RSS 2.0

halloween is here

halloween är en högtid som inte så länge har funnits i Sverige. det kommer från USA. halloween är när små barn kommer och plingar på folks dörrar. först har man ingen aning vilka de är och ibland får man aldrig reda på det, men i vissa fall ser man det direkt (de som inte har klätt ut sej så bra då). de hotar oss för att få lite smågodis och när de kommer hem sen har de en hel full påse som troligtvis papporna äter upp. det är en liten förklaring om vad halloween är.
själv har jag inte gått runt och gjort sånt. jag har istället träffat nora och shadan <3. det var rätt länge sen nu. vi gick på bio och såg baby mama. den var bra, jag rekomenderar den! vi var själva på bion förutom en gubbe som jobbade där, han tog lite rast och satte sej och kollade han med. annars skulle vi ha rätt kul och springa runt lite där på bio, hahha det var vår lilla "plan" :)
när vi hade sett filmen skjuttsade vi hem shadde och drog hem till mej. av någon konstig anledning så såg nora och jag ut som läskiga halloween robotar när vi "dansade" till jb´s musik   x)  men men, det var min halloween. hur var eran?
/mickan™


Kommentarer

här skriver du en kommentar:

Namn/smeknamn:
Kom ihåg mig?

vad tycker du om min blogg?: (publiceras ej)

Din blogg (om du har):

Själva kommentaren:

Trackback