RSS 2.0

28 juni; lördag (konsert!)

läs allt snälla! ni måste orka (a)

tjohooo
:D idag vaknade jag kanske runt halv 11. jag åt frukost och sen kom grannarna och hälsade på. vi stack till de och hoppade lite studsmatta. sen stack vi till macken och köpte en korv, eller de köpte en för att det var deras lunch. sen åkte vi tillbaka, jag cyklade enhjuling (a) vi spelade lite kubb och de vann -.- sen hoppade vill lite till studsmatta och sen var det dags att dra hem för att nora skulle komma <3
hon väntade i parken eftersom att ingen var hemma. vi gick in på datan och va där ett tag. sen gick vi ut och chillade lite. kollade på tv i mobilen, vi satt uppe på lekparkens tak (a) sen gick vi in och gjorde lite saker... tyvärr kan jag inte berätta... kl. halv 5 så fixade jag mej i ordning för att gå till AVRIL LAVIGNES konsert!!!!
jag hade hennes tröja på mej me leggings under. vi åkte och lämnade nora och stack till tågstationen mamma och jag. vi tog tåget till globen och fick stå i en låååång kö. den tog ca 30 min. och den var säkert några hundra meter lång. först gick det jättesakta så att mamma sprang in i en affär och köpte en macka till mej och henne, medans jag stod kvar och höll platsen. sen när vi skulle gå in fick vi slänga vår vattenflaska som var helt full. den fick vi inte gå in med.
när vi var framme vid globen, eller det var anexet (i globen fast en lite mindra sal) så bestämde vi platser. det var bara ståplatser. man kunde stå nere och uppe men vi valde uppe. man såg lite bättre där och eftersom jag är kort så såg jag inte alls mkt där nere. de gjorde i ordning och sen började det. först skulle det vara nåt förband, jag tänkte liksom: ååh vill att avril ska komma direekt! men när jag såg vilket band det var började jag skrika som bara den asså!! det var ju JONAS BROTHERS!! åååh, nick är så himla snyyygg!!
han sjunger asbra oxå! så vi fick två konserter på köpet. Perfekt! det är en som heter joe, han var ganska konstig. först så kastade han sin jacka till publiken, sen drack han lite vatten mitt i en låt och sprutade ut det på publiken! det var lite äckligt faktist. sen var det nicks tur och han kastade sin slips! ååh, den vill jaag ha :D de ägde hårt  iaf och sen var det lite uppehåll. då köpte mamma en cola och en påse chips till mej och en öl till henne (a)
sedan var det avrils tur! det började me att de klottrade in avrils namn på en jättestor skärm, superhäftigt och sen så kom hon upp ur en lucka i mitten av senen. alla skreeek som en galning och jag kunde först inte tro att det var sant! hon stod ju däär! hon var ju jättenära meej! jag kunde se hennes ansikte och allt, asså det låter kanske som om jag var ganska långt bort, men jag var jättenära!! loovar! (a) först sjöng hon girlfriend, och sedan complicated. hon sa att det var jättekul att vara tillbaka i sverige, alla är så coola här, speciellt mickan ! haha, skojja. men hon sa att alla var så coola här och så avslappnade? ;p aja, hon gillar sverige!! hon sjöng massa låtar och jag höll på att gråta. hon är verkligen bääst, ni ska bara höra henne! ni måste lyssna på texten och hon gör låtarna själv! ;)
sista låten hon sjöng var sk8er boi. sen skrek alla ONE MORE TIME, ONE MORE TIME, fast hon kom inte ut ;p då gick vi och köpte lite saker från henne <3 jag köpte en tröja, två affisher och ett par klistermärken till syrran ;) jag ville ha en tjocktröja me dragkedja och luva, men när vi kom fram var den slut ;( men tröjan var snyygg oxå! :D sen stack vi hem, vi tog tåget och det var massa fullisar :S haha. när vi kom hem var kl. 00.30 och då visade vi allt och berättade lite och sen gick vi och la oss. superbra konsert, asnöjd!
om ni har läst hit så har ni kanske läst hela och det är jag glad för! :D tack! ni som har läst fattar hur kuul jag hade ;D
bye everyone  /mickan

  
  
                      två affisher jag köpte                                 tröjan jag chacka

ska lägga in en video snart!!

27 juni; fredag

tjaabba :) igår kom ju mormor och mofar från spanien hit. vi la oss runt 00.30. när de kom så skrek de spaaaaanieen (fast på spanska) eftersom de hade vunnit i fotboll :D jag tror att de vinner allt, fast tyskland är bra... aja, jag vaknade runt halv 11 och gick ner och åt frukost som vanligt. jag kollade på tv men INTE nanny ser dej! hahha. sen väckte syrran och jag morfar som sov djupt, mohahah! ;p lite senare kom annikas kompis junie, och ingen av mina kompisar var hemma
-.- eller inte de jag ringde ;) hon kom iaf och jag höll på med min mobil. jag och pappa har fixat så att jag har tv i mobilen nu :D det är gratis att prova i en månad och eftersom jag har en sony ericsson W910i så har jag 3G ;) jag provade lite att kolla på mtv men shit vad segt det går asså! jag satte mej på lekparkens tak och då fick jag bättre täckning ;D men fortfarande assegt! aja, jag har väl det lite till och om det inte funkar lite bättre snart så stänger jag väl av det. lite senare åt vi lunch. sen gick jag in och körde lite wii, tränade tennis ;) haha, det fukar ju, men det är inte riktigt som att spela på riktigt såklart ;P aja, sen kom mina grannar hanna och ida. vi spelade lite the sims och det gick ju jättebraa... jag och hanna hade "myspys" i ett provrum! hahha, fett knäppt ;P sen drog vi ut lite och chillade. lite senare gick vi in till hanna och ida och kollade på tv. vi kollade på mtv...NEXT! haha, det är jättekul men det var fula killar! ;( thihi. sen gick vi hem och åt middag me mormor och morfar. vi åt fisk me potatis.. det var okej! :P och nu sitter jag väl här och skriver som vanligt vid den här tiden typ. men nu har jag skrivit klart. ska kolla vad de andra gör, tror att de kollar på youtube där nere allihoppa... vi har data i tv så det är stooor skärm! :D
nos vemos!
adios
  /mickan

26 juni; torsdag

tjabba :D idag vaknade jag vid tio ungefär, syrran väckte mej, jag hade ringklocka men jag somnade om... vi gick och kollade lite på tv och åt lite frukost, vi kollade på nanny ser dej! igen, hahah. sen gick vi och satte oss vid datan, jag var inne lite på pea/msn. men det var inte så många inne. när kl. var typ två så åt iv lunch, vi gjorde ravioli, det är enkelt. efter maten så tog vi ut disken och lite sånt, vi städade lite för ikväll ska mormor och morfar komma till oss (de bor i spanien). när vi var klara så ringde jag amanda (mands@) vi har känt varann i 5 hela år, suuuuper sjysst tjej! hon och hennes syrra cyklade till oss, annika (min syrra) var me alexandra (amandas syrra) och jag var me amanda :D vi chillade lite först vid datan och sen var vi lite me syrrorna. lite senare gick vi ut, jag visade min enhjuling (a) och de fick prova. det gick inte så bra men det kommer ; ) det var bra för att vara första gången! sen följde vi me hem till de. jag cyklade enhjuling dit (a) hihhi, det är jättekuul! sen stack jag och syrran hem. vi kanske ska höras ikväll lite senare. sen gick jag in på datan lite och skriver det här :D ikväll ska jag kolla på matchen mellan spanien-ryssland. jag tror att spanien vinner stort och det hoppas jag oxå. typ 2-0 eller mer! vi ses!
pusshej /mickan

dagens låt

Those dancing days - av  run run

kolla på videon här:

25 juni; onsdag

tjabba :D idag vaknade jag kvart i tio som vanligt typ. syrran och jag var ensama hemma och vi gjorde frukost och gick och kollade på tv lite grann. sen spelade vi kort (vi hade typ inget att göra) . sen gick vi in lite på datan och chattade lite. kl. 13 kom pappa hem och gjorde lunch. vi åt blodpudding och det gillar jag faktist (a) sen åkte syrran til doktorn för hon skulle typ kolla sin fot. den mår inte så bra ;) medans de var borta så var jag ute och hoppade lite hoppreo´p och tränade för tennisen. ska försöka hyra en bana nån dag, nån som vill följa me? (a) sen när de kom hem så satt vi mest vid datan, lite senare gick vi ner och tog lite chokladkaka :D gottigottgott. sen lagade mamma middag tror jag och vi kollade lite på tv, syrran och jag kollade lite på ex-effect på mtv (a) hah, faktist lite taskigt program tycker jag ;p men det är kuul :) sen kom pappa och skulle kolla på sitt action-program som vanligt. jag och syrran gick och satte oss vid datan igen till maten var klar och vi åt nån jättegod röra me potatis till, mumms :'D sedan så bakade jag och syrran faktist brööd! haha, det blev jättegott, jag sitter och äter det nu. och skriver förstås! men nu händer det inte så mkt utan att jag sitter här och skriver och är inne på pea/msn. men vi ses imorron när jag skriver meer :D
bye bye /mickan

24 juni; tisdag

tjabba, jag har typ inget att skriva om idag, det var ganska tråkit typ ;p men jag ska bara säga att när jag var ute så såg jag en fågel på en gräsmatta, den hade flygit in i ett fönster ;( men den var inte död, den hade bara fått en chock. så jag tog upp den fast inte me händerna, utan jackan och då satte den sej på min ärm. jag satt me den ett tag och försökte värma den och lite senare så flög den iväg :D min syrra döpte den till kurt ;D den klarade sej, jag tror att jag ska bli fågelskötare ; ) haha (eller inte!) (a) ha det braa,
Cs /mickan

 P.S  fast sen fick jag reda på att den hade bajjat på min jacka -.- D.S


  

23 juni; måndag

tjabba. jag vaknade av att hanna pratade i sömnen! haha, hon bah: bartoon, inte garderob! och hon sa det högt! hahha, annika och jag garvade ihjäl oss och efter ett litet tag så vaknade hon oxå. vi gick upp och åt frukost och spelade the sims ; ) vi gjorde oss själva och jag blev lebb med hanna :S sen blev vi vampyrer för att nån bet mej i nacken :O det var jättekonstigt.
sen kom hannas morfar och hämtade henne för att hon skulle till landet. annika och jag spelade vidare. vi spelade heeeela tiden, och sen var det lunch. vi åt lassange - mums! (a)
sen plingade grannen på och frågade om vi ville ha lite te och tårta, det kan man ju inte säga nej till (a) så vi gick över. de hade bakat tårtan själva och det var jordgubb och daim tårta, den var good :D vi spelade lite spel (typ) och sen gick jag hem, annika var kvar en liten stund till.
jag gick in på datan och skrev i min blogg från igår, för jag hann inte igår ;p jag var inne lite på pea (mickaan@) och msn, chattade lite me kompisar och så, sen kom annika och vi körde the sims igeen! -.- hahah, det är faktist kuul, alla borde prova det! sen gick mamma och pappa på en promenad men vi ville inte följa me så vi stannade hemma.
när de kom hem så satt vi fortfarande vid datan, sen fick vi inte mer! :(
aja, vi gick ner och åt middag (fiskpinnar) och sen kollade vi på tv. en deckarfilm, jättebraa! :D och nu sitter jag här och skriver. haha, som vanligt, jag är jättetrött för att hanna sparkade mej i sömnen så det var lite svårt att sova! (a) så att jag ska väl gå och lägga mej snart, kl. är snart 23. - natti natti (a) 
Cs /mickan

kul kul


22 juni; söndag

(idag är det måndag men jag skriver om igår) idag vaknade jag och frida kl. 10. jag sa att hon inte fick väcka mej innan tio men hon sov då. vi åt frukost och kollade på tv. sen duschade jag och vi drog till stinsen. jag gick in på kicks och köpte en ny mascara, sen gick vi till burgerking och åt lunch. jag och frida tog samma, nån som hette crispy nånting... vi hittade kuponger som det stod: köp en crispy grejs och få en till på köpet ; ) så att vi gjorde det.
sen åkte vi till coop och hjälpte mama att handla ;p och sen hem. vi typ chillade i 1 timme eller nåt, sen kom hanna som ska sova hos oss ikväll (a) då gick frida hem, för vi skulle ha gäster lite senare. kl. 18 kom gästerna och det var: Simon, (7), Maria, (mamma), Niclas, (pappa). simon och jag körde lite the sims ; ) haha.
sen var det middag. jag, simon, annika och hanna satt i ett bord och de vuxna i ett annat. vi åt paella :D sen gick vi upp och körde the sims medans annika och hanna kollade på film (isprinsessan -.-) lite senare så var det efterrätt. det var choklad kaka me jordgubbar och grädde, MUUMMS!! sen spelade vi lite sims igeeen! -.- men seen, så kollade vi på matchen mellan spanien-italien i fotboll. spanien vann såklart! :D haha, 4-2 (fast i straffar)
sen gick gästerna hem och vi gick och fixade oss till att soova ;p jag skulle sova i mitt rum och annika och hanna i annikas rum, men när mamma sa godnatt till mej så smög jag in i annikas rum, jag la mej me hanna och sov, fast vi spelade lite kort och kronglade lite... hahhah.
när kl. var tjugo över ett så bestämde vi att vi skulle sova. annika la sej i sin säng och jag i hannas säng, haha, jag sov där. ha det bra, ikväll skriver jag om idag ; )
Cs /mickan

21 juni; lördag

shuuulilu :D idag vaknade jag kvart i elva och jag försov mej inte! jag fick faktist sova så länga (a) frida skickade ett sms till mej och undradeifall vi kunde göra nåt och det är klart att vi kunde :D jag städade mitt rum och sen cyklade jag upp till henne. vi satte oss vid datan för att jag skulle hjälpa henne med sin blogg, (fridast.blogg.se) och vi valde lite bilder och så.
sen åt vi lite lunch och sedan stack vi hem till mej. vi tänkte åka till stinsen men lixom kl. var fyra och stinsen stänger fem på lördagar. vi stannade hemma hos mej och chillade lite :D
sen kom vi på att vi kunde sova hos mej! vi fick det för våra snälla pappor och mammor (a) vi stack upp till henne och hon åt lite pizza och hämtade lite saker, sen sjuttsade jag henne hem till mej igen på cykeln (a) hemma åt jag middag och vi kollade lite på tv. nu sitter vi här och jag skriver min blogg och hon hennes, det måste man ju göra varje dag ; )
ikväll ska vi ha det mysigt, kanske kolla på lite film och äta lite godis och läsk som man brukar göra vettni :D nu ska vi fortsätta ha kuuul,
Cs /mickan
likadana skor (a) adidas <3

Daddy! <3

Hejsan, jag vill ge ett stooort tack till pappa för min fina blogg han har jobbat med! han har gjort precis som jag vill ha och det uppskattar jag jättemkt! tack pappsen! <3 :D du är bääst!

20 juni; fredag (midsommar)

hejluu. idag var jag tvungen att vakna kvar i 10 eftersom vi skulle iväg till midsommar firande. jag och familjen skulle iväg med två andra familjer till härsby gård. jag åt frukost och gjorde mej i ordning och kl. halv tolv så åkte vi allihoppa i tre bilar. när vi var framme så hittade vi en plats att sitta på.
sen sprang vi alla och kollade på när de reste upp stången. sedan åt vi lite lunch och gick runt lite sen där på gården, den är inte alls stor, men det får plats med en maaaassa folk!! jag träffade min bäästis shadde, hon hade jättefina kläder på sej, älskar hennes tröja! jag och syrran gick och kastade lite pil (a) det är ju jättesvårt!? jag fick iaf bara 7 p. och syrran 11p.!! sen fikade vi lite och jag träffade väääärldens sötaste hund asså! det var en golden retriver unge som bara var 4 månader. ursöt! den hette Atlas <3
kl. typ 15 eller nåt så åkte vi hem. vi åt efterrätt på grannens tomt, mamma hade gjort det ; ) hon är bäst! hon hade gjort: chokladkaka, rabarber och smultronpaj, jordgubbar, glass, grädde och saft, MUMMS! efter det så fick jag vara lite barnvakt till två busungar som heter Olivia och Dario. men det gick bra! vi kollade lite på film, (typ bebisfilm -.-)
sen åkte de hem och nu sitter jag här och bloggar, dagen gick snabbt och vi hade tur med vädret fast det är midsommar!! i vanliga fall så brukar det faktist regna! men det gick bra :D nu ska jag gå ner och kolla lite på tv me mammsen och pappsen ;p
glad midsommar! /mickan

midsommarstång ^^

19 juni; torsdag

hejsan! idag vaknade jag kl. 9! jag var tvungen eftersom att min tenniskompis skulle komma kl. 10. jag och min syrra gick upp och gjorde frukost och gjorde i ordning oss. kl. 10 var de här. (min kompis Emilia m. lillasyrran Evelina) vi började med att visa de runt i huset. sen spelade vi lite spel och så. sedan gick vi ut och hoppade hopprep ;p de kunde en massa tricks ;D sen gick vi in och åt lunch. potatismos med schnittser. det var jättegott! kl. 13 spelade vi wii , haha. vi hade jättekul! sen gick vi ut en sväng till och cyklade enhjuling. klockan gick verkligen snabbt!! för klockan halv fyra kom deras pappa och skulle hämta de. :( imorron åker de till spanien :D hoppas att ni har det trevligt däär! det är alltid kul i spanien xD iaf, jag och min syrra gick och satte oss vid datan, jag fixade min blogg, visst har den blivit snygg? ; ) (det är pappa osm har gjort det, jag har sagt hur jag vill ha) TACK pappa! sen åt vi middag, vi åt mackaroner med köttfärssås. suuupergott! :D vi kollade lite på tv och medans mamma och pappa gick och diskade så kollade jag och syrran lite till på tv. vi kollade på två program som heter Ex-effect och Next på MTV. de är ruuliga ;p och nu sitter jag väl här och skriver och skriver som vanligt. det är jättekuuul :D men nu ska jag se hur det går för pappa, vi ska fixa andra bilder här uppe ni vet. det blir kanske klart ikväll. hooppas! kommentera vad ni tycker när det är klart snälla! :D
ha det gött! /mickan

18 juni; onsdag

helloo. idag hade jag ringklockan på 9.45, när det ringde så stängde jag av den, men sen så somnade jag om till 10.50!! -.- jag skyndade att klä på mej och äta frukost och drog till en kompis. vi körde Buzz på playstation och det var jättekul, jag vann faktist två gånger :D vi åt pannkakor me hallonsylt, muums! när kl. var 15.00 så cyklade jag till gärdet och hämtade min syrra från frititds. vi cyklade hem och satt oss vid datan. Kl. 18.00 skulle vi bort till våra gamla grannar johnson/forsgren som precis har flyttat. jag duschade lite snabbt och sen gick vi dit. de har flyttat till ett jättestort hus, superfint. de har en studsmatta :D vi hoppade lite och sen var det dags för middag. vi åt kyckling med nån röra av cozz cozz eller hur det stavas och lite grönsaker, det var jättegott! sen hoppade vi lite till. när matchen började mellan sverige-ryssland så kollade vi på det, tyvärr så blev den inte så lyckad till sverige, de förlorade med 2-0 till ryssland! :( vi blev jättearga!! ;p sen hoppade vi studsmatta lite till när det var mörkt, inte jättemörkt eftersom att det är sommar. när kl. var runt 23 så gick vi hem. då var det dags att soova :D natti natti. det var en superdag :D
pusshej /mickan
hoppar studsmatta

17 juni; tisdag

shubaluba :D idag vaknade jag kl.10 igen ;p jag gick upp och åt frukost och som vanligt så var ingen hemma. jag kollade på nanny ser dej! igen, haha, beroende eller nåt. jag ringde nora kl. 10.30 så att hon skulle vakna! vi hade bestämt att jag skulle väcka henne på tel. haha. efter att hon hade gjort sej i ordning och så, cyklade hon till mej. 
vi kollade om "nån" var inne på msn... xD men det var inte så många. sen gick vi ut och kastade lite frisbee, haha. nora "råkade" kasta upp den på grannesn tak!! så att jag fick plinga på och klättra upp på taket och hämta den!! haha, det var kuul att gå på taket faktist ;p sen cyklade vi upp till krutan och vinglade lite... men lite senare började det att regna! inte kul. jätteblöta kom vi hem och då var pappa hemma för att göra lunch. vi åt kyckling me pasta och kollade på American Pie 1.  världens "konstigaste" film tyckte vi, men den var bra ;p
sen spelade vi lite wii :D senare drog vi ut igen upp till krutan och vinglade lite till. vi "gungade" och gjorde lite annat...(säg inte till nån, nora) sen cyklade vi lite omkring och nora "råkade" putta mej in i en buske!! (inte kul alls) , kom hem aldeles lerig.
sen satt vi vid datan lite och sen upptäckte hon att hon skulla vara hemma vid 18, kl. var 18.06, inte så farligt men hon fick "panik" och rullade hem, hahaha :D och nu sitter jag här och bloggar. det har vart en solig OCH regnig dag, men den får duga :D vi ses!
din lilla mickan :D


 
bara kul att ha en bild på en sol typ ^^

16 juni; måndag

shohoo :D idag har det vart en härlig dag. jag vaknade runt 10 som vanligt. ingen var hemma, mamma och pappa jobbade och syrran va på fritids. jag gick ner och gjorde frukost, sen satte jag mej vid tv:n. jag kollade på nanny ser dej! fanns inte mkt annat ;O när jag hade ätit klart knackade grannarna på och ville att jag skulle komma ut. jag gick me på det och precis när jag kom så började det regna -.- vi gick in till mej istället och spelade lite spel ;p
kl. typ 14.00 skulle de äta och då gjorde jag oxå lite mat. mamma hade gjort färdigt makaroner me köttbullar i kylen så att det var bara att värma. efter kanske 5 min. kom de tillbaka (de äter supersnabbt) och ville komma in. jag satt och kollade på tv, men de fick komma in och kolla me mej :)
efter det var det dags att hämta syrran från fritids. grannarna och jag stack till gärdet och hämtade henne. vi tog me en gammal granne som precis har flyttat. han följde me hem till mej. men typ 150 m. bort från mitt hus började det ösregna och hagla!! vi sprang in i en buske och stannade där några minuter, men det slutade inte så vi sprang till nästa buske ;p haha. några minuter senare orkade vi inte vänta så vi sprang allt va vi hade hem till mej och spelade wii för att bli varma. alla var jätteblöta så vi la en handduk på soffan som man fick sitta på.
när vi hade spelat en stund så skulle grannarna åka till deras landställe. då var det syrran, gamla grannen och jag kvar. vi körde en lång stund till, drack lite cola och åt lite godis :D sen kom pappa hem. han lagade middan och då gick "gamla" grannen hem. och vi åt fisk me ris. det va faktist gott! nu sitter jag här och bloggar. men nu har jag nog skrivit klart, ikväll ska jag väl sitta vid datan och chatta me kompisar. vi ses
stor kraaam <3 /mickan

15 juni; söndag

helloo :D på morronen vaknade jag runt 10. det va fint väder, vi funderade på att åka till grönan, men det blev inte så -.- istället kom farmor och farfar till oss. vi cyklade till ett fint ställe som heter bergendal och spelade kubb. första rundan vann pappa och jaag såklart. andra rundan så var det farfar och pappa mot mej och syrran. vi förlorade, men inte me mkt ! senare va ja me kompisar, vi va i området och chillade lite. just nu är kl. 21.21 ;p och jag ska väl kolla på nån film när jag har skrivit klart.
skönt me sommarlov ! men man saknar alla kompisar som reser bort. jag åker till spanien och hälsar på mormor och morfar den 22 juli. då kommer jag inte skriva så mkt, kanske några dagar. hoppas att det blir bättre väder så att vi kan åka till grönan nån annan dag ! (;
puss puss /mickan

14 juni; lördag

Idag har det inte varit sol och varmt som det borde vara på sommaren, det har regnat och varit kallt. Jag har bara varit hemma och slappat idag,(as usual). på morronen spelade jag ett spel som heter Settlers of Catan me familjen. Jag vann såklart  ; ) ikväll ska jag kolla på matchen mellan sverige-spanien, jag tror att spanien vinner. sverige gör kanske nåt mål men spanien vinner, de är faktist mkt bättre ;p jag jobbar på min hemsida just nu, www.larsell.se/mickaan ska den heta, men den finns inte än så det är ingen idé att försöka kolla. jag säger till när den är klar, ni får gärna kolla in den då. jag har en direkt länk till min blogg från min hemsida :D Men nu ska jag fortsätta, ha det bra
puuuss /mickan
haha, nöjd me min blogg, hoppas att den blir bra :D