RSS 2.0

halloween is here

halloween är en högtid som inte så länge har funnits i Sverige. det kommer från USA. halloween är när små barn kommer och plingar på folks dörrar. först har man ingen aning vilka de är och ibland får man aldrig reda på det, men i vissa fall ser man det direkt (de som inte har klätt ut sej så bra då). de hotar oss för att få lite smågodis och när de kommer hem sen har de en hel full påse som troligtvis papporna äter upp. det är en liten förklaring om vad halloween är.
själv har jag inte gått runt och gjort sånt. jag har istället träffat nora och shadan <3. det var rätt länge sen nu. vi gick på bio och såg baby mama. den var bra, jag rekomenderar den! vi var själva på bion förutom en gubbe som jobbade där, han tog lite rast och satte sej och kollade han med. annars skulle vi ha rätt kul och springa runt lite där på bio, hahha det var vår lilla "plan" :)
när vi hade sett filmen skjuttsade vi hem shadde och drog hem till mej. av någon konstig anledning så såg nora och jag ut som läskiga halloween robotar när vi "dansade" till jb´s musik   x)  men men, det var min halloween. hur var eran?
/mickan™


i will be back

hey,  idag har jag bara chillat. känner på mej att förkylningen attackerar. har haft ont i huvudet hela dagen och kan snart inte sitta länge till eftersom ögonlocken inte har någon ork kvar. hoppas att jag blir bättre tills imorron. jag ska träffa några kompisar då som jag inte träffat på ett tag. ska bli spännande :) <3
kisses and hugs,
/mickan™


sthlm idag !

tjubaluba ! :)
idag var jag i sthlm me mamma och syrran, vi shoppade såklart (a) <3
vi var inne på:
the english shop
gina tricot
h&m
bik bok
weekday
belle
jag köpte en del kläder. t.ex. byxorna på bilden, från Weekday :)
vi hade jättekul :) roligaste dagen hittills ! ha det bra, jag skriver imorron,
/mickan™


TIPS: bästa fikaställe på Söder: Fyra Knop Creperie

tråkigt höstlov hittills

hejsan !
höstlovet är rätt tråkigt hittills faktist. jag har inget att göra och ingen verkar kunna göra nåt heller. på fredag blir det nog roligast. då ska jag på bio med några kompisar från min förra klass, nora och shadan <3. vi vet inte vilken film vi ska se än, men vi funderar på att se step brothers. på onsdag eller torsdag ska jag till stockholm me mamma och syrran. vi ska höstshoppa lite :) det är ju alltid kul. hoppas att ni har det lite roligare än vad jag har.. :) ha det bra!
/mickan™


headern ! :D

nu ska ni få höra :)
jag håller på att göra en jättesnygg header som jag knappt har börjat på. men jag vet hur den kommer att se ut.
jag kommer inte ge några ledtrådar tyvärr, men ni får gärna gissa lite i kommentarerna :)
headern kommer inte att vara klar för än höstlovet är slut. det är en rätt svår header så det kommer att ta mej höslovet att göra den. ni får ha tålamod ;) men gissa i kommentarer på hur den ungefär kommer att se ut :) det blir kul !
ha ett skönt höstlov allihoppa. mitt börjar idag !
/mickan™

headern..

tjoo brääh

jag håller på att fixa med min header som ni ser. den ska inte se ut såhär. om man går in på kommentarer och kollar på headern så är den rätt. så fort jag får lite tid över så ska jag fixa det, iaf försöka! (a)

fortsätt kolla vidare i min blogg ! det uppskattar jag jättemkt !

idag ska min syrra tävla i konståkning och jag ska förstås åka och titta då. hoppas hoppas hoppas att det går bra. det säger jag ikväll eller imorron. jag tänkte shoppa lite senare kankse. ni får se sen :)
men nu ska jag duscha. vi sees ! <3
/mickan™

måndags,

nemen tja,
i måndags så firade mina fina kompisar mej med att de hade köpt en tårta som vi åt efter skolan :)
det var assjysst ! på tårtan så stod det GRATTIS MICKAAN <3
Tack, tack, tack till er ! <3
vi hade jättekul, inte sant? hihi
här är två bilder (bara två tyvärr):

  

/mickan™

yes,

tjo,
idag kom internet tillbaka men telefonin funkar fortfarande inte :(
jag kan iaf blogga igen :)
imorron börjar jag kl. 09.05 så jag har lite sovmorron. (a)

berättar om fina måndag imorron <3 det hände något väldigt kul så missa inte det !
vi hörs!
/mickan™

födelsedag idaaaag :)

idag fyller jag år :)
jag har fått lite presenter nu på morronen:
smink
en nesesär
lovikkavantar (bild kommer sen)
the sims 2
en jättesnygg tröja (bild kommer sen)
smycken
en jacka
jb´s nya skiva
pengar och lite annat :)
 just nu håller vi på att göra en jättegod chokladtråta :D eller mamma gör den, men jag hjälper ju till att äta det som blir kvar sen :P

jag knakse lägger upp bilder senare. ikväll ska vi ha gäster, mest släkt.
hare bra !
/mickan™

internet är kass!

tjoo alla skööna där ute :P
nu är det såhär att hemma hos oss så är internet paj. allt! det jag använder nu är såklart internet men jag hat tagit det från grannen. det är därför jag skriver detta inlägg nu.
man kan inte ringa till oss, jag kan inte använda internet på nån av datorerna förutom mammas jobbdator. men den får jag inte använda hela tiden...  de sa att det förmodligen kommer tillbaka runt 3-4 dagar ! :(
men bara så att ni vet. jag skriver såklart ett inlägg och berättar när det har kommit tillbaka.
btw: jag fyller år på söndag :D tonåring vettu ;) jag läntar som bara den !
jag säger vad jag fick och så sen. nu håller jag på att leka lite med photoshop ett tag eftersom det inte finns internet som jag har sagt typ tusen gånger nu :O
aja, nu ska jag göra lite pannkakor till middag, mina egna :) det ska bli kul. ha det göött !
/mickan™

dålig dåligare dåligaste mickan på att uppdatera!

jag vet, jag vet, jag vet! asså det är säkert inga som läser denna blogg längre eftersom det är så dålig uppdatering och det är väldigt tråkigt tycker jag oxå!
antingen är det så att jag inte hinner eftersom vi har supermkt läxor och sånt i början på terminen nu eller så är det så att några dagar har jag helt enkelt inte orkat.
jag har sagt flera gånger att jag ska bli bättre på att blogg och jag har sagt till mej själv att jag måste det... men det har aldrig blivit så.
jag är en dålig bloggare helt enkelt! :(
jag vet inte vad som kommer hända denna vecka, för det mesta tråkig skola. MEEEN på söndag 12/10 fyller jag 13 åår! :D då är det sjäääälvklart att jag ska skriva ett inlägg om hur det va på min födelsedag ;) och det kan jag faktist lova!
jag kanske skriver några inlägg till denna vecka tills på söndag, men som ni vet... man kan inte lita på mej när det gäller bloggandet. ajabaja mickan!
Nu ska jag läsa lite, det är svenskaläxan till imorron -.-
kisses  /mickan™hör inte till inlägget, men han är såå snygg <33

inget mer bloggande på ett tag.. :(

tja tja!
ända tills på lördag kväll (kanske) så kommer inte jag skriva i bloggen. tills dess har jag fullt upp.
min mamma ska bli doktir i kemi så vi ska ha fest imorron. jag är ledig från skolan då (a) <333 HAHA! (fredag)
soo, see you on saturday or sunday ! ;)

/mickan