RSS 2.0

slaggat hos jennie <3

tjoo alla skööna människor där ute :D <3
igår och idag slaggade jag hos jempss ! vi hade suuperkuul.
först stack vi upp till ica och köpte kebabtellrik som vi åt hemma hos jennie. vi hyrde en film oxå. Hitch. sedan kom frida och elin oxå :D vi hade lite party asså ! vi hade oxåköpt massa goodis, glass och popcorn ! hahha.
först bäddade vi lite och så. jennie längst in, sen frida, sen jag och sen elin. jag var lite klämd där i mitten :) <3
sen satt vi lite framför datan och va inne på pea och youtube (a) haha. vi kollade på bebisar som skrattar ! hahhah. ;) sen gick vi ut på en liten spökrunda? haha. det var lite läskigt när man inte såg nåt plus att det var dimma ! :o men vi gick runt lite och var suuperrädda. hahha ! vi filmade allt. men den kommer jag inte att lägga ut tyvärr ! hihi. elin och jag gick in och frida och jennie gick ut igen fast den här gången med tintin (jennies söta hund). men sen kom de in.
då satte vi på oss pyamas och massa sånt. sen hade vi lite popcornkrig :P hahha. frida missade alla ! hahhaha <3
sen proppade vi i oss lite goodis och såå.
när klockan var runt 24 så satte vi på filmen Hitch, och den slutade runt 2 på morronen.
efter filmen som var faktist jäättebra så snackade vi en massa och såå. som man brukar göra typ tills man somnar.. och tillslut så somnade vi runt kvart i 4 på morronen.

på morronen så vaknade vi typ 10 och då hade frida och jag lite popcornkrig igen :P
sen åt vi frukost och frida gjorde väärldens äckligaste gegga av den ! (se bild)
aja. vi klädde på oss och satt lite vid datan. lite senare efter att vi hade gjort i ordning oss så stack vi upp till ica och lämnade filmen. sen stack jag hem. då var det dags för luunch.
aah, vi hade det suuperkul ! <33
/mickan

  
   

dagens bääästa låt

I don´t want to miss a thing - AerosmithGRATTIIIS JENNIE!

GRATTIIIS JEENNIIE GUMMAN <33
13 år idag
, tonåring, ett år äldra, mera krav, närmare vuxen... jaa, om man bortser från allt det dåliga så är det ju rätt sjysst att fylla år :) man får ju presenter, man känner sej lite mer bestämd, man får snart köra bil :D hahha, grattiiis iaf älsk. <333

vi hade ett litet "kalas" efter skolan x) alla hade köpt en tårta till jennie och den åt vi efter skolan :D det blev lite tårt-krig i slutet... men jag fick iaf två bitar =) hahhaha <3 Jennie fick rooosen :D här är lite bilder:

  

/mickan

måndag.

och så kom måndag igen.. -.- inte riktigt längtad.
skolan var okej, det gick ganska snabbt. efter skolan så kom jag på att jag inte hade några nycklar (som vanligt) så att jag trog hem till elin och frida <3 först gick elin och jag ut med deras hund sigge och är suupersöt! sen gjorde elin och frida lite läxor och då kollade jag på Smallville (eller hur det stavas) (a)
när de var klara så gjode vi tillsammans franska läxan. vi skulle skriva brev till några i Liiiidingö ! Jag hade fått en tjej som heter Sofia. Hon verkar väl sjysst! :) när vi hade gjort klar den så ville elin och frida ha några låtar fårn min mobil så de tog den och höll på lite. frida blev inte riktigt klar eftersom jag var tvungen att dra på träning. hon får fortsätta imorron ;)
träningen var väl okej, det gick inte så bra i sörv... men det går att träna på :D
jag skrev upp mej för att få åka till stockholms open den 4/10 och det är bara 10 som får följa med så jag hoppas ju att jag är en av de! vi får se..
men nu ska jag kolla lite på moovie så vi ses !
xoxo /mickan


äntligen helg..

saknat mej?
äntligen helg ingen!
jag kommer nog vara lite upptagen denna vecka och kanske lite mer än en vecka eftersom mammas kusiner kommer och sen mormor och morfar + morbror. (de bor i spanien)
jag ska försöka skriva några inlägg, men det kanske inte blir så mkt, :(
vi hörs./mickan

ögon !

jag har lärt mej photoshop ganska bra nu och det här är lite ändringar jag har gjort.. vilken färg skulle jag passa bäst i?

      

skriv i kommentarer vilken färg på ögat var finast. bild 1, bild 2, bild 3, bild 4, ... osv.

/ mickan

photoshop

lite ändringar i photoshop:// mickan

öga...

haha, jag hade bara lust att lägga in ett sista inlägg för idag. jag har typ inget att skriva men jag har tagit en bild som jag är ganska nöjd me... hahha! :) <3
bild 1 blev bättre än nr. 2.. eller vad tycker ni? (a)

 
bild 1                                      bild 2

från yesterdays inläggigår berättade jag att jag hade fått nya skor och att jag skulle lägga upp en bild.. här är den !
snygg? kommentera <3
/Mickan

tjoo brääh

hahha, jag vet inte vad som är roligt men jag vill bara skratta :o jag är konstig ibland.. men men, jag hade på mej mina nya fiina skor idag :) jag köpte de i fredags på scorette i kista ! de är uursnygga tycker jag (a) det kommer nog några bilder sen, eller det kommer nog redan ikväll om jag inte ska titta på my name is earl x) den verkar superrolig faktist ;)
men nu ska jag äta , jag skriver kanske lite mer sen. vi ses !
/mickan

ett onödigt inlägg:

detta är ett litet onödigt inlägg, men jag ska bara säga en snabb sak. det handlar om alla mina andra inlägg (eller de flesta) .
de orden som är i fetstil på mina andra inlägg är de orden som det handlar mest om... till exempel i det här inläggen skulle jag sätta fetstil på: snabb sak, orden, fetstil. då kan man se innan man börjar läsa hela inlägget så kan man läsa de orden som är i fetstil och då vet man vad inlägget handlar om!
smart vah? :p
/mickan

© milar

skolan..

tjoo,
skolan funkar på som vanligt. vi har mycket läxor nu jämfört med mellanstadiet. men så är det ju!
när jag gick hem från skolan idag så var jag helt 100% säker på att min väska vägde MINST ett ton! det är faktist sant.
jag gick och la mej i soffan direkt när jag kom hem för jag hade sån himla ont i axeln ! (av min väska då)
vi har fått en massa mappar och allt! det är jääättejääättetungt asså! och till exempel imorron har vi 5 läxor och till fredag har vi 4 läxor!!! asså 9 läxor på två dagar! sjuuukt! jag visste att det skulle bli hårt ihögstadiet med pluggandet, men så här hårt!? aja, nu måste jag gå och plugga lite, haha. men jag kanske skriver nåt ikväll. vi får se
Ciaoo /mickan


uppdatering på denna blogg = sämst !

jaa... som sagt ! jag uppdaterar bloggen jättesällan nu och det är jag mycket ledsen för! jag har helt enkelt inte haft tid, det är mycket med skolan och läxor nu i starten och det gäller att komma igång bra.
på sista tiden har jag egnat en hel del tid åt musik faktist (a) jag har spelat mycket piano och försökt att lära mej nya låtar på piano som SOS av jonasbrothers. då sjunger jag till förstås. sen har jag oxå spelat lite på girlfriend av avril lavigne.
men nu ska jag börja blogga lite oftare, eller iaf försöka... (a)
okej, från och med nuu ska jag försöka blogga mer ! <3
/mickan


(gammal bild)

vad tycker ni?

vad tycker ni om att texten är en svag grå?
skriv något nummer från 1-10 där 10 är bäst. (i kommentarer)
blev det snyggt eller inte?
:p

/mickan

hmm..

vf ska allt vara så komplicerat?
vf kan inte allt vara enkelt?
säg det till mej och jag blir nöjd ! <3

/mickan