RSS 2.0

bite me

Kylan har grabbat tag i hösten och bitit sig fast på och i mej. Cyklade iväg och hämtade syrran nyss och heeerregud vad det är kallt! (!!!!!!!!!) Det var som om min tunga precis skulle frysa till is och mitt hår stelna av frost. SHIT säger jag bara. ushush längtar redan till nästa sommar.
Vet inte varför jag inte gillar vintern. Gillar den inte alls överhuvudtaget. Tycker bara den är obehaglig när man tänker på folk som sitter på andra sidan jorden och har det varm och skönt dygnet runt, jag som är kallblodig också. När jag blir stor ska jag flytta till ett varmt land med sol 24/7 ! Längtar redan till 100% på sommaren 10. (konstigt att säga sommaren 10 och inte 0 någonting..)
Soffan och filten med Idol på högsta volym - here I come!

OH MOMA

leggings h&m, skjorta h&m, armband spanien, ring h&m, väska åhlens (mkt h&m hihi)
Tack mamma för att du klippte my new skjorta. Innan var det ner till knäna och mami gjorde det riktigt bra. *STOLT*. Det var iaf dagens outfit.
Idag hade vi So-prov. HOPPAS det gick bra för det kändes som det! så går det uselt... haha nej det ska det inte!
Imorron börjar vi 09.30 och slutar runt 11. Soft dag. Men det är orientering -.- Hörs imor´n
peaaace out,

lackat




Två sätt att bära lacktights :) Nu har vi äntligen hämtat de. Skjortan jag beställde var bra i bredd men på längden gick den ner till knäna på mej (!) ,så kort är jag.. Dålig uppdatering i helgen för att jag måste förbereda mej inför so provet på måndag!!
peaceandlove

jempss

GRAAAAAATTIS BÄSTA JENNIE! DIN DAG IDAG :D HA DET UUUUNDERBART!! ♥♥♥

Bilder på tårtan kommer imorron. Har en hel bunt med plugg jag måste minska nu. Night!


oosis!

Förutom att det är världens sämsta dag så jag världens otur också!
H&M kläderna har kommit och mamma åkte för att hämta de men hon HANN INTE!! För affären stängde så vi måste hämta de imorron och nu vet jag inte vad jag ska ha på mej imorron :S åångest åt allt.
Men jag ska sätta mej och titta på idol och sen kolla på en film som heter Systrar i jeans. Börjar 21.00 på kanal 5
so looong boys

tuesdaytuesday

Skabbig tisdag. Dåligt väder. Tråkiga lektioner. Men vad gör man på andra dagen i en ny vecka? Alla tisdagar är detsamma.. nästan. Vi fick liksom orientera på idrotten.. i regnet!
Jag har i alla fall cyklat hem i regnet, tittat på Gossip Girl (my drug) och pluggat. Finns det något tråkigare inlägg än dethär? haha det är så tråkigt att det blir kul. Håller nu på att fixa mina pengar. Ordnar upp de liksom och räknar. Såg att Elin Kling hade fått en ny assistens. Grattis till henne! Nu tappa jag räkningen, bara att börja om -.-


ph: by me


tisha

Framsida
baksida
I ♥ you but I ♥ me more. En av mina favorittröjor! Köpt i Spanien på en affär som heter Bershka. Hoppas den kommer till Sverige någon dag. Köpte den i somras och den har mest används till playan över bikinin. Men nu funkar den lika bra över ett par jeans eller shorts :) Väldigt inspirerande tisha. Sy en liknande med annan text? Kanske..

outnight


leggings, linne hm, tjocktröja bikbok, väska åhlens

Jag och tjejerna (Elin, Katarina, Jannica, Linnea, Sandra och jag) hade lite picknick på bjöta gräsmattan vid fotbollsplanerna. Jag och Elin hade köpt pizza till middag som vi delade på. Vi stack hem runt kvart i åtta för hon skulle plugga och jag med. Det var redan mörkt fast klockan inte alls var mkt! Buhuu. Men det var iaf trevligt att träffas allihoppa :)
Imorron i skolan på debatten i SO ska min grupp klä oss till Hippies! HELL YEAH haha. Ni kanske får en tjuvtitt på mina kläder... haha peeace out!

btw: om någon undrar vad den våta fläcken är på min tjocktröja liten bit över min väska så är det från att jag satt på det våga gräset.(vet inte hur det kommer sej). bilden är alltså tagen efter middagen.


somsagt..

.. så har ni här bilderna från lunchen med Elin i stan hihi :)
Jag har tyvärr ingen aning om vart bilderna på maten tog vägen(!!) så ni får en bild på min outfit och en jättefin *host* bild på mej och elin.. (oj vad mkt man ser!?)


fanns fler men wtf är de!!??

timegoesspice

Väntar på att Elin ska komma! Hoppas hoppas att hon inte har glömt mobilsladden för annars blir det lite svårt att ladda upp bilderna från igår.. (tyvärr mobilkvalité)
Det är nån stor marknad som vi kanske går och kollar in med lite fler folk då. De packar ihop 16 så vi får se om vi hinner. Nej nu måste jag klä på mej lite bättre kläder. Sitter här med shorts, men ska nog byta för det blåser en del även fast det är fantastiskt väder. En dagens outfit får ni ikväll. puuss

Donken

Nithalsband JC, kuvertväska Åhlens
Det var underbart att sitta i solen med Elin i stan och äta donken. Bilder på det kommer imorron.
Ikväll ska jag äta middag hos gamla vänner, härligt! :)
kisses

Dedline

Vi hade en massa handouts i engelskan som vi var tvungna att vara klara med till en viss dag. Jag hann med DEDLINE, haha är så stolt över det :)
Idag tänkte jag åka till stan med Frida o Jennie och fika + snacka. Det är så soligt och varmt ute idag (superskönt) så det är perfekt dag att sitta på en utefika med en chailatte eller en kall smoothie.
Bilder imorron. Utefika + Outfit.

efterskickat

Nu har jag skickat efter ett par kläder från h&m ♥ Here they are! De kommer med posten nästa vecka :) uuh I´m happy!





nu måste jag plugga och sen blir det idol! se yah

1ettone

Wiihoo, kom på delad förstaplats i veckans blogg hos MammaMia
Tack alla som röstade! ♥

plugg


pic: by me

Åh va jobbigt det är att plugga! Jag tror att alla ungdommar i hela världen tycker att det är jobbigt förutom de onormala. Det kan va kul med vissa läxor, tillexempel musikläxor och typ hemkunskap när man ska laga mat hemma eller så. Men matte, no, franska och alla andra ämnen är tråkigt att plugga på hemma! Varför kan man inte göra allt i skolan bara?
Nu är jag äntligen klar med plugget för idag och ska sätta mig ett tag och kolla på idol. Det är väl där kvällen väntar. Kommer upp vid reklampauserna och läser kommentarer om ni har nåt att tillägga :) shoo så länge

cubizk

La nyss ett assnyggt pussel :) HA-HA


leggings, lång tisha åhlens, armband spanien, ring hm

Står ett stort glas vatten bredvid mig och jag skulle precis dricka när jag såg att det låg en död bananfluga flytandes på ytan! USCH FY BLÄ. Dricker aldrig ur det vattnet mer. Den kan ha spytt eller kissat eller vadsomhelst innan den drunkna... förlåt alla känsliga läsare!
Imorron ska klassen till Tekniska muséet. Vi får väl se hur vi uppför oss där.. haha.
Nej nu ska jag kolla runt lite på önskade kläder på internet. Det är trots allt inte så långt kvar till my birthday :D wiiho!

hot or not? hiss eller diss?

Inne med mittbena eller inne med snebena?


Va fin jag är ja vet :)


Vad har DU för bena?

buhuuu

Jag är sjuk -.-
ni får bilderna imorron när jag kanske känner mig bättre :/
puss så länge

elina

sitter här med Elina o vi har precis ätit kooorv! haha, snart börjar idol (våran drog). Så vi draar ner till tv.
Ikväll kommer ett inlägg där ni får se mitt håår i mittbena och i snebena. Rösta vilket som är finast - ikväll!
ciaaaao :)


RÖSTA PÅ MIG

wihoo :) Jag är med i topp 5 bloggar. Gå in och rösta på min blogg (om ni tycker den är bra förstås). länk här.
Taack på förhand och hooppas att jag vinner :D


*överlycklig*

idol 09

Nu är idol slut för idag. Imorron blir det mer.
Engelska på G, sen bedtime.
night


outfit i 3D


 kjol bikbok, linne trendy petite, kofta gina tricot.

tjeena mittbeena! Har precis bestämt mej att köpa ett par leggings i nån form av fake mockatyg? De glänser lite som läder och är jättemjuka. Från H&M. Sen letar jag efter nitarmband och nitskärp, nån som vet ett schysst ställe?
Elina är hemma och äter men kommer senare för att titta på idol kl. 20.00! Eller så blir det att jag kommer dit? Vi får se.. Men såg ni igår på idol? Killarna som lurade juryn? Hahahaha jag trodde 100% på det. Sköna lirare. Nu ska jag kika runt lite och se om jag hittar mer clothes, sen är det käk på G.

p.s ser ut som om jag har jättekonstig kropp, men det är bara på bilden. värsta bigga armen :O

nu är frågan..

nu får ni hjälpa mej lite! Jag tänkte att det skulla vara snyggt med lite ändring i bloggen så jag tog min tid åt att göra en ny header. Vill ni att jag ska ha kvar min gamla design eller ska jag köra på den nya? :)

1. gammal:


2. nya


RÖSTA!

090909



Sitter och lyssnar på förmodligen världens finaste låt. Lyssna här. Only hope - Mandy More.
Idag är det ju 09-09-09. Hoppas ni inte glömde att önska er nåt när kl. var 09.09, annars får ni vänta tills nästa år :/ Det blir bäst när det är 11-11-11 kl. 11.11 , BARA ETTOR :D hahah.
Elina åkte iväg på träning och jag ska göra lite engelska som faktist börjar bli ett kul ämne :O Sen måste jag göra klart matten som inte riktigt är lika kul. Men man måste göra det man måste! vi höörs efter det! :) kissees


tjobree

sitter här me Eeeelina! :) Vi har lyssnat mest på skön musik.
Idag hade vi skolstaffett typ och våran klass kom 4a. Av 6 klasser.. inte så bra men alla kämpade och det är det som räknas ;) Hahaa jag höll på att snubbla när jag sprang på gruset. Piiinsammt. Men det gick braa. Nu sitter Elina här o tar smygfoton på mej så nu måste jag skydda mej. Hon ska snart på ridning, seeee ya tonight!

ja é klaaar

Finally klar med alla läxor för denna vecka. Har bara lite matte kvar med det sparar jag till imorron.
Det står ju ja é klar i rubriken. Tänkte att jag var klar med läxorna men kom och tänka på en heeelt annan sak, hahha. När man var liten (iaf jag) så skrek jag alltid JAG È KLAAR när jag var klar på toaletten. Nu skrattar jag ihjäl mej när jag tänker på hur fånig man lät, t.o.m på dagis skrek jag. Inte bara jag, ellerhur?


mrs right


sturmpisar, långt svart linne trendy petite, vit tshia gina tricot, ring h&m, väska dolce gabana.

Jaa, sitter här så stolt över att jag är klar med engelska läxan men märker nu att jag måste börja med matten idag med. Så jag har lite att göra just nu men återkommer ikväll, annars har dagen vart bra!  tjiing

alottodo


pic: by me

Kvällen hos Hanna va great! Vi åt godis *host*.. vi som skulle va nyttiga. Menmen det går nt att hålla sej borta när det står framför sej och skriker på att bli uppätet. Favoritgodiset i färg där!
Idag har det hänt mkt! Vi har haft loppis på gatan och fick ihop en del faktist. Syrran och jag fick dela på pengarna så vi får se vad jag chackar för de. Nu sitter jag här alldeles blå om händerna av blåbär som inte går att tvätta bort -.-
Har precis solat mitt lilla hemmasolarium för att hålla borta min blekhet. Nej nu ska jag plugga och sen i sängs,
laaaaaater


blingring


Va nyss och shoppade ny salva till läpparna och gick in på h&m en snabbis. Och där hängde ringen. Stackarn.. en sån snygging alldeles ensam. Så den fick följa med mej hem.
Ikväll ska jag sova hos Hanna så det blir ingen uppdatering. Äter även middag där - tacos!
Vi har köpt tropisk fruktsallad till filmen ikväll istället för godis och snacks. Vi kände att man måste vara lite nyttig ibland också, men fruktsallad tar jag nästan som godis. Lika gott.
Nej nu måste jag packa, seeeee ya!


pink



Titta titta titta vad som låg i Bikbok påsen. En efterlängtad rosa tjocktröja! Nästan neonrosa faktist, men åhååå va glad jag eee. ♥


nagelgodis


Klistrade på två fina diamanter på mina rosa naglar. (ej lösnaglar).
Det var jättelöjligt men jag klippte ut diamanterna från ett diamanthjärta i min klistermärkesbok från när jag var liten - haha! Tog bara lite papperslim och klistrade på de. Sen lacka jag över lite genomskinligt nagellack och vips! Så håller de i en vecka.

p.s inte precis världens finaste påklistring menmen..


Kräftskiva a la gata

Årets kräftskiva blev lyckad! Varje år har vi kräftskiva med hela gatan. Jättehärligt! Sång, spökrundor och snack. Det brukar vara så att det är jag som blir barnvakt i slutet av kvällen, men det är chill. Småbarn är så sköna såå.





pics: by me

glad ångest

haha förlåt att jag ändrar mig så mkt men jag känner att jag inte gör nåt vettigt på datan på kvällarna och det kan va bra att vara lite sysselsatt så nu ska jag försöka börja blogga lite smått igen.
Jag är säkert jättejobbig som inte kan bestämma mig om jag vill blogga eller inte. Men jag har så många bilder och så mkt text jag vill skriva till er så nu sätter Mickan igång igen!
kraaaaam :)

slödder

Bara ögnade igenom bland ett par.. ja.. gamla bilder kanske man kan säga, från somras. Kände att det var dags med lite bilder. Tyvärr mobilkvalité!


ett disko i spanien, 18års gräns

liten cykeltur me elina o frida

underbara barcelonaa!

blir mer bilder i veckan men med en lite mer proffskamera! :)