RSS 2.0

elin o mickan här :)

tjabba, nu har vi vart på bio och sett "I taket lyser stjärnorna". Det var jättebra och vi rekomenderar den starkt, men vi tycker fortfarande boken är bättre! Nu är vi hemma hos mej och har lite mysigt. Vi äter chips, popcorn oc dricker lite cola <3 vi tänkte kolla på fjorton suger lite senare. om det inte blir för sent då da! men puss på er pussgurkor ! det blev ett kort inlägg idag. sorry för dålig uppdatering "/
/mickan o elin

konståkning = syrrans grej

Heej bloggen! hur mår ni ?
Själv är jag rätt trött och hungrig! Vi ska äta alldeles strax. När min syrra har kommit tillbaka från konståkningen. Hon tränar mycket med än vad jag gör! Hon tränar 5 ggr. i veckan!!! Jag förstår inte hur hon orkar, hon är ju ändå 2 år mindre än mig! Hon är som en liten kuttaperka som pappa säger :)
Imorron ska jag på biiio med mina tjejor och sen ska de sova hos mej. Det ska bli häärligt. Vi ska se "I taket lyser stjärnorna". Vi har läst boken i klassen och det var den bästa boken jag någonsin har läst! Ni mååste läsa den. Och äntligen har det kommit en film av boken också. Jag antar att filmen inte är lika bra som boken, men bra är den säkert!
Måste kila nu hörrni, vi ses!
/mickan


onsdag

Efter skolan kom Matilda och Sara hem till mig <3 Vi åt lite banan kaka eller sockerkaka som jag kallar det. Vi satt vid TV:n och åt, och kollade på Smallville. Det är jättebra tycker jag! Vi satt lite vid datan sen och tog en massa fina kort. Sen har jag ett program som heter MAGIX Music Maker Silver 12. Det är nog gratis att ladda ner och det är ett musik program för att göra låtar. Man kan även spela in nånting och göra så att man låter som en kille, en bebis, helium röst, under vattnet m.m Det är jättekul :)
Just nu sitter jag hemma hos farmor och farfar. Jag ska äta middag här. Är jättehungrig så jag ska gå och kolla hur det går!
Ciaaao!
/mickan


dagens outfit

förlåt för jättedålig bild, men ni ser väl iaf vad jag har på mig?
/mickan


I wish for summer...


...not winter


till anonym...

... om det inte sparas vet jag inte vad det är för fel! Går du in på Arkiv, Spara som... och sedan döper om bilden? Du måste alltså skriva bildensnamn.jpg , Sedan måste du klicka på lilla pilen nedåt och välja JPEG. (Se bild)



Om det fortfarande inte funkar så kan jag tyvärr inte hjälpa dig "/ hoppas att det går bra!
/mickan

it´s about me

idag var det chilldag som gällde. Vi började skolan sent och åkte till ungdomsmottagningen direkt. Vi missade musiken :( Det var inte så roligt! Men efter Ungdomsmottagningens långa tal så stack jag och company hem till Mathilda och åt lunch. Det blev lassange  :)
Efter skolan hade jag piano lektion och sen åkte jag hem. Jag spelar Innocence av Avril Lavigne. Älskar den! <3 Sedan ringde söta Elin och jag sprang hem till henne. Vi gjorde franska läxan... fast det var inte så tråkigt som det kanske låter faktist! Vi skulle göra snygga broshyrer om Eiffeltornet och Notre Dame. Har nån av er vart där? Nu ska jag snart äta. Puss o kram
/bara eran mickan

Till anonym

Hej! Jag har fått en anonym kommentar av någon som frågar hur man skriver på bilder i photoshop och hur man gör rosa eller blått i bakgrunden.
Jaa... väldigt simpelt.
Text på bild
1. Arkiv, öppna, välj bild.
2. Klicka på T i menyn och sedan klickar du på bilden.
3. Skriv något

Bakgrund:
1. Arkiv, öppna, välj bild
2. Ta pensel i menyn och rita över bakgrunden så att den blir färgad. Alternativt kan man klicka på denna länk som visar ett annat sätt av göra detta på:
http://www.youtube.com/watch?v=gnTO4B8QNu0

Klart, svårare än så är det inte! Fråga på om du eller någon annan behöver hjälp.
/mickan

dagens värsta händelse!

imorse när jag vaknade pep det som en gaaalning i huset, jag blev livrädd! Såhär hände det: Mamma stod i duschen och plötsligt blev allt svart och så började det pipa! Det var då jag vaknade. Elen hade gått, det var strömmavbrott! Helt kolsvart i hela huset och eftersom det var tidigt på morronen så hjälpte inte ljuset utifrån. Vi tände små ljus överallt och vi gick runt med en ficklampa i handen. Efter en halvtimme ungefär stod vi inte ut längre, det var kallt i huset och vi kunde inte använda smör eller någonting eftersom allt var smält. Kylen funkade ju inte. Familjens täkniker Pappa var ju såklart inte hemma så vi ringde till grannen. Han hjälpte oss och sa att det var någon sladd eller apparat som inte funkade så vi var tvungna att dra ut alla sladdar i hela huset. Fortfarande så funkade inte elen. Då måste det va någonstans utomhus sa grannen och vi drog ut sladden till bilvärmaren. Dååå såklart så funkade allting igen!
När jag sedan kom hem efter skolan med Elin så gick larmet när vi kom in så jag skyndade mig att stänga av. Det var något konstigt som hade hänt... Men vi får vänta tills pappa kommer hem. jaa... det var väl dagens händelse. Hoppas att ni orkade läsa allt! pööss o kraam.
/mickan


medalj och blommor

eftersom jag vann en tävling så fick jag medalj. Rosorna fick jag av mamma, pappa och syrran :) Tack så jättemycket för de!
/mickan


nu är det det där med skor igen

vad tycker ni om de här? Jag tycker de är assnygga! Funderar på de.
 
/mickan

lördag-söndag

hejsan! jag skrev inte igår pågrund av att jag var så upptagen. På morronen vaknade jag vid 11 och sen åt vi frukost. Jag kollade på en film och sedan åt jag lunch. Kl. 13.30 åkte vi till tennismatchen. Första matchen vann jag, andra förlorade jag. Matcherna var 2 timmar långa så sista matchen var jag riktigt trött. Jag hade jätteont i min svanskota sen tidigare. Om det inte blir bättre så ska vi åka och röntga den "/ Idag spelade jag match kl. 13.30 så vi åkte en halvtimme tidigare. Det stor jättelika hela tiden och i slutet så stod det 1 lika i set. Så vi fick avgöra med en tiebreak (först till 7) och då blev det 7-5 till henne "/ men men, jag är jättenöjd med min insatts! Vi fick medalj, läsk och kexchoklad ;) En bild på medaljen kommer ikväll! puss o kram.
/mickan                                                                  Skiss


man kan skissa i photoshop med

Amatör-bilder


finally

äntligen helg. Jag ha väntat på helgen så himla länge och äntligen är den här! Min fredags kväll blir inte riktigt som planerat. Det har uppstått vissa "komplikationer". Men jag får ändra planer. Istället blir det en mysig hemmakväll med familjen. Vi ska äta tacos och sen blir det lite popcorn o cola :) Det är ju ändå fredag! Snart börjar en ny film på tv som heter typ Cheeta Girls. Ska kolla in vad det är... är det någon som har sett 1:an?
Imorron ska jag ha tennismatcher. Två på lördag och en på söndag. Det är väldigt långt bort så jag får typ åka en timme innan eller nåt... lite jobbigt :/ Men detta var dagens inlägg, hoppas att jag kan lägga upp ett nytt senare ikväll efter filmen! Ha det bra och njut av er fredagskväll !
/mickan

lillasyrran på nyår

obs

bättre bilder kommer, håll ut !


everybody needs to exercise

Dagen kändes lång även om vi slutade 13.35. Jag kom hem i snön och gjorde mig en macka. Sen satte jag mig vid "stora datan". Vi har nämligen en dator inbyggd i vår TV så det blir väldigt stor skärm :P Kl fyra ska jag ha träning och då måste jag nog äta lite mer än en macka innan jag åker. Det får bli den sista chokladmuffingen mohahaha !
När jag kommer hem utan någon kompis så har jag verkligen tråkigt! Eller asså det är ju inte tråkigt att skriva i bloggen, men vad ska man göra sen då ? Jag tror att jag kör lite Wii Fittness som uppvärmning till träningen. Jag börjar faktist bli bättre på min kroppshållning och balans ! Men jag ska bara säga att ikväll måste jag göra min matteläxa och träna inför No-prov imorron så det blir nog bara ett eller två inlägg till idag, Mer hinner jag inte tyvärr. Ha det gött.
/mickan


top model

Gokväll bloggen! det här blir mitt sista inlägg för idag. Jag har precis ätit farmors goda sockerkaka och farfar gör just nu kola så snart blir magen nöjd igen. Jag ska gå ner och kolla på Top Model men ville bara säga god natt och att alla ni som läser min blogg är underbara! Det är ju ni som gör bloggen så bra ;) puss på er alla och fortsätt att lägga en röst på inlägget "skor VS skor". SES!
/mickan


dagens frisyr ! ↓

 

mycket lätt frisyr som jag kan skriva instruktion till om ni vill någon dag !
/mickan


i´m not gone, just away for a while

Rubriken säger mkt, det blir inte den bästa uppdateringen ni någonsin har sett men en eller två inlägg / dag blir det nog. Det är såhär att jag har ett prov i slutet av veckan som jag verkligen inte vill misslyckas då så jag pluggar lite extra inför det. Sedan har jag även några läxförhör som jag måste ta tag i. Men kika gärna in lite då och då för jag har inte gett upp ;)
/mickan

skor VS skor

okej, vilka vinner? vilka är snyggast?
/mickan

 VS

styleless

"Tjo Tjo" . Idag var skolan kort, kändes det som. Jag började 08.35 och slutade 13.40. Vi fick gå lite tidigare ;) När jag kom hem så tog jag en av mina nybakade chokladmuffins ur skafferiet. Jag satte mej och kollade på Made på MTV. Riktigt tufft program :p Sen var det dags för träning och vi hade vekarie. Han körde riktigt hårt med oss, var helt slut när jag kom hem. Sedan åt jag lunch, duschade och tränade till No-prov på fredag. Men nu sitter jag här kära läsare. Klockan 21 går det en film på Kanal 9 som heter Bara en dag. Den verkar bra! Men jag måste läsa på No-provet lite till. c-ya soon!
/mickan


milar

När jag var i Spanien så såg jag en tidning som hette Milar :o Det finns en affär i Spanien som heter Milar. Det va rätt roligt att se !


gårdagens outfit

jaa... såhär såg jag ut igår när vi hade gäster
/mickan

 

I♥shopping

Igår och idag har jag vart i affärer. I ♥ it! Jag har köpt 3 nya plagg och funderar på att köpa ett fjärde... Men i så fall får det bli en annan dag. Nu är jag helt slut. Här kommer bilder på vad jag köpte igår och idag. (Byxor är från idag, resten igår)
/mickan

 

en  blårandig tröja, en rosa-orange t-shirt och ett par höga, gråa cheepmonday

ska ha gäster om 30 min.

Ska ha gäster alldeles strax. Idag har jag vart i centrum med Nora och Shadde och jag köpte två tröjor. En bild på de kommer imorron för det blir sent idag. Plus att det kommer en dagens outfit. Missa inte att kika in imorron! Antingen kommer de på morgonen eller på kvällen efter middag. ha det bra tills dess. kraam
/mickan

the eye

the eye can tell you the outside, but not the inside!


/mickan

let´s dance

Just nu kollar jag på Let´s Dance men det är ju reklam...så jag tänkte skriva ett litet snabbt inlägg.
Idag har jag bland annat åkt skridskor på idrotten. Det blev ett kort pass eftersom bussen kom sent och tog en massa på lektionen. Men det gjorde inte så mycket för jag frös ihjäl ! :S Efter idrotten så åkte jag hem till elin o frida med jennie <3 Vi åt lite mellis och jättegod glass med halvgjord kladdkaka som sås! muuuums :) det var alltså kladdkakedeg så vi tog till chokladsås på glassen. huur gott som helst! Men nu börjar det så jag måååste dra nu! Ett till inlägg kommer senare. pöss
/mickan


feltänkt

Kollade just på termometern och den visar -7 grader. Min tanke om att Sverige skulle bli varmt och resten av världen kall var kanske inte världens bästa... Fast allt kan ju förändras! Världen är så himla konstig. Allt går upp och ner. Det snöade i Spanien, klimatet överallt är jättekonstigt, börserna stiger och sjunker heeela tiden och plötsligt är inte bilar farliga utan det är något annat som stör klimatet eller vad det nu är... ? Det är bara att vänta och se.
Men idag har jag haft träning och det gick jättebra idag. Nästa helg har jag tre matcher så vi får se hur de går... Men nu måste jag fixa mina naglar. En bild får ni imorron om det är någon som är intresserad, hahha :p hugs
/mickan

not to much to say

Exakt, jag har inte så mkt att säga förutom att jag blev precis klar med två läxor till imorron. Det är för dåligt av mej att göra läxorna dagen innan! Jag måste skärpa mej... Jag håller faktist på att kolla på systemkameror så troligtvis kommer det bli mycket bättre bilder här på bloggen och det är alltid skönt att veta. Funderar på Canon eller Nikon. Vi får se hur det blir. Tips på några bra? återkommer ikväll, kram
/mickan


jag vet.. jag har många bilder på mina ögon -.-

god morgon !

nu sitter jag hemma och kl. 08:30. jag har sovmorron till 09:05. superskönt. jag har hunnit göra en läxa som jag inte hann göra igårkväll och nu är jag precis klar med frukosten :) måste fixa resten nu. puss
/mickan

ska allt förändras?

Jag fick nyss höra av släkten som bor i Spanien att det var -6 där på morgonen! Det är ju till och med varmare här i Sverige. Ska all värme komma till oss nu? Det kanske blir varmare här än i Australien? Hahah, om kanske några hundra år...
/mickan

Mando Diao - Long before Rock´N Roll

superbra låt av Mando Diao. jag har faktist ingen aning om vilka de är men jag hörde låten på MTV och den va jättebra ! :) Videon är lite konstig men rätt bra. jag gillar lite Rock´N Roll låtar. har ni några tips på några bra?
/mickan

"Knuten"

förlåt att jag inte har skrivit på hela dan men det är bara för att vårt internet inte har funkat  "/ men nu gör det det :)
här är en bild på "knuten" på tröjan som jag har visat i tidigare inlägg. Jag rekomenderar att ha en liten knut eller toffs på sidan av tröjor som är för långa. det blir riktigt snyggt faktist! testa nån gång ;)
/mickan


äntligen klar.

nu har jag pluggat klart för idag. det blev lite engelska. ska kunna en dialog by heart. förresten, jag behöll tröjan me solglasögonen på som jag visade i tidigare inlägg ! jag tänkte att om man sätter en knut på sidan blir den inte så lång och det blir rätt snyggt då. en annan option är ju att ha mina höga byxor.
imorron kommer en bild på när jag hade knuten :) sov gott.
/mickan

mondaay

ooh god. skola en hel vecka igen ! prov nästa vecka... och v.6 och v.7 !! måste plugga... måste plugga... måste plugga... det går säkert jättebra. :) hoppas jag !
kl. 17 idag hade jag träning och den gick bra fast det var första gången efter jullovet. men nu måste jag plugga lite. ett till inlägg kommer säkert ikväll och annars kommer fler imorron ! ;D ha en bra kväll om vi inte ses.
/mickan

tro inte på allt du ser


tjejer vettu ;)

jaa, som vanligt så har tjejer (eller iaf vi) inte så lätt för sig att bestämma vad de ska göra när de är med varann. först skulle vi göra det ena, sen skulle vi göra det andra och sen skulle vi till centrum men ingen kunde sjuttsa osv. jag har ingen bussremsa heller så... Men tillslut åkte vi iväg till centrum för pappa kom hem tidigare ! :) jag köpte en tröja som jag inte är riktigt säker på om jag ska behålla eller inte, ser mest ut som ett nattlinne :S... vad tycker ni?
/mickan


sorry för sne bild :/ (det är bilder på glasögon :p)

amandas blogg

ni måste bara kolla in min kompis amandas blogg ! hon har en frågestund just nu och svaren kommer imorron så skynda er att fråga en massa frågor !
/mickan

slagg hos jennie <3

tjaa, igårkväll så sov jag hos jennie med elin o frida. vi hade jättekul. åt chips, kollade på let´s dance, satt mkt vid datan och snackade en massa... sånt man brukar göra typ :) det blev väldigt sent men vi hade så himla mkt att prata om ! :p
sen vaknade vi kl. 12 för att min mamma ringde -.- vi åt frukost och sen bäddade vi lite o sånt ! jag hade iaf jättekul  :D 
vad gjorde ni igårkväll ?
/mickan







p.s jag rekomenderar filmen "She´s the man" . fick låna den av elin och den var faktist riktigt bra! d.s

tjo bre bloggen !

jag har inte så mkt att säga idag... det jag har att säga är att skolan funkar på jättebra just nu. alla har happy face och inga läxor !
efter skolan stack jag hem till Katta med Tove och kollade lite på hennes ursnygga rum ! hon har en gå-garderob ! hur coolt är inte det ? sen kollade vi på americas funniest home videos och töntade oss framför spegeln mellan reklampauserna ;p några supersnygga kort blev det verkligen... NOT!  aja, ska  äta nu. ikväll blir det väl nån film och sen Let´s Dance. det är ju säsongstart idag ! många man känner igen är med :) t.ex bloggaren Blondinbella. have it your way,
/mickan

första skoldagen

jaa.. för säkert många andra var det första skoldagen idag och det var ingen skillnad från en vanlig torsdag ! vi hade samma lektioner och allting.. men vi har inte fått nån läxa än ! wiiihoo. hoppas att det håller sig länge.
efter skolan va jag me elin <3 vi gick först hem till henne och käkade mellis och kollade på desperet housewifes. (gammla avsnitt) sen stack vi hem till mig och körde Wii haha :) vi satt oss sen lite vid datan o.s.v. men nu har hon gått hem :( hon skulle äta och det ska jag mee ! så pusspåkinden
/mickan

ny design

vad tycker ni om den nya designen ?

jag själv blev jättenöjd !  :D det blev lite animal-tema. nu måste jag göra mej i ordning för skolan imorron ! :(  pusspåer
/mickan

tillbax till kalla sverige !

nu har jag varit borta tillräckligt länge, eller vad tycker ni ? några klagomål har kommit men nu sk ajag börja blogga igen.
igår kom jag hem från spanien och fick en stor chock när jag kollade på termometern.  -9 grader !! :O
imorse så gick jag och familjen en promenad och gick ute på sjön. det va iiiis över hela. så himla fint ! det är faktist ganska skönt att vara tillbaka här. och jag längtar till imorron för då börjar skolan. jag menar... jag vill träffa alla kompisar, inget annat !
igårkväll så fick vi lite paket av mamma och pappa i eftetskott:
Wii Fit balance board
jättefin sjal
toffsar och hårspännen
ett stort vetebälte som man värmer
money

jag är jättenöjd och Wii Fit balance board är jätteroligt. man tränar upp sig till en starkare och bättre kropp (a) plus att det finns en massa balans spel som snowboard och rockring o.s.v...    pusspuss
/mickan


syrran  jag  mamma