RSS 2.0

WARNING

Jag har inte bestämt mej än om bloggen ska läggas ner eller nt. Men här får ni ialla fall lite bilder. LÄS LÄNGST NER-


en outfit från helgen. tröja gina tricot.

så långa var de för en vecka sen. Nu några millimeter till.. snart några millimeter mindre!

dagens outfit och en cardigan till. tröja mango, shorts bikbok.

Om inte bloggen läggs ner så kommer jag använda den till sånna här tillfällen - När jag vill visa er något. Ibland blir jag så sugen på att bloggen och vissa dagar är det bara buhuu. Så när jag får ryck kommer det. Mest på nya kläder eller snygga outfits eller bara nåt roligt som har hänt. Men förvänta er inte inlägg varje dag! Kanske tillochmed bara 3-2 inlägg i veckan :/ Men skolan och kompisar kommer före och för att hinna med båda måste jag dra ner på bloggen.
Tack alla som läser den iaf! Ni är bäääääst, puuss från Miiickan

läggas ner?

Funderar på att lägga ner bloggen. :/ Det blir ändå inte så mycket uppdatering nu med att skolan är igång och så..
Måste satsa lite mer nu. Inga roliga inlägg när det inte finns bilder heller. Men nåt siiista sista inlägg ska ni få o det ska innehålla bilder! Men säg det ni vill säga om ni har klagomål eller nåt. Utan er hade inte bloggen hållt mer än ett år! Taack,

no longer



Herregud vad brännan försvinner snabbt :( När man vill va fin till skolfoto så försvinner allt. Får väl ta och sola mitt lilla hemsolarium. Täcker ansikte och byst, inge mer.. men man får turas om. Så litet är det. De ända ställerna som brännan sitter kvar ett tag är benen och magen. I ansiktet och på armarna ser jag ut som ett lik... snart iaf.
Jag är inte en sån person som är så blek att man bländas av skinnet, men nära på. Tur att man har en spanjorska som mamma så man åker till värmen ofta.
Nu måste jag städa mitt rum,
laaaaater

-ni får nöja er med en gammal bild tills jag har laddat upp nya.


shatja

Sov hos tvillingarna igår. Jag låg i Fridas rum o vi låg o snacka. Kl typ 02.00 på natten så kolla jag upp på fönstret, och där satt en stor fet nattfjäril! Vi tände snabbt som attan och tog hennes elrack (eller va det nu heter) och grilla den, mohahaha! nee, va taskigt.. men men jag kan inte sova med en sån i närheten, det är klart! Nu ska jag springa till Frida i regnet (igen) och vi ska kolla på "En pronsessas dagbok" hihii.
Godnatt på er!! Bilder kommer imorron, promise! Har vart lite ont om sånt..


-

allt är helt konstigt. saknar allt som var förut

tjena mittbena!

yoyoyo! Idag har jag hållit hus hemma hos Katarina med sin lilla valp Bella! Üüübersöt va den! Åt lunch o fixa naglarna med hennes nya nagelkitt. Man får aslena naglar! Måste önska mej ett sånt... Sen drog jag på pianoupprop o sen hem.
Imorron kommer Matilda hit, får se vad vi hittar på då hehe. Men ni får ha en bra kväll, puss pussgurkor x)

jag ♥ armband


från vänster: OKEJ, glitter, spanien, spanien, spanien, farmor, spanien, indien, FRIDA

Jaa, alla olika slags armband. Stora, små, synliga, nt så synliga.
Ni ser det mörka flätade armbandet? Nästan svart... Det är ett kompisband mellan Elin o mej. Det efter, bruna flätade, är kompisband mellan Elin, Frida, Jennie o mej. Sen de korall/oranga smala armbanden. De fick jag av Katarina när hon hade vart i Indien.
Min favorit är nog det med pengar på. Queen Elizabeth the second. Inte från England utan Spanien.
tudiluu

ps. om ni inte har så många armband kan ni alltid ta toffsar lr klockor, det blir oxå tjusigt. och jag brukar inte ha alla armband på samma gång bara två tre st.


hejsan själv

Godmorron! Sitter här i rummet o sörjer över att jag inte har nåt att göra. Senare blir det kanske ut på spaning med mamma efter min efterlängtade tjocktröja. Vi får väl se vad jag hittar på innan dess...
Just nu lyssnar jag på en av mina favoritlåtar, lyssna själva hur bra den är.


kväller

tjo folks! Har precis vart ute med lite kompisar. Häärlig kväll asså, inte alls kallt. Nu ska jag kanske försöka hasa mej till fotöljen och watcha en film, go natt.

Partypartyparty

Igår va det tjejmiddag hos Amanda. Skitkul var det! :D 15 bast blev hon idag. Vi åt piizza och drack pommac, kladdkaka med hallongrädde och rödavinbär+körsbär på. Kan det bli godare? knappast..
Sen glodde vi på Tånårsliv. När alla hade gått hem kolla vi på Djävulen bär Prada och sen snooza vi vid 3 typ.
Här kommer lite härliga bilder, puss


kjol monki, linne, halsband hm, armband spanien



födelsedagsbarnet (hon frös)

pooooooommac


amanda på g, GRATTIS GUMMAN! ♥

that was the night! Nu ska äälin o jag kolla på film.

sooooorry

Hinner inte lägga upp outfiten för ikväll. Nu är det snart fest. Ni får se alla bilder imorron. OFF I GO!

no idé

Har ingen aning om vad jag ska ha på mej ikväll asså. Måste börja tänka på det snart. Runt 18 får ni se vad det blev.
 tills då.

goddag!


gubbar o gummor, ännu en lördag!
Tjejmidda hos Amanda ikväll, kommer hem imorron och skriver då, bilder från kvällen kommer också upp förstås :)
Ikväll är det ju The voice men det hinner jag inte med. Vilka var på Ung08 i veckan?
Nu ska ja soola och sen ringa äälin o friiidapida,
puss

ribbon

Haha testade ju att göra en hårrosett och här har ni resultat:



tjaa.. inte precis Lady Gaga, men det var faktist första gången! Missade några steg men de får jag komma ihåg till nästa gång :)
Imorron är det tjejmiddag hos Amanda så ni får se bilder från den på söndag för jag slaggar där också. Kommer bli sketakul! Uppdaterar på lördagmorron,
hej dåååå

cut


strumpbyxor, shorts bikbok, linne bikbok, svart top mango

Har ni märkt vad mitt hår har växt? Jag har inte klippt det på ett år och det är inte slitet! Jag färgar ju inte så det är fördel. Men snart ska det åtminstonde toppas. Nu ska jag laga lite mat och sen försöka göra en rosett i håret - av håret. Ni får se resultat om det nu blir bra, senare.
kisses

-



Många går, många kommer
Bara de bästa stannar för evigt

cinema

Kom precis hem från stan efter att ha tittat på filmen "The proposal". En av de bästa och roligaste filmerna jag sett faktist :O Den var mkt bättre än jag trodde. Rekomenderar den varmt.
I övrigt har jag vart med Sara idag :) Vi såg på Fjorton suger, asbra film. Haha jag vet att det blir mkt film men när solen kommer tillbaka så är det slut med det.
Imorron tänkte jag träffa Amanda på förmiddan. Prata lite och kanske ta en fika nånstans. Eftermiddan blir tillsammans med mamma i stan och shoppa. Tänkte köpa mej en rosa tjocktröja till hösten! Inte precis höstens färg med jag gillar ju rosa så...
peace

changeplans


tagen av mig. Vägg i ett köpcenter i Spanien. Ganska duktiga?

Ändrade planer. Det blev inte Frida o Jennie cyklandes in till centrum för att fika. Det blev hemma som barnvakt och titta på film! Frida o Jennie drog in till Grönan och hade kul medans jag fick vara hemma. Men det är alltid skönt att ha en lungn dag. Jag har hunnit med mkt och är stålt. Om de ringer ikväll när de har kommit hem så blir det filmdags.
Såg precis klart på "Min brors flickvän". Hyffsad om man säger så. Skadar inte med en till film i detta uuusla väder, ellerhur?

ladies


jeansleggings bikbok, linne weekday, tisha ginatricot, armband spanien

Dagen blir följande: Amanda kunde inte göra nåt så det blir med Frida o Jennie på dagen. Vi cyklar nog till centrum och fikar. Sen på kvällen tänkte vi hyra en film... som vi inte gjorde igår?... lalala.
Två veckor kvar till skolstart, buhuuu! Det känns ju som om sommaren precis hade börjat. Kommer ihåg avslutningen som om den var igår och starten kommer komma som om den är imorron!
Om två månader går i ultrarapid, hur snabbt går då livet?

kisses


laughoutloud

Kom precis hem från Frida efter att ha vart där med Jennie och tittat på film, käkat mkt popcorn och skrattat! :) Ville bara säga godnatt. Imorron blir det planer med Amanda som gäller. puss

-rubrik-

tttebax från Gotland. Veckan var grym me tjejerna! Hasar upp lite fler bilder från Spanien och lite tjuvkik från Gotland. Låter det bra? Självklart (!) fler kommer under veckan.

natti


me
 
två balla brudar

go gotland

tattoo ( i spanien )

Spainpictures

Efterlängtade bilder.


utsikten från balkongen - natt o dag


poolen!


the road


playan


spaniens palmer!! :D


ett litet självporträtt - sitter ute vid krabborna. (redigerad)


ryggen på mej, men åh vad härligt det var att gå där ute!


cool glass - kinder egg och tuggummi smak!


jaa, man får väl va lite vild ibland? (redigerad)


ute o gick på kvällen


fontäner överallt! De bytte färg hela tiden.

Då var det slut för idag! Mer en annan gång. So long grabbar!

SVAR

Här kommer svaren på frågorna några ställde.
Ikväll eller imorron kommer bilderna (se inlägg nedan).


hur många gånger har du åkt till spanien ? första gången var när jag var 5-6 månader. Sen har det pågått runt 2ggr/år och vissa år 3ggr. Så kanske runt 23-30 gånger (:

känner du några där? JA!, halva min släkt och några få kompisar.

brukar du bo hos några ni känner eller på hotell? brukar bo hos mormor o morfar men när vi ska till havet så hyr vi lägenhet.

åkte du dit med några kompisar eller med familjen? :) Med familjen. Sen kom mormor o morfar, morbror, en till morbror och hans fru + lilla kussen :)

gaash! stoppa i mej i resväskan, pleeease.hur varmt var det däär då ? säkert 40 eller? :oo hade gärna stoppat dej i resväskan om det inte var för alla kläder :P joo, några dagar var det över 40 grader faktist! Men de flesta var det runt 36-39 grader - men det var svårt att hålla sej torr från all fuktighet och svett :/ man kunde andas iaf (:

härligt att åka till spanien. har aldrig varit där. hur länge har du haft bloggen? Jättehärligt var det! Nu har jag haft bloggen i ca 1 år och 2 månader, kolla inte längst bak i arkivet! Ingen vacker syn alltså.

är det där du ska vara? (bilden) Har vart, precis! :)

vilka åkte du dit med? Som sagt, med familjen (8