morfar tog en kaffe. efter "fikat" åkte vi hem. jag ringde en kompis, fast hon skulle bort ;( sen satt jag lite vid datan och lite senare var det dags att äta igeen! jättegott var det, potatissallad me grillad kött, mums igeen! :D efter middan så satt jag och kollade på tv, wimbledon och nadal <3 spelade.  sen kollade jag lite på NEXT på mtv. det är ruuligt!
och nu sitter jag väl här antar jag ;p jag har kollat på lite filmer på youtube, läbbiga när folk bryter armar och ben. asäckligt! aja, ska väl va ute lite, har inte vart ute på hela dan. går ut och kollar på tv i mobilen ^^ :D Cs!
adios campeones!
/mickan

1 juli; tisdag

tjaa :) idag vaknade jag runt 10 och åt frulost och kollade på nanny ser dig! hahha, det är ju kuul! :D och under hela dagen har vi bara chillat. vi har spelat spel (morfar, mormor, syrran och jag) och jag vann alla gånger (a) det är faktist sant! sen har jag suttit vid datan, ätit lunch (makaroner i nån god sås)
jag har spelat kort me syrran. ätit middag (kyckling me ris) min syrra har bakat jättegott bröd! hihhi, det var jättegott när det var alldeles nytt och varmt, muums! ;)
sen kollade mammsen, pappsen, syrran och jag på morden i midsumer eller hur det stavas. det var späännande och mormor och morfar var på promenad. (som tur var för mormor) det var en gamling som var mördaren! hahha, trodde att det var en tjej :S
aja, nu sitter jag här och skriver. syrran vill att jag ska köra en vända kort så jag ska väl göra det. sen går jag nog och lägger mej. vi ses! skriver om imorron imorron xD
puss o kram /mickan