RSS 2.0

-


Tack och Hej

Slutbloggat för min del. Iallafall över sommaren. Känner inget behov av att blogga när jag inte får speciellt mycket respons och fler nya besökare. Jag orkar helt enkelt inte blogga mer.
Bloggen finns kvar, men ingen uppdatering tills jag säger hejdå på riktigt.
Sorry guys :/

hemma, snart iväg

Tillbaka från Skärgården.
Idag har jag vart med Frida. Vi har solat och badat med hög musik, bronsbett och skratt.
Som sagt åker jag till Gotland med tvillingarna på söndag och är där en vecka - Stockholmsveckan. Ingen uppdatering därifrån tyvärr.
Ha en bra sommar

skärgår'n

Lite bilder från senaste veckorna.
Imorgon bitti åker båten till skärgården med familjen. Vi är där till tisdag eftermiddag. Hotell med pool, spa och fin resturang är inget att klaga på! Dessutom stor sandstrand att ligga och gassa i solen på. Ni får ha det så bra så hörs vi i framtiden.
pussokram

paradise

Den här bilden beskriver bra hur mitt paradis ser ut just de här veckorna. 18:de fram till 25:e blir Gotland mitt paradis tillsammans med Elin och Frida. Jag hoppas att ni har det lika bra som jag med sol och bad varje dag och njut av enorma värmen som kommer i helgen!
Ha det bäst tills vi hörs snart igen, ikväll är jag med Spanien.

Det som inte fick hända hände

Inatt 02:24 brändes sophuset ner av okända. Brandkåren var här och släckte de 10 meter höga lågorna. Jag och min syrra sov som stockar och hörde inte när morfar fick panik här hemma. Pappa, mamma, mormor och morfar gick dit och tittade medan andra grannar ringde 112. Hur kunde jag inte höra ett knyst? Jag sover hur bra som helst i min säng, helt klart! Tragiskt att några har kul av att göra sånt här. Nu kan man ju inte längre säga "Sisten till sophuset".

SEMIFINAL ESPAÑA!

Yeees, semifinal och snart (hoppas) final! Nästa som VM-mästare = Spanien!
Porfa, unos goles mas David Villa, que eres el mejor.

spanien besök

Nu har mormor och morfar kommit fram. Med sig hade de massa saker från apoteket som snälla Virginia, hon jag praoade med, har skickat med. Muchas gracias! En väska, läppglans, läppsyl, bruntabletter, brun utan sol "dukar" och en olivbodylotion.
Hoppas ni alla mår bra för det gör jag! Speciellt när det är 30 grader i solen hela helgen :D
Hej hopppp